Ej X-Hair...a ti avto že tok kadi da mors met zadi TDi?

Kaktus je napisal/-a:Gti-Driver je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Ja tocno tole Gti-Driver. Sedaj pa pac vprasam, ker je ze en kup folka to dol limalo in jim sigurno kje lezi doma in bi pac jaz porabil.
Teh črk mamo v složbi še pa še. Predelujemo transporterje in zadnja vrata gredo v odpad in z njimi tudi črke. Tak da! Če češ ti jih zrihtam.
V kaj jih pa predelujete?
Gti-Driver je napisal/-a:Kaktus je napisal/-a:Gti-Driver je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Ja tocno tole Gti-Driver. Sedaj pa pac vprasam, ker je ze en kup folka to dol limalo in jim sigurno kje lezi doma in bi pac jaz porabil.
Teh črk mamo v složbi še pa še. Predelujemo transporterje in zadnja vrata gredo v odpad in z njimi tudi črke. Tak da! Če češ ti jih zrihtam.
Delamo take mini buse, za mestno voznjo, ki so namenjeni tudi invalidom.
Dela se pa vse po naročilo, na željo stranke.
Dela se pa vse za tujino.
domi je napisal/-a:Gti-Driver je napisal/-a:Kaktus je napisal/-a:Gti-Driver je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Ja tocno tole Gti-Driver. Sedaj pa pac vprasam, ker je ze en kup folka to dol limalo in jim sigurno kje lezi doma in bi pac jaz porabil.
Delamo take mini buse, za mestno voznjo, ki so namenjeni tudi invalidom.
Dela se pa vse po naročilo, na željo stranke.
Dela se pa vse za tujino.
Gti-Driver pazi ko boš jemal znakce dol z vrat ka te Tibor nede videl![]()
. Drugače bodo dečki spet morali z fotkiček okoli skakati.
![]()
MALIJOHN je napisal/-a:Vem za enga fanta k je mel v LJ Golf 4 V5 in je mel odozadi nalepko SDI. Z majhnimi črkami pa napisan To ni SDI.
Sm gledu v živo k ga je enkrat hotu en z cliotom prehitet pa je blo sam gasaaaaa! Clio nč jasn :P
MALIJOHN je napisal/-a:Vem za enga fanta k je mel v LJ Golf 4 V5 in je mel odozadi nalepko SDI. Z majhnimi črkami pa napisan To ni SDI.
Sm gledu v živo k ga je enkrat hotu en z cliotom prehitet pa je blo sam gasaaaaa! Clio nč jasn :P
X-Hair je napisal/-a:MALIJOHN je napisal/-a:Vem za enga fanta k je mel v LJ Golf 4 V5 in je mel odozadi nalepko SDI. Z majhnimi črkami pa napisan To ni SDI.
A je bil modre barve. Sem srecal enga patrijota z SDI, ki mi je blo po 50m jasno, da to NI SDI![]()
Gti-Driver PM
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov