Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Kraj: okolica LJ

Napisal/-a petra Po maj 16, 2005 6:20 pm

verjetn tud s kakim tigrom ne bi blo narobe, če vzameš v zakup, da se marsikdaj oblečem tudi v usnje

sem 100%, da ga hočem imet

vaše ideje pa sploh niso slabe, čakam še kakšno...
thx!
zvok (vsaj) šestvaljnika je orgazmičen

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Po maj 16, 2005 6:21 pm

itak,prvo premisl....
jst bi si tud dal tatoo,sam fora je ta,da bi si ga dal tam,oziroma zraven,ene brazgotine,k sm bil par let nazaj šivan.Pa me zanima če je to sploh pametn dajat,pa če,po kolkem času.

aja,no kej tazga si ne dat...
http://home.earthlink.net/~tomedwards/tatoo.jpg

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po maj 16, 2005 6:28 pm

malce prečikiraj te strani http://users.volja.net/slo-tattoo/
http://www.tattoo-mato.com/gallery.html
http://musso.naspletu.com/

upam da boš mela zdaj lažjo oz. še težjo odločitev kaj izbrati :D
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Kraj: Primorska

Napisal/-a mrt Po maj 16, 2005 6:30 pm

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Po maj 16, 2005 6:33 pm

Pridružujem se mnenju Venoma, za moje pojme nima tatoo kej iskat na dekletu, ne na rami, ne na ritki...sploh nikjer...sicer je pa tvoja odločitev....sam lahko ti je žal, čez par let, pa glede na to da si neodločena, kam ga dat, dobro premisli, če si ga želiš imeti!!!!!!

No meni sigurno ne deluje sexy...mogoče zato, ker mam rad naravne stvari, tatoo pa to sigurno ni, kolkim je žal, da so si ga dali...še posebej če so imeli kak neumen napis...kolega ima na roki vtetovirano ime svoje bivše...najbrž sm biv dovolj jasen ;)

L.p Bistri...
Zadnjič spremenil _BiStRi_, dne Po maj 16, 2005 6:34 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
555

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Po maj 16, 2005 6:34 pm

Želiš Tigra?? Ka pa raje kak gepart-ima bolj "ženski kožušček" :D
No odločitev bo tak al tak tvoja...kam pa si misliš dat?? Na ramo?Lopatico oz. zadni del rame? saj tiger bi hudo zgledal (meni osebno vzadaj na rami) - v kakem skoku s kremplji in odprto gofljio- da se vidjo vsi zobeki

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Napisal/-a petra Po maj 16, 2005 6:38 pm

mogoče lopatica, mogoče nad ri*ko, nad gleženj, ramo

to so te lokacije, pa se ne morem odločit katera bi bla najboljša

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po maj 16, 2005 6:44 pm

hmm Petra a nis ti prfoksa...glede na to da se zase ne morš odločt kako pa pol frocem ocene talaš....a se tud ne morš odločt al bi mu dala 1 al 2 itd :)
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
NoFEAR
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoFEAR Po maj 16, 2005 6:48 pm

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:jst bi si tud dal tatoo,sam fora je ta,da bi si ga dal tam,oziroma zraven,ene brazgotine,k sm bil par let nazaj šivan.Pa me zanima če je to sploh pametn dajat,pa če,po kolkem času.

Ne bi bil prvi ki bi si s tattoojem skril brazgotino... Jst sm enkrat vidu zensko, ki je bila tetovirana po roki, na podlahti - nekje od komolca proti zapestju... S tattoojem je skrila kr veliko opeklino ki jo je dobila enkrat in zadeva je hudo dobr izpadla, opeklino je blo videt samo če si bolj natančno pogledu... Pr teb pa tko, če praviš da je že neki let od tega k si bil šivan, pol je brazgotina že dodobra zaceljena in ni razloga da si ne bi mogel dat tetovaže čez...

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Napisal/-a petra Po maj 16, 2005 6:48 pm

hahahaha
opisne ocene so, opisne, nč več 1, 2 itd...

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Po maj 16, 2005 7:03 pm

Moje OSEBNO mnenje je, da je žensko telo najlepše naravno. Torej brez dodatnih lukenj in slikic. Če bi se moja odločila za tatoo bi jo probal na vse pretege odvrnit od misli, drugače pa so meni osebno najlepši kakšni majhni taooji na gležnjih.

Pedlagam pa, da resnično dobro premisliš kaj boš tetovirala, da ti ne bo potem žal.

Aja pa ena kolegica, ki se ukvarja s tem, mi je pred 2 letoma rekla, da začasnih taoojev NI. Vedno ostane na kožii in nikoli ne gre povsem dol.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Napisal/-a petra Po maj 16, 2005 7:10 pm

vem, vem, to le rečejo, daje začasno, mal obledi, dol pa ne gre nikol

zato ne razmišljam o tem - temptoo-ju

Uporabniški avatar
NoFEAR
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoFEAR Po maj 16, 2005 7:16 pm

Tomaz40 je napisal/-a:Moje OSEBNO mnenje je, da je žensko telo najlepše naravno. Torej brez dodatnih lukenj in slikic. Če bi se moja odločila za tatoo bi jo probal na vse pretege odvrnit...

Vidš, moje OSEBNO mnenje je pa ravno obratno: če bi se moja odločila za to, bi jo pa povsem podpiral pri odločitvi... S tem da bi ji prej povedal isto kot sem prej Petri - naj se odloči sama, ne glede na mnenja drugih, ker gre za njeno kožo in njen veselje, pa v končni fazi tud njen življenje... Ljudje smo pač različni, enim je všeč to, drugim spet nekaj drugega...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po maj 16, 2005 7:18 pm

glede na to, da ga v popku že maš, mogoč v obrvi. to hudo izpade. sam ne si ga v kake ustnce al pa jezik rint. bljak. za tatoo pa ne vem. tko k ma rebeka dremelj al pa kot so tiže predlagal nad rito :twisted: sam zdj je tko ne. a hočš da je ta tatoo vsem vidn al da je tak bolj diskreten. to morš zdj vedt.

p.s.: ko to nardiš hočemo vidt končni izdelek :EE

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Napisal/-a petra Po maj 16, 2005 8:10 pm

naj ne bi bil preveč diskreten, ker poem je brez veze, da ga imam

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Po maj 16, 2005 8:47 pm

no diskretnost je relativna.....zdj nevem kak se oblačiš, sam če nosiš majčke brez rokavov polet - take bol sexi varjanta pol kaka rama 100% pride v poštev...al pa če nosiš hlače z nizkim pasom potem varjanta tatooja na križu - čeprav - ko boš "stara" ti to ne bo sedlo pomoje da glih...tko da...kaka rama oz lopatica....mislim da najbl smotrna izbira....če ne pa....sred čela-tega bodo zihr vsi vidl.... :P

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Po maj 16, 2005 9:31 pm

Oj :)
Imam prijateljico, ki ima tatto na zgornjem delu hrbta- tri vrtnice, stvar res dobro zgleda, poleg tega ima na nadlahti ( biceps scena) se eno vrtnico in pa okoli pasu spredaj do... in zadaj proti ritki trnje... Mislim to tako noro zgleda, da bi jo najraje kar v vitrino postavil in obcudoval 24/7.
Je pa ta deklica povedala tole : direktnega sonca -sploh ne- ker, ce se soncis tatto obledi in postane cudn...
Na tvojem mestu bi dal tattoo - enaga tigrcka pod popek... To, ali pa kaksn soncek okoli popka, tako, da bi se piercing nekako vkljucil v to... Po mojem bi blo to cist divje... Drugace pa kaksne prepletene zadeve - trnje ali kaksna skulirana kaca okoli pasu... Mogoce kaksn simpaticen hudicek na lopatici... Ali pa kaksn lustkan tigrcek na ''joskici'' ... Ali pa mogoce horoskop znamenje na gleznju... Kar se pa piercinga tice: glede na to, da si uciteljica oziroma profesorica, bi se izogibal obraznih piercingov, razen morda kaksnih ''navadnih'' kot je nosek ...
Ker, saj ves kaksni znajo bit starsi... Enivej piercingi, ki so meni osebno zelo hudi so: skozi jezik, bradavicka - baje boli k pr norcih... , mogoce nizje od popka??? Nadlaket - problem so kaksne oprijete majcke in pa ko prides ipod tusa moras zelo paziti, da si ga z brisaco ne odtrgas ven... Hmmm ... ce se bom domislil se kaksne divje zadeve pa se napisem...
Lp
SubaruFreak
Slika

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Po maj 16, 2005 9:32 pm

Dej kkšno svojo sliko, pa te bojo mal pofotošopal ;)
Pa obvezn, k si naga iz vseh strani, da se bo laži delal

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po maj 16, 2005 9:36 pm

dej si dva BMW znakca, khhmmm sej več kam :D na vsako stran enega :D
bi bil res edinstven tatoo.

JOKE ;)
Slika

Uporabniški avatar
NoFEAR
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoFEAR Po maj 16, 2005 11:08 pm

Subarufreak, ti maš pa res hude ideje... + tole tvojo prjatlco lahk kdaj k nam na kšn srečanje prpelješ pokazat... Sam da počekiramo, sej veš... ;)

Kar se pa obledelosti tiče je pa tko - za nekaj odtenkov obledi čist vsak tattoo, ni važn a je barvn al črnobel... je pa od velik dejavnikov odvisno - npr. od tipa kože, kvalitete barve ki jo je tattooator uporabljal, tehnike tetoviranja, nege tattooja po tetoviranju, pa tud od same barve (npr. bela in modra barva pri nekaterih čez nekaj časa čist zgineta)... Sončenju se je treba izogibat samo nekje prvi mesec po tetoviranju, kasneje ni problema... Je pa priporočljivo, če hočeš da ima tattoo lepo barvo, da se kšno leto ali dve po tetoviranju še enkrat pr majstru oglasiš, da ti ga obnovi in se zadevščna še mal boljš "prime"...

Aja, Petra, drgač je pa men ful huda fora tko k ma pevka "Eve" - na vsaki joški eno mačjo stopinjo... Roarrrr... 8)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost