Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Pe maj 27, 2005 9:38 am

Seveda gremo pogledat....to je eno samo veliko pijančevanje-priznam :) Planica Vol. 2 če mene vprašaš :) Hehe. Ajd :lol:

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Pe maj 27, 2005 11:28 am

Pizdarije so vedno večje na cityu ... sploh pa odkar ima barada svoj kungfu klub al kaj ze majo, si eni mislijo da so boga za j***a prijeli ce pac trenirajo neke borilne vescine.
Pizdarijam se raje izogibam, niti me ni tolko skup da bi se lahko pretepal.Samo če si doli pod odrom še gre, če pa se povpneš malo na breg pa se vsakoh 10 metrov lamajo.
Slika

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Napisal/-a BaSe Pe maj 27, 2005 2:03 pm

jaz sem tui vsako leto pod pohorjem in še DANES bom, nikoli pičkarij, če pa jih iščeš, pa hitro najdeš :roll: :roll: :roll: :roll:

cox ne pretiravat, ker jaz sem vedno neki gore, pa je vse vredi ;) :D

LP

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Pe maj 27, 2005 2:18 pm

Kaj ga te bluzite tolko?

Do zdaj sem bil enih 6 krat gori pa nobenih pizdarij nisem doživel, nebom pa reko da se ni č takega ne zgodi, če iščeš probleme jih boš kr hitro dobo.

Letos žal ne morem it gor ker sem si nogo sferderbal v ponedeljek in imam gips gor. Drugače bi bil letos 100% gori. :evil: Jaooooooo kak sem jezn.
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Pe maj 27, 2005 4:11 pm

BaSe je napisal/-a:jaz sem tui vsako leto pod pohorjem in še DANES bom, nikoli pičkarij, če pa jih iščeš, pa hitro najdeš :roll: :roll: :roll: :roll:

cox ne pretiravat, ker jaz sem vedno neki gore, pa je vse vredi ;) :D

LP

ja ker ej tebe mogoče 2x več skup ko mene, pa še 27 takih tvojih kolegov polek valda da niste meli pizdarij.Nazadnje sem bil predlani pa par let zaporedoma pred tem.Vsakih 15 min je spokalo.Zdaj če ste vi tak pijani da nea vidite 20m bek od sebe jas nne vem, al pa stojite doli v množici med 13letnicami ki čakajo na sebastjana ... tam pa vrjamem da ni pizdarij ja ...
Slika

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK So maj 28, 2005 12:56 am

Jaz sem prišo zaj domov iz Citiya pa morn priznat da je blo pune legenda in pa fullllll pijano, čeprav je blo lani bolše in daljše. glede problemo pa nisem dobenga vido da bi jih delal. Zdaj pa grem spat. če bo kolega dalfotke jih bom ju3 objavo tu gor.
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So maj 28, 2005 2:03 pm

ja fajn je blo ane, nesekali smo se ga tudi v mejah normale :lol:
glede alkohola si po 10ti uri notr neso kaj ti je zapasalo, jaz butl pa tisim litrco pod hlace :DDD :vc

policistovje baje blo 160 pa niso mogli nadzorovati zadeve.

@lisko j.... ti zele :g: pridem sanka pa te nema, te si ze pomoje ze kje lezal :pij:, al pa sta sla z tvojo :)=(:
skratka pir si dolzen.

Ajaj pa sume so ble polne =I
lp

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne maj 29, 2005 11:15 pm

monster_d je napisal/-a:ja fajn je blo ane, nesekali smo se ga tudi v mejah normale :lol:
glede alkohola si po 10ti uri notr neso kaj ti je zapasalo, jaz butl pa tisim litrco pod hlace :DDD :vc

policistovje baje blo 160 pa niso mogli nadzorovati zadeve.

@lisko j.... ti zele :g: pridem sanka pa te nema, te si ze pomoje ze kje lezal :pij:, al pa sta sla z tvojo :)=(:
skratka pir si dolzen.

Ajaj pa sume so ble polne =I
lp

TI nisem slučajn reku da poklič? Eh ne kje pa... naj voham a ne? mislim ti si tud en kekec:P sicer pa ob pol enajstih ko ste prišli ( zaupni viri) sem bil pri šanku in to prvem tko da ne glumi :P

Ostali pa.... za zjokat sta včasih.... naj se moja punca al pa njen brat oglasi kako sem delu..... se drl.... vsakemu nekaj zabluzu ko je mimo prišu..... pri šanku gužva tko da dol padeš... se začnem norca delat..... nama z bratom od punce že kr pijačo plačevali.... in to ne neki froci ampak dedi ki bi naju zlamali po dolgem in počez če bi hotli.... tko da počas jaz več nisem ziher da smo bli na istem cityu? pa dost o tem ker tko vsi drugač gledamo na zadevo...

Drgač pa okol samga citya..... mislim to je normalno da pride reporter milan pa začne P!ČKA VAM MATERNA....... kaj si fukjen.....TIČA VUNNNN pa take? oki tiča vun še mogoč.... ampak ostalo? Mal preveč so si dovolili za moje pojme....

Glede frocovja.... je opazo kdo da višje ko si šel vedno večje in bolj pijano frocovje je blo? mislim ne vem no.....

Srečal dost znanih..... splošni vtis pa zelo dober.... in blo mi je vredu.
Največji smehi pa... ko si pogledu k ograji.... vsake 5 metrov je en hcal.... mim ograje pa že reka tekla.... dobesedno....

Drugo leto itak da spet grem :)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Ne maj 29, 2005 11:26 pm

HEhe, ja zdaj pa se ven vleces :P
btw za pir bos tak dal se :lol:

Glede cityja pa ni zihr da bo se naslednje leto...
Usaj kolko sem slisal nekako policija nebi dovolila tega dogodka ker nemorejo za varnost poskrbet kao...
usaj jaz sem slisal da bi naj blo tak.

lp

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Ne maj 29, 2005 11:55 pm

Te pa naj Vojsko okol postavijo. Pa Specialce pa bo 8) 8) Sej ne (hec) Nekaj bojo mogli naret da nebo več tak.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po maj 30, 2005 7:22 am

monster_d je napisal/-a:HEhe, ja zdaj pa se ven vleces :P
btw za pir bos tak dal se :lol:

Glede cityja pa ni zihr da bo se naslednje leto...
Usaj kolko sem slisal nekako policija nebi dovolila tega dogodka ker nemorejo za varnost poskrbet kao...
usaj jaz sem slisal da bi naj blo tak.

lp

eh ma kjeeee, ce pa tam na sitiju tak ni nobenega sranja...

noben pa ne vidi kolko resilcev se pelje gor, kolko folka pride spolamanega domu... Sem se peljal okoli 22 ure v petek proti rušam pa sem na poti od gasilskega doma do odcepa za vzpenjačo vido 3 karete pa na treh mestih razsipane šajbe na avtih. Samo ne, to so verjetno ptice se zaletele v avto, bog ne daj da bi kaki pijani pubeci lamali ...

radio city koncert ali pa ne. pilo se bo itak še naprej.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
frutko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a frutko Po maj 30, 2005 3:07 pm

haha, smeh je bil letošnji city... še tema ni bla se je že ograja podrla, varnostnike so toukl ko vole, dva najstnika sta občevala v gozdu (piška mu ga je vlekla), mene se je pa en varnostnik ustrašu, k sm se iz zajebancije spravu nanga... spodi ob glavni cesti so se pičke med sabo steple pa u jark padle (policaji so veselo še naprej usmerjali promet, pa zravn so stal), baje so eno pičko nalamal do konca (kosti polomil), dol pr reševalnem so bli trije kr z rjuhami pokriti (al so kinkal od napitosti al so pa klecnl, nimam pojma)

vglavnem smeha polno in še več, muzika pa podn... Kingston so zakon :P
Wrummmmmmmm!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po maj 30, 2005 3:30 pm

...če pa se na sitiju nikoli nič ne dogaja!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po maj 30, 2005 8:39 pm

courage..... lej tkole je..... če je rečma na štuku 300 ljudi..... pa se jih 10 spolama.... ni nič novga ( zanimiv o tem pa še ni kter govoril na tem forumu kake pizdarije so na štuku ali pa u trusto pa jih je dost več kot na cityu) kar hočem povedat je tole....

Na štuku 300 ljudi.... se jih 10 zlama med sabo.. nikomu ništa... pač mladina.

Ko se jih pa na koncertu radia city zlama 100 a folka je pa 36 tisoč...... pol pa je to polomija... povej mi računico zdej ... tole je to kar hočem povedat......

Tist glede avtov.... je nekak za pričakovat če je mladina ki niti trezna ne ve sebe kaj počne .. je taka mladina pijana..... poleg tega 36 tisoč folka???? Ne morš to niti z vojsko nadzorovat.. niti se ne da..... lahk se prepreči do določene meje....
Tist glede avtov kok so jih lamali..... sem jaz tud par razbitih vidu..... ampak a je način da se parkira tik pod dogajanjem? A je način da se jih parkira ba pločnike? pred hiše stanovalcev.. in tko dalje?

Me zanima kok od vas je pustlo avtek na fontani pol pa staxijem al pa magar peš pod pohorje....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Po maj 30, 2005 9:41 pm

Jaz sem ga pusto pri gostilni mlada lipa :P
Mal pesakas pa je, ves da bo use ok z avtom, pa da nebo problema ko se gre domov :P

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Po maj 30, 2005 10:18 pm

Če ste štuka prej omenjali. Kaj še vedno velja +18?

Uporabniški avatar
puter
Novinec

Napisal/-a puter To maj 31, 2005 10:49 am

Lamali so se pa tudi vsakih 10m. :? So se poleg nas lamali, pa je en vzel od kolega berglo (ker si je kolega zlomo gležn) pa je enga tak po hrbtu nahoblal, da sem samo gledal pa si mislo "pa saj folk ni normaln"!!!!! Najbolj pa me razp**** to,da se lamajo samo neki froci, ki se napijejo pa mislijo, da boga za jajce držijo pa jim nihče nič ne more!!! Bedaki!!!!! Nikoli več na Cityja, ker nimaš nič od tega, ko se vsakih 10min moreš premaknit, da kaj vstran ne dobiš!!! Bedarija!!!!!!!!!!! Rajši kolege pokličem k sebi domov pa si piknik naredimo pa tam vlijemo!! Če pa bi že radi Cityja čuli pa še 100,6 vedno obstaja pa isto čuješ ko gori pa še manj se izpostavljaš!!!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov