borut007 je napisal/-a:Lol, odločil si se, da boš zamudil vožnjo s ferrarijem.Zdaj samo še čakaj, da ti bejba da košarico, pa si kompleten.
loool

Da si ne bo še premislu

Spyker je napisal/-a:borut007 je napisal/-a:Lol, odločil si se, da boš zamudil vožnjo s ferrarijem.Zdaj samo še čakaj, da ti bejba da košarico, pa si kompleten.
loool![]()
![]()
Da si ne bo še premislu
Spyker je napisal/-a:Moj namen ni spodbijati njegovih misli ker mislm da se tud sam zaveda da se je odloču pravilno s tem ko je rekel da bo raje s punco. To sem mu reku tud jest. Je pa normalno da je mel za načetku pomisleke ker vožnja s takim ferrarijem je ponavad le 1-kratna stvar. Nekateri se takim temam smejijo ampak slej ko prej pridejo tud sami do dileme ki je na nivoju takšne kot je ta, pa čist ql je da vprašajo. Se še sam spomnim kolk popularna je bla moja tema o darilu za punco...
Tko da če je tvoj post letel name upam da nisi tistega "smejanja" vzel preveč resno, prav tako Mirko18
lisko je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:Moj namen ni spodbijati njegovih misli ker mislm da se tud sam zaveda da se je odloču pravilno s tem ko je rekel da bo raje s punco. To sem mu reku tud jest. Je pa normalno da je mel za načetku pomisleke ker vožnja s takim ferrarijem je ponavad le 1-kratna stvar. Nekateri se takim temam smejijo ampak slej ko prej pridejo tud sami do dileme ki je na nivoju takšne kot je ta, pa čist ql je da vprašajo. Se še sam spomnim kolk popularna je bla moja tema o darilu za punco...
Tko da če je tvoj post letel name upam da nisi tistega "smejanja" vzel preveč resno, prav tako Mirko18
Ne ne nč ni letel nate..... sam pač reku sem ko ste že lih rekli da mu ne bo potem kje žal..... konc koncev ferarija si bo mogoče še lahko kupu ( sej ne vemo kake cilje ma..... u kaki službi bo itd...) punce si pa definitivno ne bo mogu kupit.... pa tud če ne bo prava... jebat ga pač tako je življenje.Res da je taka vožnja tud neki posebnega... ampak najbolj posebni so še vedn ljudje.... pa naj gre to za en al za drugi spol.....
Sam sem včasih v dilemi al naj grem menjat kaj na avtku al naj bom raje s punco ( pa se gre to za take zadeve včasih ki so še kako pomebne za normalno delovanje avtka.... a,pak sem raje s punco ko pa s tistim kupom plehe ki je tko al tko jama brez dna....) No ampak pol se ponavad vedn dogovorima in popravma skupi za kar sem ji hvaležen pa tud sama je radovedna.![]()
P.S kaj je zdej s tisto punco.... se spomnim kako je blo okol darila ja
lisko je napisal/-a:P.S kaj je zdej s tisto punco.... se spomnim kako je blo okol darila ja![]()
Mirko18 je napisal/-a:Torej da začnem..
Pred kratkim sem spoznal eno ful vredi punco ko mi je ful sorodna duša mi veliko pomeni in zdi se mi nekaj posebnega. Z drugimi besedami sem zaljubljenops:
Finta pa je v tem da imama zmenek jutri okol 18:00. Pa bi res rad dobil z njo.
Tukaj pa nastane dilmea. Namreč jutri ob natanko ob tej uri pride od fotra bratranec iz Nemčije k nam na obisk in pripelal se bo z Ferrarijem f430 f1![]()
Zmenla sma se že da mi bo ga malo za vozit, ampak ima pa samo časa eno uro. In točno ob tem času![]()
Ne morem preklicat/preložit zmenka ker sem ji že obljubil da 100% pridem...
Torej kaj bi vi na mojem mestu naredli?
Courage™ je napisal/-a:hahahahahahahaha
če boš zašel mogoče kaj danes na www.izklop.com potem boš videl da si ratal "slaven"
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost