Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Ne maj 29, 2005 10:24 pm

borut007 je napisal/-a:Lol, odločil si se, da boš zamudil vožnjo s ferrarijem. :? Zdaj samo še čakaj, da ti bejba da košarico, pa si kompleten. :EE

loool :lol: :lol:

Da si ne bo še premislu :)
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne maj 29, 2005 10:25 pm

Mirko18 je napisal/-a:Ok po temeljitem razmisleku sem se odločil da bom raje šel z njo...
Avto je tak samo kup kovine in umetnh mas.
Ona pa je človek. Oseba. In to čudovita oseba. :|

Pod tole se pa podpišem ;)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne maj 29, 2005 10:30 pm

Spyker je napisal/-a:
borut007 je napisal/-a:Lol, odločil si se, da boš zamudil vožnjo s ferrarijem. :? Zdaj samo še čakaj, da ti bejba da košarico, pa si kompleten. :EE

loool :lol: :lol:

Da si ne bo še premislu :)

Ne vem zakaj..... ampak na tem forumu se vedn najde nekdo ki spodbija misli posameznika.... kar je tudi prav saj smo si različni...

AMPAK... če že komplicirate in domnevate..... domnevajmo pa še u drugo smer.....
Kaj pa če spusti zmenek...... zgubi bejbo...... se gre furat s ferarijem pa ga odfuka u enem ovinku/mu en vzame prednost/živali na cesti....... zgubi bejbo,ferarija pa še sebe po možnosti..... mogoč fantaziram.... ampak je pa čist možn.

Tko da jaz se ne bi kaj preveč smejal njegovi odločitvi. In prav mu dam. Bejbo ki je prava bejba se da dost bolš in z dost večjim užitkom furat kot pa en kos pleha pa magari je ferari. ;)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Ne maj 29, 2005 10:39 pm

Moj namen ni spodbijati njegovih misli ker mislm da se tud sam zaveda da se je odloču pravilno s tem ko je rekel da bo raje s punco. To sem mu reku tud jest. Je pa normalno da je mel za načetku pomisleke ker vožnja s takim ferrarijem je ponavad le 1-kratna stvar. Nekateri se takim temam smejijo ampak slej ko prej pridejo tud sami do dileme ki je na nivoju takšne kot je ta, pa čist ql je da vprašajo. Se še sam spomnim kolk popularna je bla moja tema o darilu za punco... :)

Tko da če je tvoj post letel name upam da nisi tistega "smejanja" vzel preveč resno, prav tako Mirko18 ;)

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne maj 29, 2005 10:46 pm

Spyker je napisal/-a:Moj namen ni spodbijati njegovih misli ker mislm da se tud sam zaveda da se je odloču pravilno s tem ko je rekel da bo raje s punco. To sem mu reku tud jest. Je pa normalno da je mel za načetku pomisleke ker vožnja s takim ferrarijem je ponavad le 1-kratna stvar. Nekateri se takim temam smejijo ampak slej ko prej pridejo tud sami do dileme ki je na nivoju takšne kot je ta, pa čist ql je da vprašajo. Se še sam spomnim kolk popularna je bla moja tema o darilu za punco... :)

Tko da če je tvoj post letel name upam da nisi tistega "smejanja" vzel preveč resno, prav tako Mirko18 ;)

Ne ne nč ni letel nate..... sam pač reku sem ko ste že lih rekli da mu ne bo potem kje žal..... konc koncev ferarija si bo mogoče še lahko kupu ( sej ne vemo kake cilje ma..... u kaki službi bo itd...) punce si pa definitivno ne bo mogu kupit.... pa tud če ne bo prava... jebat ga pač tako je življenje.Res da je taka vožnja tud neki posebnega... ampak najbolj posebni so še vedn ljudje.... pa naj gre to za en al za drugi spol.....
Sam sem včasih v dilemi al naj grem menjat kaj na avtku al naj bom raje s punco ( pa se gre to za take zadeve včasih ki so še kako pomebne za normalno delovanje avtka.... a,pak sem raje s punco ko pa s tistim kupom plehe ki je tko al tko jama brez dna....) No ampak pol se ponavad vedn dogovorima in popravma skupi za kar sem ji hvaležen pa tud sama je radovedna. :)

P.S kaj je zdej s tisto punco.... se spomnim kako je blo okol darila ja :)
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne maj 29, 2005 10:49 pm

RegY je napisal/-a:prvi zmenek v ferrariju je ql, na prvih zmenkih se itaq ne sexa, razn če si jaz :D

izjava leta :twisted:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Ne maj 29, 2005 10:50 pm

lisko je napisal/-a:
Spyker je napisal/-a:Moj namen ni spodbijati njegovih misli ker mislm da se tud sam zaveda da se je odloču pravilno s tem ko je rekel da bo raje s punco. To sem mu reku tud jest. Je pa normalno da je mel za načetku pomisleke ker vožnja s takim ferrarijem je ponavad le 1-kratna stvar. Nekateri se takim temam smejijo ampak slej ko prej pridejo tud sami do dileme ki je na nivoju takšne kot je ta, pa čist ql je da vprašajo. Se še sam spomnim kolk popularna je bla moja tema o darilu za punco... :)

Ne ne nč ni letel nate..... sam pač reku sem ko ste že lih rekli da mu ne bo potem kje žal..... konc koncev ferarija si bo mogoče še lahko kupu ( sej ne vemo kake cilje ma..... u kaki službi bo itd...) punce si pa definitivno ne bo mogu kupit.... pa tud če ne bo prava... jebat ga pač tako je življenje.Res da je taka vožnja tud neki posebnega... ampak najbolj posebni so še vedn ljudje.... pa naj gre to za en al za drugi spol.....
Sam sem včasih v dilemi al naj grem menjat kaj na avtku al naj bom raje s punco ( pa se gre to za take zadeve včasih ki so še kako pomebne za normalno delovanje avtka.... a,pak sem raje s punco ko pa s tistim kupom plehe ki je tko al tko jama brez dna....) No ampak pol se ponavad vedn dogovorima in popravma skupi za kar sem ji hvaležen pa tud sama je radovedna. :)

P.S kaj je zdej s tisto punco.... se spomnim kako je blo okol darila ja :)

če bo mel keša si bo tudi tako p!čko našo da bo glava pekla. Vsaj tu v MB je tak.
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Ne maj 29, 2005 10:52 pm

lisko je napisal/-a:P.S kaj je zdej s tisto punco.... se spomnim kako je blo okol darila ja :)

Dobila sva se pri njej doma kjer je vse skup tud potekalo...no v podrobnosti nebi šel, če ne zarad druzga že zarad smetenja teme ne :) Lahko pa rečem da sem kar nekaj nasvetov uporabil iz foruma :) No ja...sicr pa z njo nisva več skup... :? Ma pustmo to zdej... :P

V glavnem, Mirko18 samo še en nasvet...ko se bosta dobila s punco ji tko "mimgrede" povej da si se odpovedal vožnji s ferrarijem, ti bo dala + točke :) Ko bo vidla da ti pomeni več kot vožnja s takim avtomobilom ;) Pa prou bo mela.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Ne maj 29, 2005 10:53 pm

nasvete iz tega foruma si pri pecanju lulik uporabljal ??
Slika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne maj 29, 2005 11:00 pm

Courage™ no ja prekleto dober vem kak je u mb...... ampak takim jaz sam sredinca pokažem pa se furam naprej..... da bo piška gledla kak avtek furam? pa dej pošljem jo u rudnik delat za 20 let pa naj si pol kupi avtek kakega hoče.....

Sicer pa zakaj ne bi uporabljal nasvetov s tega foruma ? sej nas je večino dedov tle gori.... tko da ni frke.:)

RegY ti si itak razred zase..... z gokardom se pa še zdej nis pelu :P

Spyker verjetn si pa vsaj mal lepih trenutkov mel z njo.... al pa se zdej smejiš sam sebi kake teme si odpiral :D ;)

Kot drugo pa mirko..... ne ji direkt reč da kao si se odpovedu vožnji.... ampak začni v stilu da je bratranec pri tebi s ferarijem... če bo zagrabla za pogovor se menita..... če ne bo pokazala zanimanja se menita neki druzga.... ne ji pa direkt reč da si se zarad nje odpovedu.... ker bo dobla kompleks zakompliciranosti..... in bo začela sebe krivit in gnjavit kak je zdej ona vsega kriva da se ti nis mogu pelat.. in bojo to nazadnje minus točke.... AH JA PUNČKE PAČ... kdo bi jih razumel :D
Slika

Uporabniški avatar
Mirko18
Nov uporabnik

Napisal/-a Mirko18 Ne maj 29, 2005 11:08 pm

Hvala vsem za nasvete. :pivo
Bom te res "moral" Ferrarija kdaj drugič pelat.

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Re: Ena ful huda dilema plis pomagajte

Napisal/-a _VeNoM_ Po maj 30, 2005 7:58 am

Mirko18 je napisal/-a:Torej da začnem..
Pred kratkim sem spoznal eno ful vredi punco ko mi je ful sorodna duša mi veliko pomeni in zdi se mi nekaj posebnega. Z drugimi besedami sem zaljubljen :oops:
Finta pa je v tem da imama zmenek jutri okol 18:00. Pa bi res rad dobil z njo.
Tukaj pa nastane dilmea. Namreč jutri ob natanko ob tej uri pride od fotra bratranec iz Nemčije k nam na obisk in pripelal se bo z Ferrarijem f430 f1 :shock:
Zmenla sma se že da mi bo ga malo za vozit, ampak ima pa samo časa eno uro. In točno ob tem času :bonk
Ne morem preklicat/preložit zmenka ker sem ji že obljubil da 100% pridem...

Torej kaj bi vi na mojem mestu naredli? :roll:

povab se njo na eno furo z rdecim hudicem!! Nima ti kej zamert :P :P :P :P :P povab jo k seb na ogled! ;)

Vrjem ma da pali!! Vsaj pr moji pali k jo pelem z mojo bordo rdeco zadevo je vsa hepi :lol: :lol: (zajebavam se)

lp venom

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po maj 30, 2005 8:00 am

hahahahahahahaha :)

če boš zašel mogoče kaj danes na www.izklop.com potem boš videl da si ratal "slaven" ;)
Slika

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride Po maj 30, 2005 8:10 am

Mirko18 je napisal/-a:Hvala vsem za nasvete. :pivo
Bom te res "moral" Ferrarija kdaj drugič pelat.

Pa a si ti na A.com forumu al na Poljubu. :lol:
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Po maj 30, 2005 8:13 am

Če boš pogledu moj avatar boš vidu da maš lohk oboje: Cars&Girls!!!

Pa itak nima smisla da ji razlagaš, da si se zaradi nje odpovedal vožnji s Ferrarijem, ker itak verjetno ne more razumeti resnosti situacije.
Stari, kot je že nekdo omenil je vožnja s Ferčijem Once in a life time ona bi pa že potrpela 1 urco. Zmeri neki pride vmes ;) Itak pa kljub temu da sta kao sorodni duši ji boš čez 1 mesec začel nabijat pa lagat,... in takrat ti bo žal ker nisi začel že prej, ker bo stric čez 3 mesece razbil Ferrarija in si bo kupil Picassoja in pol se lohk j.... ;)

Tko da zapomni si: Lahko imaš oboje!!!

Pa mogoče, če ji razložiš sceno s ferrarijem, ona zine da ma še eno prjatlco, k ma ful rada avtomobile pa to,...
pa maš pol lohk Obatroje :P

Vglavnem gudlak ;)

lp

YOC

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

mistral1
Novinec

Napisal/-a mistral1 Po maj 30, 2005 9:19 am

ma jebeš ferarija, dones je zelo težko dobit osebo s katero bi preživel svoj čas in mogoče, če je uredu tudi celo življenje. no jest sem jo našel in vem, da se nebi nikoli odločil za eno vožnjo z nekim ferarijem in zamudil prvi zmenek, ki lahko pomeni marsikaj.

sicer pa 100 ljudi, 100 načinov razmišljanja :D

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po maj 30, 2005 9:25 am

Courage™ je napisal/-a:hahahahahahahaha :)

če boš zašel mogoče kaj danes na www.izklop.com potem boš videl da si ratal "slaven" ;)

haha pa takoj zajebejo na prvi strani.. piše da je stric iz tujine Mirko18 pa je reku da je bratranc :roll:

P.S.: Mirko18 pa upam da veš, da hočmo vedt, kuko je pol šlo na zmenku :D

lp
Slika

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Po maj 30, 2005 9:53 am

Ja, fotke z zmenka plz ;) :D

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost