Ares je napisal/-a:Chip je napisal/-a:Ares je napisal/-a:Joj mi gredo taki čefurki na živce, ki se spravjlajo na boljše ali spedenane avtočke, ker so vsi zeleni od zavisti... bi še kaj napisal pa sem bom raje tiho...
Po cem sklepas da so cefurji?
Vzdrzi se takih komentarjev
Chip
Zame so čefurki = pobčki željni pozornosti, s željo zgledati nevarno ter s IQjem kot je povprečna letna temperatura.
Nima to nč veze z narodnostjo.
Courage™ je napisal/-a:Ares je napisal/-a:Chip je napisal/-a:Ares je napisal/-a:Joj mi gredo taki čefurki na živce, ki se spravjlajo na boljše ali spedenane avtočke, ker so vsi zeleni od zavisti... bi še kaj napisal pa sem bom raje tiho...
Chip
Zame so čefurki = pobčki željni pozornosti, s željo zgledati nevarno ter s IQjem kot je povprečna letna temperatura.
ni važno kaj so tebi, v bodoče se zadržuj takih komentarjev.
Ares je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Ares je napisal/-a:Chip je napisal/-a:Ares je napisal/-a:Joj mi gredo taki čefurki na živce, ki se spravjlajo na boljše ali spedenane avtočke, ker so vsi zeleni od zavisti... bi še kaj napisal pa sem bom raje tiho...
Chip
ni važno kaj so tebi, v bodoče se zadržuj takih komentarjev.
Če sta se tko ti Chip kot Courae ob izrazu počutila prizadeto se vama iskreno opravičujem.
Kot še enkrat poudarjam čefurčki so pač mišljeni kot barabce. Bom drugič rekel barabce.
Uf smo pedantni...
HONDEK je napisal/-a:Sej jaz sem še mladoletn. 1 letnik Strojne šole, Smer avtomehanik :P
pugi405 je napisal/-a:HONDEK je napisal/-a:Sej jaz sem še mladoletn. 1 letnik Strojne šole, Smer avtomehanik :P
Sem prebral vse kar si napisal. Zelo lepa gesta, moram rečt...![]()
Vsaj nekdo, ki je pošten. Sm prebral d maš šele kakih 15 let..... pa sm ti mislu napisat, da ti želim, da bi ti bla tista lastnica "zelo hvaležna"... ampak zdej.. whatever. Good luck.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost