Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po jun 06, 2005 7:32 pm

pa sporoči če je vse cool!
Slika

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Po jun 06, 2005 7:36 pm

nisem ljubitelj mačk, a vseeno proti mučenju živali...mačka k veterinarju, soseda prijav policiji, pomožnosti ga toži, da ne bo več takih bedarij počel, o tem da bodo vajini odnosi skrhani pa itak ni vredno izgubljati besed...

lp
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po jun 06, 2005 7:56 pm

Sej to me je**be ja. Gre za odnose. Moram ostat tiho in potrpet. Svet ni pravičen! :cry: Zakaj se to sranje dogaja? Kaj mu je uboga živalca nardila? Uglavnem... prej sva bla zlo dobra kolega.... zdej pa... škoda, da se je izkazal za takega :(

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po jun 06, 2005 8:01 pm

jah prijav zavodu za mučenje živali!

potem pa še toži pezdeta ker ogroža še tebe ker strelja okoli tebe! :roll:

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Po jun 06, 2005 8:05 pm

pugi405 je napisal/-a:S Moram ostat tiho in potrpet. Svet ni pravičen! :cry: :(

Zakaj že...
?!!?!?!?!

Take stvari niso kar tako...zakaj bi mogu to požret?!? :roll:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po jun 06, 2005 8:57 pm

Fullback je napisal/-a:
pugi405 je napisal/-a:S Moram ostat tiho in potrpet. Svet ni pravičen! :cry: :(

Zakaj že...
?!!?!?!?!

Take stvari niso kar tako...zakaj bi mogu to požret?!? :roll:

Glej.. imaš prav! Samo ne vem... za ljubi mir... ti ne veš kako FUCKED UP je naša prokleta vas. Naj še povem, da sem z njim in njegovim bratom včasih prekrokal velik noči..... in zdej mi gre tip v obraz lagat.. ne nisem ga ustrelil. Za slovo mi je pa namenil en hinavski nasmešek. :x Poleg tega pravi mama, da je slišala kako metki švigajo okol hiše. Celo pes, ki je bil na naši parceli (!) je pribežal ves prestrašen v hišo. A JE TO NORMALNO???????? Sej bi znoru, sam me bojo pol polcaji prišli iskat :evil:

TaiRoyCi
Novinec

Kraj: Lj.

Napisal/-a TaiRoyCi To jun 07, 2005 12:24 am

Da to moji muci naredi...policija gor policija dol....ta bi se smeju samo še z umetnimi zobmi!
Drgač pa prijavi in toži p*****a (brez premisleka) :evil: :evil:
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To jun 07, 2005 12:48 am

Sosed ti je obstrelil mačka. Če bi zadel kakšen centimeter nižje bi ga oslepil oz. celo ubil. In ti boš zarad ljubga miru tiho ? Prijavi policiji. Poklič veterinarsko inšpekcijo. DPMŽji nimajo nikakršnih pristojnosti in nebi naredili popolnoma nič. No mogoče bi stvar posredovali vet. inšpekciji. Še najbolj bi blo, da pokličeš veterinarsko inšpekcijo, ko pridejo do tebe in pogledajo mačka, poveš kako se je zgodilo naredijo zapisnik o poškodbi mačka, in kako ke do poškodbe prišlo potem pa pokliči policijo. Še prej pa pelji mačka k vetrinarju, das boš vsaj vedel pri čem si in da ga ustrezno oskrbijo.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Metod Trobec
Nov uporabnik

Kraj: Zapori na Dobu

Napisal/-a Metod Trobec To jun 07, 2005 1:33 am

Pugi405, povej naslov od tega prasca soseda, mu bo prišel Trobec... khm, spucat dimnik. :wink:

P.S.: Ponudba je resna, danes nisem preveč židane volje.
RegY zaudarja
Poredne tete gredo v peč!
Metodova himna

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jun 07, 2005 7:43 am

tak bom reko.

mam sam tudi muco doma (hišna mačka, ne potepa se nikjer), pa vem kako je če ti pride spoklan domov (pred njim imel 3 muce), pa vem kak je hudo gledat žival ko trpi.

Mam pa tudi sam slabe izkušnje. Ker imamo odprto garažo, samo nadstrešek, in ker se sosed niti ne trudi da bi svojega mačka skuliral mi bo en dan film pokno pa bom tudi sam izbral podobno metodo. Al bom brcno mačkona da bo poletel 200 metrov po luftu al pa mu bom vrgo nekaj in upal da se zadavi. Pri hiši so trije avti, vsako je!beno jutro ko pridem do avta mam poscano havbo, vsako jutro tace blatne od strehe do havbe, za povrhu tega pa morem menjat brisalce na mesec dni, ker se preljubemu mačkonu zdi prijetno vozit po šajbi in se s tacami ustavlat na brisalcih.

Nimam proti živalim nič, samo me pa raspizdi da po nešteto lepih besedah soseda boli kur!ac .
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ To jun 07, 2005 8:44 am

Courage™ je napisal/-a:tak bom reko.

mam sam tudi muco doma (hišna mačka, ne potepa se nikjer), pa vem kako je če ti pride spoklan domov (pred njim imel 3 muce), pa vem kak je hudo gledat žival ko trpi.

Mam pa tudi sam slabe izkušnje. Ker imamo odprto garažo, samo nadstrešek, in ker se sosed niti ne trudi da bi svojega mačka skuliral mi bo en dan film pokno pa bom tudi sam izbral podobno metodo. Al bom brcno mačkona da bo poletel 200 metrov po luftu al pa mu bom vrgo nekaj in upal da se zadavi. Pri hiši so trije avti, vsako je!beno jutro ko pridem do avta mam poscano havbo, vsako jutro tace blatne od strehe do havbe, za povrhu tega pa morem menjat brisalce na mesec dni, ker se preljubemu mačkonu zdi prijetno vozit po šajbi in se s tacami ustavlat na brisalcih.

Nimam proti živalim nič, samo me pa raspizdi da po nešteto lepih besedah soseda boli kur!ac .

ok stari sej ql z sosedom!Vem kako je to!!Ampak dej ti dam jst mojga macka ,pa mu vcep v glavo da ne sme na tisto zemljo al pa kamor koli :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ce tvoj sosed rece macku da ne sme it na tvoj avto al pa kamorkoli drugam ,me prov zanima kam bo sel?? Macka se da zdresirat kakor treba samo to veliko dlje traja kakor dresiranje psa +to da treb pri dresuri macka zacet ko je se mali!( to vem ker mamo macke doma ze kake 18let doma, pa sm ze uporbil zadevo dresiranje)

Aja pa se kar si reku da bos zacel uvajat puska zadeva, pred tem bi te rad opozoril, pred nadaljno tozbo, tvojega soseda proti tebi. ;) Tozi te lahko da ga ogrozas + strelas njegovega macka (zavod proti mucenju zivali te bo izmolzel do kraja ;) + da kar koli se bo zgodilo v tvojemu kraju glede mucenju zivali, bojo tebe sli prvo prevert da nimas ti kej prste vmes) No tko je bil nas sosed tozen za kar nekaj stotisocakov + tozen za ogrozanje ljudi,!!

Ne me narobe razumet in si mislit da je ta moj post neke vrste provokacija, ker ni! Ampak edino ti predlagam da ko macka dobis na delu! Ga pokni z eno tenko vejo varjanta siba, da bo peklo!!pa bos vidu da ga vec ne bo(edino ce se bo pa ponavljalo pa veckrat ponovit vajo)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jun 07, 2005 9:30 am

fora je v tem da ga ne moreš dobit, ker ko te vidi pobegne da se kr kadi za njim. nimam namena strelat, ker ga itak nebi trofo...

vem tudi da ne morem on mačka nadzirat kam bo šou, zato pa naj se ga loosa al pa se ga bo kdo drug. (tudi drugi ljudje se pritožujejo, najbol sosed ki ima cabria s platneno streho in ima vsako jutro kepo dlak na strehi).

ni najbolj prijetno avto zgalncat pa spolirat pol pa naslednji dan prit pa videt scajnco na havbi.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ To jun 07, 2005 9:32 am

Courage™ je napisal/-a:fora je v tem da ga ne moreš dobit, ker ko te vidi pobegne da se kr kadi za njim. nimam namena strelat, ker ga itak nebi trofo...

vem tudi da ne morem on mačka nadzirat kam bo šou, zato pa naj se ga loosa al pa se ga bo kdo drug. (tudi drugi ljudje se pritožujejo, najbol sosed ki ima cabria s platneno streho in ima vsako jutro kepo dlak na strehi).

ni najbolj prijetno avto zgalncat pa spolirat pol pa naslednji dan prit pa videt scajnco na havbi.

se mi zdi da se da en sprej nabavt proti temu da ti macek hodi po avtu itd.... se mi zdi da je bilo na forumu nekaj cajta nazaj!

lp venom

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar To jun 07, 2005 11:21 am

a je to slučajn un k ma fotra prevoznika? (no***)

nared mu sranje!!

neboš menda tiho bil?
muca pel k veterinarju- vsaj zato da mu rano porihtajo da se nebo zagnojlo.

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR To jun 07, 2005 11:49 am

jao tale tvoj sosed more bit pa res en zavožen model :evil: ne vem do kere meje morš bit primitiven, da greš streljat muce ej :? res podn!
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To jun 07, 2005 6:11 pm

vepar je napisal/-a:a je to slučajn un k ma fotra prevoznika? (no***)

nared mu sranje!!

neboš menda tiho bil?
muca pel k veterinarju- vsaj zato da mu rano porihtajo da se nebo zagnojlo.

Blizu... blizu... :twisted:

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To jun 07, 2005 6:13 pm

M3 je napisal/-a:pa sporoči če je vse cool!

Maček je ok. Danes sem ga peljal k veterinarju. So ga zašil prej še spucal rano.... pa tist luster so mu naglavo nataknil, da se ne more praskat :twisted:

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To jun 07, 2005 6:15 pm

pugi405 je napisal/-a:
M3 je napisal/-a:pa sporoči če je vse cool!

Maček je ok. Danes sem ga peljal k veterinarju. So ga zašil prej še spucal rano.... pa tist luster so mu naglavo nataknil, da se ne more praskat :twisted:

no! me veseli!

tist luster pa je cel smeh ej :D
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To jun 07, 2005 6:44 pm

:lol: :lol: Itaq. Vsaj neki smešnega v celi tragediji :P

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To jun 07, 2005 6:48 pm

kaj če bi ti njegovga konjička (jeklenega) mal z zračno stestirov.
pa ne bo noben nč vdu! :twisted:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost