Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Po jun 13, 2005 4:36 pm

Ljudi je bilo med 40 in 45 tisoč. Ni kaj, lepa cifra.
Slika

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Po jun 13, 2005 4:38 pm

din je napisal/-a:A slučajno ve kdo, kaj je bil to za en flugzoig, ki je brnel nad Mariborom :shock: , sem ga samo občudoval, pa zvok :shock: pa nizki preleti mimo naše stolpnice :shock:

Na srečo v reki ni pristal akrobatski letalec Tomo Poljanec, najboljši slovenski akrobatski pilot, ki je z ameriškim dvokrilcem Pitts S2B poskrbel za adrenalinsko otvoritev dogodka.
Slika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Po jun 13, 2005 4:58 pm

din je napisal/-a:A slučajno ve kdo, kaj je bil to za en flugzoig, ki je brnel nad Mariborom :shock: , sem ga samo občudoval, pa zvok :shock: pa nizki preleti mimo naše stolpnice :shock:

ne vem, ce si bil tistega poletnega dne, leta '91 doma, ko smo meli nizke prelete treh migov nad nasim firtlom :o
tisto je bil zvok, da so mi sipe ene 10cm vibrirale... :shock:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Po jun 13, 2005 5:00 pm

Mi ni dalo mira in mislim da je tale B-25J "Mitchell"
http://photos.airliners.net/middle/1/1/3/733311.jpg
vsaka čast, da sem to videl v zraku :bow
Zadnjič spremenil din, dne So jun 25, 2005 4:50 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas So jun 25, 2005 4:20 pm

BaSe je napisal/-a:
frutko je napisal/-a:baje je blo tolk folka da se sploh nč ni vidl, zato sploh nism šel pogledat, čeprov sm bil v tistem koncu... na soapboxu sm bil jst ampak je bla totalna beda ker so vsi šparal svoje "avtočke". Tuki na flugtagu se vsaj vsi razbijejo :D

ful lepo se je vidlo, samo si pač mogel stat na drugi strani drave ;) ;)

yeah prek na drugi strani je bil luxus samo si mogo kakšne pol ure pred začetkom platz met,

sixtoo
Novinec

Napisal/-a sixtoo So jun 25, 2005 11:19 pm

varianta je bla, da si bil kako uro prej tam, pa si mel sedež na tribuni zraven komisije, ki je ocenjevala lete.

tisti avion je B25 J mitchell, primerek iz red bullove flote v hangar-7. zadeva je kompletno obnovljena, kromirana, leti pa samo za promocije in tkole za kako nagrado.

folka nej bi blo med samo prireditvijo cca 50tisoč, v celem dnevu pa okoli 65tisoč.

glede soapboxa je pa tko, tam ni glih prijetno ko se prbiješ v tisto slamo, je že bolš past v vodo. vem, ker smo tekmoval na soapboxu. naš avto je (ne na tekmovanju, ampak na test-drive iz gradu vozil bp prbližno 65-70kmh, na sami dirki pa precej počasneje, zaradi "koreografije" med samo vožnjo :P in tud na soapboxu se jih je enepar raztreščlo (se mi zdi da 5, kar je v primerjavi s flugtagom res čista nula.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov