Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a DognerDJ So jul 30, 2005 10:12 am

Je pa par ljudi , ki išče take ženske . Je pa ta denar za njih drobiž !
Renault Megan 2 Ai Edition

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh So jul 30, 2005 10:18 am

keš- pleh- cigl-pičke :evil:
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon So jul 30, 2005 11:04 am

Kolikor sem jaz tm računal pridejo njeni mesečni stroški okol 415.000 sit in več. Torej če ona rabi samo 150k niti ne zasluži tako malo. ;) Sicer pa... jaz kot moški da plačujem ženski za njeno družbo intimno ali ne... je potem dvoje.. ali spremljevalka ali pa k****a.. odvisno ali mi da ali ne. Se strinjate? Če ženo sponzoriraš ali pa dekle, to je drugo, pri lubici pa nevem no. Upam, da je vredna teh 150k. :lol:
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM So jul 30, 2005 3:06 pm

Nej vzame kredit, pa bo zadeva rešena. Al pa nej gre delat mal da bo vidla, kaj se to prav dnar zaslužit. Al nej pa mal očija nafehta za šuške, pa ji bo tastr prmazu tako krepko da je joj.

Za povrh vsega je pa pomoje grda ko sam hudič, če mora tolk keša zapravit na seb, da sploh kolkr tolk normalna zgleda oz. ima nek standard, kot sama pravzaprav govori :lol:!

Če ma pa kdo že tolk para pa pomoje itak nima problema z ženskami in za povrh vsega tud ni tko neumen, da bi se s takimi ubadal - ko maš tok keša hoče bit itak vsaka 2. ali tretja tvoja lubica pa vsi kao najboljši prjatli.
Da bi pa zavestno bil z babo, ki je s teboj samo zaradi šuškov pa da te molze ko bika - pa ne za klobaso ampak za denarnico, da bo mera polna - morš bit pa res v krizi.

P.S.: Po moje je to zajebancija da glava peče, ker res dvomim, da bi šla kaka baba take kvasit! Če pa že, more bit pa res totalno gnila oz. slaboumna. Al je pa res kur*a.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 So jul 30, 2005 4:53 pm

jst bi tako poslal jarke kopat, ker zgleda prelahko zasluži keš, pol bi se pa hitr privadla na nižji nivo. j**e**i, take babe še nategn* ne moreš, k misli da je to to da da noge narazn. Jao! Eni pa umirajo od lakote :roll:

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM So jul 30, 2005 5:26 pm

pilgrim je napisal/-a:tako mlada, pa že slovenka.

kaj pa hočeš ti z tem povedat?

če ti kaj ne paše v sloveniji pa se odseli :roll:

vajdo
Novinec

Kraj: Ribnica

Re: Vsaj iskrena je...

Napisal/-a vajdo So jul 30, 2005 10:23 pm

Nixxon je napisal/-a:
pugi405 je napisal/-a: kozmetika in kozmeticarka 25.000,00+

Kako, torej posebej dobi še kozmetičarko za kak večer al kako? :P :P

Lahk je pa tok grda da mora vsak dan bit pr njej, da ji na novo fasado na fris nardi :lol: :lol:

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 So jul 30, 2005 10:23 pm

Pomoje da še Hrvatić ni tolk bukou da bi financiral tako kuro,čeprou ma kr neki pod palcem :roll: :twisted:

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Ne jul 31, 2005 1:39 pm

FireSTORM je napisal/-a:
pilgrim je napisal/-a:tako mlada, pa že slovenka.

kaj pa hočeš ti z tem povedat?

če ti kaj ne paše v sloveniji pa se odseli :roll:

hotel sem povedati, da je miselnost mnogih slovenskih deklet prekleto konformistična, da v bistvu razmišljajo tako, kot modelka v naslovnem postu te teme. Mnogokrat to zavijajo v zakonsko razmerje, mnogokrat so zafektirane, narejene, zlagane... in kar je še takšnih pridevnikov. (Aja: Nimam slabih izkušenj, imam srečen zakon). to značilnost našega slo okolja spoznaš, ko si kaj v stiku z dekleti z različnih delov sveta - na prostovoljnih delovnih taborih na primer ali ko se na štop potepaš okrog. Problem slovenije je v tem, da je majhna, zaprta, kar se tiče prepiha različnih ras zatohla državica, ki ne zna kozmopolitsko misliti.
A veš, da je slovenija ena od rasno najbolj čistih držav na svetu - pa to niti malo ni pozitivno mišljeno, ampak prej kot hud hendikep.

Pa še to:
FireSTORM je napisal/-a:PiLLLe je napisal:
Sj tko je blo skos slovenija je se zmer balkan pa vi recte kar cte slovenija ni nikol nc mela pa tut nebo pussy country

enako tebi
če ti kaj ne paše se pa odseli iz "pussy" country

če boš vse, ki ne mislijo tako kot tebi paše, pošiljal ven iz slovenije, a se ne bojiš, da boš na koncu ostal tukaj sam?

pa seveda - no hard filings ;)
lp pilgrim

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Ne jul 31, 2005 2:02 pm

ne ne
sam razkuri me to
najprej so se hrvati, bosanci, črnogorci, v glavnem vsi iz nekdanje yugoslavije priseljevali v slovenijo
mi slovenci smo bli toliko dobri da smo jih vzeli k sebi
sedaj pa našo državo dol serejo
zakaj so potem se sploh priselili sem? naj bi ostali tam kjer so bli če je slovenija tako zanič

P.S: mene nič ne moti v sloveniji, pač sem zagrižen slovenec :P

aja pa da se nebomo narobe razumeli

nimam nič proti bosancem, hrvatom, srbom, črnogorcem
sam to me pač razkuri, saj so dobri ljudje(nekateri so mi že dosti krat pomagali)

drugače pa nadaljujte z temo

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo To avg 02, 2005 10:22 pm

Matr je dobra... Skoraj sem se padu s stola ko sem to prebral. Mislim... Da kura nuca cca. 400 jurjev za sebe na mesc... Ja je pa mogla imet fajn bogatga jebača, da mu je žena grozila z 1 mio €. Tole kurbico bi zagrabu za šink in jo butal v steno dokler ne bi dol padla. Matr, da si upa to napisat na net... :roll:
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To avg 02, 2005 10:27 pm

pa ni nihče pomislu, da je vse tole nategancija?!?! tole je po mejlu krožle že pred nekaj meseci...

brezveze, krneki!
Slika

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a DognerDJ Sr avg 03, 2005 9:44 am

pilgrim je napisal/-a:....
če boš vse, ki ne mislijo tako kot tebi paše, pošiljal ven iz slovenije, a se ne bojiš, da boš na koncu ostal tukaj sam?

pa seveda - no hard filings ;)

Sam sigurno nebo ostal .
Renault Megan 2 Ai Edition

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 Če avg 04, 2005 12:20 pm

Brez skrbi, da bo kerga nasla, k tipi itak vecinoma padate na embalazo in s takimi stroski za kozmeticarke in solarije ze ne more slabo zgledat.
Sploh pa, ce je tip se ogaben po zunanjosti in nikakav kot ljubimec, si edino tako lahko privosci, ce ima kes ali pa gumijasto Ancko, ce je broke.

@Pilgrim: Kar se tice posplosevanja, da so samo Slovenke mahnjene na denar, take dekline se najde tudi po Evropi in Ameriki, pa mislim, da tudi Azijatke niso izvzete, sam cifre so manjse, odvisno pac od standarda :P
Sicer pa, glede na to, kaksni ljubimci so Slovenci .... :lol:
spet nacionalisticno posplosevanje ane
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Pe avg 05, 2005 11:01 am

Niva13 je napisal/-a:@Pilgrim: Kar se tice posplosevanja, da so samo Slovenke mahnjene na denar, take dekline se najde tudi po Evropi in Ameriki, pa mislim, da tudi Azijatke niso izvzete, sam cifre so manjse, odvisno pac od standarda :P
Sicer pa, glede na to, kaksni ljubimci so Slovenci .... :lol:
spet nacionalisticno posplosevanje ane

jap,
maš prav!!
fajn ste, dosedaj sem bil poročen samo s slovenkami, mi najbolj odgovarjate ;)
če pa je katera še v subaku "klubu" aktivna pol pa - kapo dol ;)
lp pilgrim

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 So avg 06, 2005 1:24 pm

če je tole res more bit obnašanje kr na nivoju.. :roll:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So avg 06, 2005 1:49 pm

Ja .... nivoju obglavljene kure.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 So avg 06, 2005 6:44 pm

točn tak
Mater si jo predstavlam...........brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......ne prenesem takih žensk :nae

Uporabniški avatar
Tinal
Novinec

Napisal/-a Tinal So avg 06, 2005 6:56 pm

acid je napisal/-a:Sej ni kaj novega, to kar sem zdej prebral :bonk In pol ona misli, da bo kak b**** financiral njene kozmetičarke pa bivanje pa vožnje :lol: :lol: upam da nebo kdo nasedo no....

En b**** se bo ziher najdu.... :lol:
Najbl butast mi pa je, da grejo eni pol na vse ženske to posplošvat.... :roll: (ni letel na Acidov post)
In love with Eleanor ;)

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Po avg 08, 2005 8:30 am

najprej bi tepu unga tipa ka je biw prej z njo.. potem bi pa se njo poslal v 3pm :g:
kak mi grejo na falus take picke.. fak ne. moski k ji tok dnarja daje mesecno je pa ena pofukana copata in sramota za moske nasploh.. :-:o ampk najhujs je.. k se najdejo taki kreteni ! :roll: :bonk
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov