Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po avg 08, 2005 10:28 pm

andrej777 je napisal/-a:Pa nevem zakaj zdej vsi pluvajo po njemu. Itak da dela za svoje veselje in občutek da je nekaj dosegu samo to je velik, kompliciran in drag podvig in tukaj pridejo prav tut novinarji.

Pa če bi mu šlo dober bi bli vsi veseli kakšen rekord je dosegel zdej ko je pa zaštrikalo je pa budalo in norc in svoje doživetje po časopisih vlači itd....

Bolš bi blo če bi kdo kej dobrga napisal in upal da se srečno vrne domov.

Glede rešavanja je pa res čudno da ni blo vse preventivno vnaprej splanirano.

Ne boš verjel da je bil meni že prej budalo in norc, ker ta resnično poizkuša nemogoče...tukaj pa za moje pojme ni več samo veliko veselje in srce ampak tudi pomanjkanje pameti :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po avg 08, 2005 10:58 pm

Slide je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:Pa nevem zakaj zdej vsi pluvajo po njemu. Itak da dela za svoje veselje in občutek da je nekaj dosegu samo to je velik, kompliciran in drag podvig in tukaj pridejo prav tut novinarji.

Pa če bi mu šlo dober bi bli vsi veseli kakšen rekord je dosegel zdej ko je pa zaštrikalo je pa budalo in norc in svoje doživetje po časopisih vlači itd....

Bolš bi blo če bi kdo kej dobrga napisal in upal da se srečno vrne domov.

Glede rešavanja je pa res čudno da ni blo vse preventivno vnaprej splanirano.

Ne boš verjel da je bil meni že prej budalo in norc, ker ta resnično poizkuša nemogoče...tukaj pa za moje pojme ni več samo veliko veselje in srce ampak tudi pomanjkanje pameti :roll:

pa dnar :wink: :wink: :wink:

lp
Slika

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster Po avg 08, 2005 11:00 pm

humarja ne poznam poznam pa nekej družine karničar
tle s ene gr eza pogum, pamet,... nim je bl za lastno zadovoljstvo, tko kot je tebi drift v užitek je njim alpinizem
jebat ga 100 ljudi 100 čudi

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Po avg 08, 2005 11:00 pm

mene bk, samo smo Slovenci lahko zelo ponosni nanj! upam, da ga čimprej rešijo, al pa naj se raši sam (bo vsaj junak), mislim, da bi vsi morali držati z njim, saj je naš! :x
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po avg 08, 2005 11:05 pm

mojster je napisal/-a:humarja ne poznam poznam pa nekej družine karničar
tle s ene gr eza pogum, pamet,... nim je bl za lastno zadovoljstvo, tko kot je tebi drift v užitek je njim alpinizem
jebat ga 100 ljudi 100 čudi

Pa saj razumem da mu je v veselje, ampak to ni ravno za enačiti z mojim driftom, isto bi blo, če bi šel jaz v rondo tomačevo driftat ob 3 popoldne z 240 na uro...a veš kaj mislim? ;)
Verjetno bi bil tudi prvi ki bi to naredil...oziroma poizkusil narediti, pa po tv bi tud bil pol...ko bi me praskal z 2km oddaljenih dreves :?
Drugač mu pa ne privoščim da bi se mu kaj zgodil in upam da ga bojo rešl, samo kar pa dela se mi zdi pa bedarija...ne alpinizem da ne bo pomote, ampak to kar on dela ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po avg 08, 2005 11:15 pm

če/ko ga rešjo, si skor upam stavt, da bo v kratkem času probu it gor še enkat.. Kr zapomnte si kaj sm reku

lp
Slika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN To avg 09, 2005 8:02 am

eclipse_R je napisal/-a:če/ko ga rešjo, si skor upam stavt, da bo v kratkem času probu it gor še enkat.. Kr zapomnte si kaj sm reku

lp

...če mu ne bodo kj odrezal, ja. :P
[i]Weeeeeeee![/i]

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker To avg 09, 2005 10:56 am

Tud men se zdi to popolna neumnost. Okey, če je njemu kul, naj se spušča v to - ampak lahko bi bil vsaj toliko odgovoren, da se potem ne bi poročil in imel otrok... Si predstavljate, skozi kaj gredo zdajle njegovi otroci?
Imbecil... :roll:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To avg 09, 2005 11:14 am

Če so njegovi otroc dejansko njegovi potomci potem si mislijo b**** lej k mu ni ratal. :lol:
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 To avg 09, 2005 12:22 pm

pa dejte, najbol bo res žalostn to, če jim ne uspe, in s tem ko rečem ne uspe mislim predvsem na to, da jih bo skupil helikopter in pa posadka v njem, bo legenda Humar, ne pa ljudje ki so se šli potrudit za rešitev...
Pa še neki,hrane nima že par dni, v centralo pa kliče ko nor :roll:
Sej to je že nekdo izjavil, ampak vedno očitneje postaja, kolk je tale ekspedicija medijska :roll:

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To avg 09, 2005 12:30 pm

Jasni se
9.8.05 12:49 CET

Zdaj bosta poletela dva helija. Zadnji dogovori. Znaki.

mrde jim pa rata. sicer pa kar je prosu tst je dubu jz pravm. pa čeprou nubenmu ne prvoščm kj tacga. včer moj kolega reku: "pred neki cajta se je mogu 50m pred vrhom obrnt, pol je iz strehe padel, zdj pa še to... pa kaj se člouk sil, če vid da ta posu ni za njega." :P

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid To avg 09, 2005 1:16 pm

Nekdo v taboru ga je prasal, se lahko spustis za saj 400m.
Odgovor pa je bil: ja zdej sm tlele brez hrane, plazovi sibajo mim mene, ne majhni ampak veliki, sm na policki 0.5m in nemorm dol. Zebe me in ne jem ze 3 dni.

ko da ni mogu rect ne nemorm lahko se poskudujem, ne pa tole kar je gor napisan. Pa kva nima hrane sej ma vitamine in druge pizdarije v tabletkah.

Se enkrat prasam zakaj ima se vedno baterijo??? jest spilam airsoft pa ko igramo pri -10 celzija gre baterija v eni uri, on pa telefonr kot da bi biv v mestu. kva je 2 akumolatorja sabo vleku

Tole je 100% samo za medije zdej ko bo prsu domov bo narodni heroj, prov bom jest zdej vzev covn 2 akumolatorja in mobitel in en sendvič in grem z colnom na odprt morje in bom poračal, da sem na odprtem morju, čoln mi pušča. Imam 20cm veliko luknjo v palubu, 24ur na dan morma črpat vodo iz colna z jogurtovim lončkom. valovi so 5 metrski, prosim za helikopter, poj me bo pa folk čakov na brniku.

totana beda, tistih k si res zasluzjo hvale in spostovanja pa itak neboste spoznali, ker nočejo v javnost, ker to delajo zase ne pa za $ in slavo

LP
Slika Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To avg 09, 2005 1:54 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:Nekdo v taboru ga je prasal, se lahko spustis za saj 400m.
Odgovor pa je bil: ja zdej sm tlele brez hrane, plazovi sibajo mim mene, ne majhni ampak veliki, sm na policki 0.5m in nemorm dol. Zebe me in ne jem ze 3 dni.

ko da ni mogu rect ne nemorm lahko se poskudujem, ne pa tole kar je gor napisan. Pa kva nima hrane sej ma vitamine in druge pizdarije v tabletkah.

Se enkrat prasam zakaj ima se vedno baterijo??? jest spilam airsoft pa ko igramo pri -10 celzija gre baterija v eni uri, on pa telefonr kot da bi biv v mestu. kva je 2 akumolatorja sabo vleku

Tole je 100% samo za medije zdej ko bo prsu domov bo narodni heroj, prov bom jest zdej vzev covn 2 akumolatorja in mobitel in en sendvič in grem z colnom na odprt morje in bom poračal, da sem na odprtem morju, čoln mi pušča. Imam 20cm veliko luknjo v palubu, 24ur na dan morma črpat vodo iz colna z jogurtovim lončkom. valovi so 5 metrski, prosim za helikopter, poj me bo pa folk čakov na brniku.

totana beda, tistih k si res zasluzjo hvale in spostovanja pa itak neboste spoznali, ker nočejo v javnost, ker to delajo zase ne pa za $ in slavo

LP

Točno to. Dobro napisano.
Med slovenskimi ekstremisti je zame vsekakor največji Miran Stanovnik. Hudiča, človek dosega dobre rezultate na Dakarju in to ne v tovraniškem moštvu. In kolk se sliši o njemu? Zeloo malo! Zakaj? Zato ker se ne izpostavlja tako kot Humar in podobni, ker mu ne gre za slavoo ampak za užitek.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To avg 09, 2005 2:27 pm

McLaren je napisal/-a:
Bel-Tirid je napisal/-a:Nekdo v taboru ga je prasal, se lahko spustis za saj 400m.

LP

Točno to. Dobro napisano.
Med slovenskimi ekstremisti je zame vsekakor največji Miran Stanovnik. Hudiča, človek dosega dobre rezultate na Dakarju in to ne v tovraniškem moštvu. In kolk se sliši o njemu? Zeloo malo! Zakaj? Zato ker se ne izpostavlja tako kot Humar in podobni, ker mu ne gre za slavoo ampak za užitek.

pa robiča ne smemo pozabt.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz To avg 09, 2005 2:36 pm

Robiču dam pa jst 10x večjo podporo kot Humarju :) Človk je sigurno na ravni Armstronga pa se o njem nc ne govori :? Sicer ga je z Lanceom mal težko primerjat, ker tekmovanja niso podobna, sam je pa eden najbol vzdržljivih ljudi na svetu. Kolesar pa seveda najbolši 8) :D

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To avg 09, 2005 2:40 pm

Vsekakor sem šteje tudi Robič ja. Sem čisto pozabu.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM To avg 09, 2005 3:57 pm

W|zz je napisal/-a:Robiču dam pa jst 10x večjo podporo kot Humarju :) Človk je sigurno na ravni Armstronga pa se o njem nc ne govori :? Sicer ga je z Lanceom mal težko primerjat, ker tekmovanja niso podobna, sam je pa eden najbol vzdržljivih ljudi na svetu. Kolesar pa seveda najbolši 8) :D

Ta pomp je pa naredil POP TV in njihova ekskluzivna reporterka Maja Roš :roll:

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To avg 09, 2005 4:27 pm

Ta Humar pomojm pije pive z njimi v baznem taboru, oni pa tle sam napihujejo to zgodbo ;) joke..

sam to da je tok medijsko podprt me pa mot že od začetka ja.. kok ljudi umre v gorah pa na everestu pa ne vem ke pa jih noben ne pride rešt pa noben ne ve za to. Pa še to, uni k so šli ponovit messnerjevo smer, so bli tm 3 mesce pa so čakal na taprav vreme pa so pol šli gor.. on je pa vedu, da je slb vreme, da je pretoplo, da bojo plazovi, da je južn sneg, kamr niti pod razn ne morš zapičt cepina in ne nud nobenen opore in da je vse skp zlo nevarno. In ne, on gre useen gor. Pa še to, na začetku odprave je skos trdu, da ga iz te stene ni možno rešt, da helikopter tm nima kej iskat..

Eh, upam da ga rešjo in bom veseu za njega, sam pa res preveč napihujejo, mate prou ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind To avg 09, 2005 4:38 pm

česa pa pop tv ne napihne ? :P
napihujejo dok jim pase, oz. dok majo kak profit..

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback To avg 09, 2005 5:16 pm

no ja dejte se mal umirit! Veličine njegovega podviga se zgleda eni ne zavedate, sploh pa ob dejstvu da je bil človek že napol kripl...

Glede ˝ekskluzivnosti˝ pop tv-ja pa res ne bi izgubljal besed...prodajajo buče 24 ur na dan...
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov