Damjan19 je napisal/-a:pa pomisl...bi res hotu bit nesnaga?![]()
po moje ne, zato bomo pa še naprej žrl vse kar nam država nameni
206RC je napisal/-a:Sem iz Grosuplja, lahko povem svoje mnenje in izkušnje:
1.Slavna diskoteka Motel(Coyot)...ze takrat par let nazaj so pobirali dodatno vstopnino, pretepali nedlozne,uzeli mobitele,...Če nisi poznal ciganov, se ti ni dobro pisalo, sem imel srečo, da sem jih poznal par in problemov nikoli ni bilo...
2.Ukradli so nam psa, ob posredovanju policije in oglasih zelenega vala, smo se odpravili v cigansko naselje v grosupljem, policaj se je zmenil, da je potrebno plačati 100mark za našega maltežana
Res smešno
3.Vozim pred kombijem brez tablic, kjer je bila druzina ciganov...Kontorla stoji pri plinarni pri OŠ Brinje...Njih ne ustavijo, mene ustavijoMislim, kje je tle logika
![]()
4.Brskanje po mojih smetehTo sem popizdu, koji falus oni men brskajo po smeteh...Nekaj časa so tudi hodili prosit po hišah za denar, sosed jih je zalotil v garaži...
5.Zadnje čase se dogajajo tudi razni vlomi v hiše, ne bom nikogar obtoževal, vendar dejstvo je, da so oni bili opaženi v okolici pred vlomom...
6.Vožnja brez tablic/vozniškega/neizpravno vozilo...Tankajo kurilno olje v avtomobilePa jim noben nič ne reče...
7.Na banki ko čakaš na vrsto, tm pridejo bosi, čist bogi, neumiti, prou smiljo se ti, pol pa ko dvignejo po 150000sit si pa mislš svoje...
Pa jim noben nič ne naredi oz. se noben ne UPA nič narediti...Pred zakonom smo vsi isti, zato ne razumem zakaj men da kazen za pas, njemu pa ne![]()
No uglavnem, to so moje izkušnje...
HONDEK je napisal/-a:Mene še samo zanima kaj lahko mi navadni smrtniki nardimo proti temu??
sebaveh je napisal/-a:HONDEK je napisal/-a:Mene še samo zanima kaj lahko mi navadni smrtniki nardimo proti temu??
Res ne vidim drugega izhoda, kot pa da vzamemo stvar v roke, stopimo SKUPAJ, pa brez usmiljenja prebutat vse ki delajo pizdarije. Res da ne bo zgledalo lepo, in če bo tak ko v teksasu, pol pač naj bo.
Legalen način: Zaženemo taki halo, da ga nihče zlepa ne bo utišal. Po možnosti naj zvedo še v Bruslju (seveda naše stališče zgodb). Najdlje bi pa trajalo tak, da se spustimo v politiko, pridemo na vlado, in jih s kao dobrimi razlogi naženemo ven in zapremo mejo.
HONDEK je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:HONDEK je napisal/-a:Mene še samo zanima kaj lahko mi navadni smrtniki nardimo proti temu??
Res ne vidim drugega izhoda, kot pa da vzamemo stvar v roke, stopimo SKUPAJ, pa brez usmiljenja prebutat vse ki delajo pizdarije. Res da ne bo zgledalo lepo, in če bo tak ko v teksasu, pol pač naj bo.
Legalen način: Zaženemo taki halo, da ga nihče zlepa ne bo utišal. Po možnosti naj zvedo še v Bruslju (seveda naše stališče zgodb). Najdlje bi pa trajalo tak, da se spustimo v politiko, pridemo na vlado, in jih s kao dobrimi razlogi naženemo ven in zapremo mejo.
Pa bi tresno enega pa jih 100 pride. Trebalo bi jim pravice stran vzet in jim pokazat kdo je v tej bogi državi glavni. Me zamina kaj bi blo v primeru vojne če bi bla. Jaz osebno sem full proti njim in njihovemu početju. Sem pač nacionalist jebatga!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov