Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So sep 03, 2005 10:46 am

bom še jz nekaj napisal. sicer tle pr nas mamo kokrtok mir s cigani in tu tle niti ne delajo problemov. je pa na velki loki (mal naprej od trebnjega) en cigansko naselje, kjer delajo pizdarije nonstop. vsako leto ustrelijo vsaj enga cigana tm notr (cigani sami!). v krogu 20km so 3 ciganska naselja (ne bom reku da so romi, ker je to preveč khm, kako bi reku... lepa beseda za njih). in sicer ko te pi*zde ciganske pridejo v trgovino od puncinga fotra ma zmer seboj dolge jakne pa ruzake. in na očeh prodajalk kradejo. nakradejo za 10k, kupjo pa ene cigarete. ko pa gre prodajalka zravn, pa začne nož ven vlečt. in zdj majo že neki cajta baseball bat pr blagajni (i wonder why). in policaji se ne upajo k njim it. tut če pridejo, pridejo sam do "vhoda" naselja. če prestopjo ta prag, so jih naj****. sicer drugi tle pa niso tko problematični. sploh na hudejah so že kar precej civilizirani in ne delajo pizdarij kokr jz vem. novomeške cigane je pa itak ta župan k je zdj vse podkupu da so volil za njega, k drgač bi popušu na volitvah totalno. tko da zdj so še olj zaščitene kot prej, pa že prej so bli bolj kot sibirski medvedje. tm na leseni baraki ki komj skup stoji vidš notr plasma tv pa satelitsko na dvorišču. škoda mojih prstov daše pišem tukj o njih, k itak tko kot rok nimam besed za to golazen.

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Napisal/-a Mih@ So sep 03, 2005 12:24 pm

Sicer nimam nič posebnega proti ciganom, ker imamo zaenkrat hvalabogu mir pred njimi, ampak ne zdi se mi pa prav, da neumna mala zabita država, kot je Slovenija, pomaga ciganom brez službe, namesto da bi spodbujal rodnost slovencev, ki že tako ali tako pada in bi dal dnar brezposelnim slovencem, ki ga zaslužijo precej precej bolj kot pof*ukani cigani. :roll:
http://mr.si/

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' So sep 03, 2005 1:56 pm

no, romi presedajo vsem (meni tudi), policaji policijske postaje grosuplje prav tako (strahopetci)! mene pa zanima kaj so za vas "normalni ljudje"? mogoče Slovenci? za moje pojme še zdaleč ne. :?
[OO-(||||)(||||)-OO]

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 So sep 03, 2005 3:06 pm

Normalen človek=Normalen smrtnik, ki mu je izpod časti če bi od koga prejel nekaj zastonj, ker se potem počuti kot da je Cigan...
Mater sm tole dobr napisu!:P

Normalni smo mi, ki se z delom preživljamo, lahk pa da smo zate nenormalni?ne vem...
sej veš da se na vsako stvar gleda subjektivno

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu So sep 03, 2005 4:49 pm

Normalen človek je zame tak, ki proba živet v naši prelepi banana republiki ob vseh teh davkih in plačilih na vsakem koraku, normalno. Nekaterim nam to ratuje, opažam pa da večja ko si baraba bolj te pustijo pri miru, tako da počasi razmišljam o tem da bi postal baraba in hodil navkriž z vsemi zakoni.
Old subarus never die, they just get faster!

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 So sep 03, 2005 4:54 pm

pa pomisl...bi res hotu bit nesnaga? :?
po moje ne, zato bomo pa še naprej žrl vse kar nam država nameni

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu So sep 03, 2005 8:52 pm

Damjan19 je napisal/-a:pa pomisl...bi res hotu bit nesnaga? :?
po moje ne, zato bomo pa še naprej žrl vse kar nam država nameni

Nočem bit nesnaga, samo jst prekleto veliko delam za mojo plačo in trenutno delam že cel dan od 8h zjutraj, pa je sobota in ob sobotah ponavadi ne delam(zdej gre pa za izredne razmere in moram bit tudi v soboto tukaj - prejšnjo sem delal 19 ur skupaj). Za 19 ur sem dobil 11.000 sit za intervencijo in lahko koristim ure, ker mi jih služba samo 20 nadur na mesec izplača, jst jih imam pa čez 500 viška, kar pomeni, da ne bodo nikoli izplačane. Če pa pogledaš enga cigota, pa cel dan leži, potem vstane gre v trgovino in si nakrade za 5000 sit, tok namreč uradno lahko nakradejo na osebo na dan brez da bi jih pozaprli, potem gre pa ustavi en avto na cesti(to zadnje čase prov radi delajo - in želim si da bi enkrat name naletel, pa se me uspešno izogibajo) in izsili par jurjev in kako škatlco cigaret, potem gre naprej na pumpo natanka za do 5000 sit bencina in se odpelje brez da bi plačal, ko je pa okol 14 ali 15 v mesecu pa dobi 60.000 zase, ker je brezposeln in ker ima 2 otroka dobi zanju po 2X 26.000 sit otroškega dodatka, dodatno še po 2X 30.000 sit, ker hodita v šolo in še dodatnih 27.000 sit zato ker nima ustreznih razmer za življenje, pa če računaš še njegovo ženo, ki dobi 60.000 sit in po blokih z majhnim otrokom prosjači in nabere sigurno 5000 sit vsak dan je to kr lep seštevek.
2X60.000
2X26.000
2X30.000
27.000
+ najbrž še kaj od države za kar ne vem
+
30dni X 5000 v trgovini
30dni X 5000 naprosjačenih
30 dni po 5000 na pumpi
vse skupaj 709.000 sit.

V kolikem časi vaša družina zasluži 260.000 sit čistega, brez da bi se vsaj malo razmigala, kot recimo cigoti, ki lahko cel mesec ležijo in jim iz neba(naših davkov) pade tok denarja. Če pa prišteješ še ostalo kar nakradejo in naprosjačijo in kar zaslužijo s preprodajo orožja, železa, avtomobilov in droge ima 4 članska familja na mesec več denarja in nič stroškov kot 90% slovenskih državljanov, ki pošteno služimo svoj kruh.

Ko sem bil enkrat pri odvetniku zaradi ene tožbe proti enem ki se jen zaletu vame, je prišel "šefe" grosupeljskih ciganov in prinesel odvetniku zvitek bankovcev po 10.000 sit - vse skupaj je tajnica preštela in bilo je 4 milione. Me prav zanima kok časa sm jst delal za davek, od katerega gre tudi njim denar????

Čas je da tukaj naša banana republika kej naredi!!!

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso So sep 03, 2005 11:18 pm

Zanimivo da tele teme še ni noben označil za rasistično, nacionalistično ipd.če bi govorili o kom drugem kot so cigani bi bila že cela štala.ampak nima veze.če ne bi bilo nacionalizma tudi naše "prelepe" države nebi bilo.
Sam živim v ljubljani in problemov s cigoti ni.no vsaj nečesa ni v lj :?
Najprej kar se policije tiče.sram jih bilo!!!a so šli v policijo zato da bodo jedli krofe in opletali z radarjem in loparčkom po cestah ali še zaradi česa drugega???!!!mogoče bo kdo rekel da se jim ne splača nosit glave naprodaj za tisto borno plačo, ker ga lahko cigani hitro fentajo.sam si je zbral tako službo in nej jo drekač še opravlja!!!policija ima takšne in drugačne naloge in ena izmed njih je (predpostavljam) tudi preganjanje kriminala.pi.zda v večini poklicev če ne znaš opravljat in ne opravljaš predpisanega dela te vržejo iz službe.isto kakor da bi se gasilci spomnili da ne bojo gasil bajte, ker je prevroče???!!!j***m ti sunce, če mu ni všeč služba naj gre delat kej druzga.v tako policijo bi tudi jaz šel.na jetra mi grejo tudi izgovori da nimajo pooblastil.točno vedo, da bi jih sokrajani podprli, vedo da jih ščiti policija oz. država.ko jim pooblastila niso všeč pač rečejo da jih nimajo.če narediš v ciganskem naselju racijo se boš verjentno spotikal ob orožje.potem tiste njihove bajte.nobena nima gradbenega dovoljenja,zemlja je od nekoga in oni kar živijo pa gor???pa da si bom jaz postavil bajto nekje na črno pa čeprav sem na svoji zemlji mi jo pridejo podminirat še preden se bo malta posušila in mi zraven izstavijo še masten račun za miniranje+razne kazni.sploh ne morem razumet da je kej takega možnega. :evil: potem fehtanje in dobesedno izsiljevanje.enkrat se ustavim da pupmi pri otočcu(tam kjer je rock otočec) in si prižgem čikec in se ves relaksiran od čateških toplic pripravlajm na vožnjo domov.pa nisem kadil 5 sec, ko prilaufajo 3 mali cigančki in me začnejo utrujat za čike in denar.ena piška je hotla da ji dam jurja.avto sem seveda prej zaklenil.ker prasice male niso hotle stran sem imel v žepu 100sit v kovancih in sem naivno mislil da se jih bom znebil če jim dam ta denar.ja seveda....piška mi prbije kaj ji bo teh 100 sit in da imam ziher kej več denarja in da ji ga nej dam.samo vsedel sem se v avto in se odpeljal(seveda z denarjem).
Aja nebivedu kar se tiče podpore države je pa tko.kakršne smo zvolili take mamo.najbolj žalostno pri vsej zadevi je to, da se pustimo fukat v lastni državi in to od primitivcev.eni so v parlamentu drugi pa baker na odpadu pobirajo.cigane se pa ima za nekaj posebnega in naj bi se spoštovalo njihovo kulturo in drugačnost.peeesda kakšna kultura, če skoz kradejo in maltretirajo vse okrog sebe.mah bom raj nehu, ker počas dobivam glavobol.tipični slovenclji.vsi so boljši od nas.pfuj

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne sep 04, 2005 7:47 am

v sloveniji se z poštenim delom ne da živet normalno (nekaterim uspeva - vse pohvale)! Romi se pač znajdejo in nix ne delajo - taki pač so! imajo pa dosti več kot kaki pošteni ljudje!
"mi se zvečer sezujemo, oni obujejo"
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK Ne sep 04, 2005 2:19 pm

kaj pa lahko mi nardimo za to. Nič. lahko samo gledamo kak je v Sloveniji vedno več romov, ki bojo počasi prišli v politiko pol smo pa tak pečeni vsi Slovenci :cry: :cry: Žalostno zares :cry: V MBju mamo primere ko na ulici za keš fehtarijo pol pa pride z BMWjem po njo. Sramota. :cry: Na koncu koncev pa se še norca dela iz države. :cry:
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Ne sep 04, 2005 2:34 pm

z njihovo oblastjo nič ne bo, sej kljub temu, da smo v demokraciji kjer lahko vsak da prijavnico za izvolitev na mesto, je po moje še izpolnat ne znajo prav,če pa v šolo ne hodjo :P

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne sep 04, 2005 3:20 pm

Jz tut nima z cigani kakšnih problemov samo jih mamo dst bizu in ko šlišiš kakšne se grejo se pošteno razpizdiš. Občina plača napeljavo vodovoda ciganu, on seveda pol leta ne plača nobenga računa za vodo in zato mi jo odklopjo. In on leti na socialno in nevemkam še vse jokat da so mu vodo odklopil in po nekaj dneh dobi on brez kakršnega koli plačila nazaj priklopljeno vodo zarad tega ker je to osnovna življenska potrebščina :!: :!: :!:

Me zanima kaj bi blo če mi doma nebi vode plačali. Mislm pa takih zgodbic je še na kubike in verjemte da vsaj 99% resničnih.

Da ne govorim ko sem se z učiteljico na šoli kjer majo cigane pogovarjal. Je lepo povedala. Cigani se pridejo v šolo samo umit, najest in stepst.

Saj je res da morjo neki dnarja dobit samo ne tolk. 50-60 jurju na mesec mu daš če hoče kaj več naj pa dela. Seveda za celo familijo.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

206RC
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a 206RC Ne sep 04, 2005 5:03 pm

Sem iz Grosuplja, lahko povem svoje mnenje in izkušnje:

1.Slavna diskoteka Motel(Coyot)...ze takrat par let nazaj so pobirali dodatno vstopnino, pretepali nedlozne,uzeli mobitele,...Če nisi poznal ciganov, se ti ni dobro pisalo, sem imel srečo, da sem jih poznal par in problemov nikoli ni bilo...
2.Ukradli so nam psa :), ob posredovanju policije in oglasih zelenega vala, smo se odpravili v cigansko naselje v grosupljem, policaj se je zmenil, da je potrebno plačati 100mark za našega maltežana :) Res smešno
3.Vozim pred kombijem brez tablic, kjer je bila druzina ciganov...Kontorla stoji pri plinarni pri OŠ Brinje...Njih ne ustavijo, mene ustavijo :) Mislim, kje je tle logika :)
4.Brskanje po mojih smeteh :) To sem popizdu, koji falus oni men brskajo po smeteh...Nekaj časa so tudi hodili prosit po hišah za denar, sosed jih je zalotil v garaži...
5.Zadnje čase se dogajajo tudi razni vlomi v hiše, ne bom nikogar obtoževal, vendar dejstvo je, da so oni bili opaženi v okolici pred vlomom...
6.Vožnja brez tablic/vozniškega/neizpravno vozilo...Tankajo kurilno olje v avtomobile :) Pa jim noben nič ne reče...
7.Na banki ko čakaš na vrsto, tm pridejo bosi, čist bogi, neumiti, prou smiljo se ti, pol pa ko dvignejo po 150000sit si pa mislš svoje...

Pa jim noben nič ne naredi oz. se noben ne UPA nič narediti...Pred zakonom smo vsi isti, zato ne razumem zakaj men da kazen za pas, njemu pa ne :)

No uglavnem, to so moje izkušnje...

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Ne sep 04, 2005 5:58 pm

Mene še samo zanima kaj lahko mi navadni smrtniki nardimo proti temu??

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Ne sep 04, 2005 8:40 pm

206RC je napisal/-a:Sem iz Grosuplja, lahko povem svoje mnenje in izkušnje:

1.Slavna diskoteka Motel(Coyot)...ze takrat par let nazaj so pobirali dodatno vstopnino, pretepali nedlozne,uzeli mobitele,...Če nisi poznal ciganov, se ti ni dobro pisalo, sem imel srečo, da sem jih poznal par in problemov nikoli ni bilo...
2.Ukradli so nam psa :), ob posredovanju policije in oglasih zelenega vala, smo se odpravili v cigansko naselje v grosupljem, policaj se je zmenil, da je potrebno plačati 100mark za našega maltežana :) Res smešno
3.Vozim pred kombijem brez tablic, kjer je bila druzina ciganov...Kontorla stoji pri plinarni pri OŠ Brinje...Njih ne ustavijo, mene ustavijo :) Mislim, kje je tle logika :)
4.Brskanje po mojih smeteh :) To sem popizdu, koji falus oni men brskajo po smeteh...Nekaj časa so tudi hodili prosit po hišah za denar, sosed jih je zalotil v garaži...
5.Zadnje čase se dogajajo tudi razni vlomi v hiše, ne bom nikogar obtoževal, vendar dejstvo je, da so oni bili opaženi v okolici pred vlomom...
6.Vožnja brez tablic/vozniškega/neizpravno vozilo...Tankajo kurilno olje v avtomobile :) Pa jim noben nič ne reče...
7.Na banki ko čakaš na vrsto, tm pridejo bosi, čist bogi, neumiti, prou smiljo se ti, pol pa ko dvignejo po 150000sit si pa mislš svoje...

Pa jim noben nič ne naredi oz. se noben ne UPA nič narediti...Pred zakonom smo vsi isti, zato ne razumem zakaj men da kazen za pas, njemu pa ne :)

No uglavnem, to so moje izkušnje...

No jest sem tut pred parimi leti še živel v Grosuplju, tko da poznam problemtiko. Je pa enkrat ena ciganka hodila po hišah vsa strgana in prosjačla za denar za hrano. Odprla ji je moja soseda in ji rekla da denarja ji ne da, ji pa gre lahko v trgovino pa ji kupi kilo kruha pa kakšno mortadelo za notr. In jo je ciganka preklela in poslala nekam. :shock: Kriza.

Slovenci smo v Sloveniji drugorazredni državljani.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Ne sep 04, 2005 11:05 pm

HONDEK je napisal/-a:Mene še samo zanima kaj lahko mi navadni smrtniki nardimo proti temu??

Res ne vidim drugega izhoda, kot pa da vzamemo stvar v roke, stopimo SKUPAJ, pa brez usmiljenja prebutat vse ki delajo pizdarije. Res da ne bo zgledalo lepo, in če bo tak ko v teksasu, pol pač naj bo.

Legalen način: Zaženemo taki halo, da ga nihče zlepa ne bo utišal. Po možnosti naj zvedo še v Bruslju (seveda naše stališče zgodb). Najdlje bi pa trajalo tak, da se spustimo v politiko, pridemo na vlado, in jih s kao dobrimi razlogi naženemo ven in zapremo mejo.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Ne sep 04, 2005 11:19 pm

sebaveh je napisal/-a:
HONDEK je napisal/-a:Mene še samo zanima kaj lahko mi navadni smrtniki nardimo proti temu??

Res ne vidim drugega izhoda, kot pa da vzamemo stvar v roke, stopimo SKUPAJ, pa brez usmiljenja prebutat vse ki delajo pizdarije. Res da ne bo zgledalo lepo, in če bo tak ko v teksasu, pol pač naj bo.

Legalen način: Zaženemo taki halo, da ga nihče zlepa ne bo utišal. Po možnosti naj zvedo še v Bruslju (seveda naše stališče zgodb). Najdlje bi pa trajalo tak, da se spustimo v politiko, pridemo na vlado, in jih s kao dobrimi razlogi naženemo ven in zapremo mejo.

Pa bi tresno enega pa jih 100 pride. Trebalo bi jim pravice stran vzet in jim pokazat kdo je v tej bogi državi glavni. Me zamina kaj bi blo v primeru vojne če bi bla. Jaz osebno sem full proti njim in njihovemu početju. Sem pač nacionalist jebatga! :?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po sep 05, 2005 6:35 am

HONDEK je napisal/-a:
sebaveh je napisal/-a:

Pa bi tresno enega pa jih 100 pride. Trebalo bi jim pravice stran vzet in jim pokazat kdo je v tej bogi državi glavni. Me zamina kaj bi blo v primeru vojne če bi bla. Jaz osebno sem full proti njim in njihovemu početju. Sem pač nacionalist jebatga! :?

V primeru vojne bi jih jst ciljal z minometom - so lih tok bliz, da bi 60-tka 2X dalj nesla, torej bi jih streljal z minometom, kar ostane pa s snajperjem. Nekak jih je hitler premal pobil. Pol so pa še tardeči obupal, pa so jih tut premal.

Res je kot je nekdo napisal - vlado imamo tako kot smo jo izvolili, samo ti ljudje so 50 let čakal(od konca vojne) da pridejo na oblast in zdej morajo prvo uničit vse kar je LDS in pred njimi komunizem naredila(sej niso velik ampak neki pa so nardil).
Na ku*ac mi gre to ko 60 let stare kosti odkopavamo ljudje pa živijo v bedi - a nebi prvo za ljudi poštimal, pol se bodo pa ukvarjal z arheologijo.

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Po sep 05, 2005 1:28 pm

Vzet bi jim trebalo državljanstvo! Pol pa brez usmiljenja jih delat na njive in to brez kakšnih koli modernih pripomočkov. Dnar pa nam dat da si malo svoje avte poritamo! :P
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov