Mah zgleda da smo še kr daleč za evropo, če se lahko takšne stvari dogajajo pred očmi javnosti

Tilen je napisal/-a:Meni ni jasno kako se lahko takšne stvari dogajajo dandanes v tem "razvitem" svetu. Jebat ga, enkrat že bo, upam pa, da bo dalo T-2-jevcem tole še večji zagon
Marko_mx-3 je napisal/-a:Pa še nekaj če imaš 1M prenos to je teoretična hitrost ker pri meni je bila najvišja hitrost 180 kb/s.
Nixxon je napisal/-a:A kdo ve a je možno ADSL priključek spremeniti v Modri ADSL (pač preselil sem se), brez da plačam ko žuti?
urosr je napisal/-a:Marko_mx-3 je napisal/-a:Pa še nekaj če imaš 1M prenos to je teoretična hitrost ker pri meni je bila najvišja hitrost 180 kb/s.
U V bistvu če maš 1M je kr realna hitrost okol 120kb/s, 180 ti je lahk skočlo na trenutke(ponavadi je to na začetku prenosa)pa še tist po vsej vrjetnosti ni "tapravih"180k prenosa ampak je možno da je delček fajla potegnilo že mal prej pa pol mal nabije hitrost! real ful speed je pa max okol 120k pri 1M!
-TOČNO TAKO, četudi na meji zakona, njim se bo zeloo poznalo če se bo kak mesec kasneje začel priklop T-2, u tem času pa lahko oni še veselonaprej naročnino pobirajo in pridobivajo nove stranke!Marko_mx-3 je napisal/-a:
Telekom je imel zaenkrat monopol in si je lahko zmišljeval in si še kar hoče, zato pa poskušajo zavirati konkurenco dokler jo bojo lahko.
-glede tega te morm pa spet mal popravit za telekom nevem a še uporabljajo impulze al ne, za mobitel pa vem da ni več impulzov oz. je 15sek zaračunavanje- ti se pogovarjaš 1min1sek računajo pa ti 1min 15sek, tu se pa res kr neki pozna napram 1-sekundnim zaračunavanjem!(no sej ubistvu bi tud lahk rekel da je en impulz-15sek)!-še en primer ropanja pred očmi javnosti!Marko_mx-3 je napisal/-a:Pa še nekaj na telekomu oz. mobitelu naj bi občasno spreminjali dolžino impulzov, ter s tem bajno služili.
ice je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:A kdo ve a je možno ADSL priključek spremeniti v Modri ADSL (pač preselil sem se), brez da plačam ko žuti?
Če hoč bit suženj Siola še 2 leti - go ahead... pač podpišeš za 2 leti pogodbo in ti pridejo opremo zamenjat za novo (komplet).
Nixxon je napisal/-a:Hehe, ravno zato pa tudi razmišljam da raje prej plačam polno prijavnino kot pa tisto 1SIT varjanto. Oziroma bom malo alternative premislil.
Nixxon je napisal/-a:Pa še eno vprašanje: je možno imeti na enem priključku samo internet, navadnega telefona pa ne? Ker lastniki stanovanja so številko prevezali drugam, tam pa je baje še prosta linija.
urosr je napisal/-a:Marko_mx-3 je napisal/-a:Pa še nekaj če imaš 1M prenos to je teoretična hitrost ker pri meni je bila najvišja hitrost 180 kb/s.
U V bistvu če maš 1M je kr realna hitrost okol 120kb/s, 180 ti je lahk skočlo na trenutke(ponavadi je to na začetku prenosa)pa še tist po vsej vrjetnosti ni "tapravih"180k prenosa ampak je možno da je delček fajla potegnilo že mal prej pa pol mal nabije hitrost! real ful speed je pa max okol 120k pri 1M!
mloncar je napisal/-a:urosr je napisal/-a:Marko_mx-3 je napisal/-a:Pa še nekaj če imaš 1M prenos to je teoretična hitrost ker pri meni je bila najvišja hitrost 180 kb/s.
podane hitrosti (max. hitrosti) linij (s strani ponudnikov) je podana v mega bitih, k pa ti vlečeš datoteke z neta ti pa prikazuje prenos v mega bytih (1 byte = 8 bit-ov).. ..torej če vzamemo osnovno linijo (1Mb/256b) je to 1024bitov/s : 8=128bytov/s oz 256bitov/s : 8 = 32 bytov/s.
Nixxon je napisal/-a:Citat emaila katerega je kolega prejel od T-2Verjetno ste že iz medijev slišali, problem je nastal pri tistih uporabnikih, ki želijo obdržati telekomov priključek, saj so bil vse pogodbe zavrnjene s strani telekoma: ...
Torej ni problema za nekoga ki nima telefona pri Telekomu ampak samo linijo (priključek oziroma številko je lastnik prenesel v novo hišo 20 metrov stran, kabli pa so še vsi priklopljeni) in lahko potem direktno priklopi tako telefon kot internet od T2?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov