Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Po okt 24, 2005 11:20 am

S prijatelji smo se letos odločili za slovaške Tatre. Je že bil kdo? Kakšni namigi, priporočila?

Drugače pa sem bil do sedaj najbolj zadovoljen z italijanskmi smučišči (Canazei, Falcade), še posebej njihova Superski karta se mi zdi kul!
Slika

Uporabniški avatar
Mr007
Novinec

Napisal/-a Mr007 Po okt 24, 2005 11:51 am

jest bom letu na Vogu men je Vogu zakon ok zastarela oprema ampak sneg je pa naravn... in po naravi u triglavskem parku smucat to je men zakon.... :)

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Po okt 24, 2005 2:25 pm

Tilen je napisal/-a:S prijatelji smo se letos odločili za slovaške Tatre. Je že bil kdo? Kakšni namigi, priporočila?

bil pred 10 leti...pa že takrat ni bilo slabo...danes pa to največji smučarski center v tistem delu...konkretno gre za nizke tatre-demanovska dolina in te zadeve...
pot okol 1450km do tja in nazaj iz ljubljane, plačaš slovaško in avstrijsko vinjeto...
cene gor dovolj ugodne, celodnevna karta v sezoni okol 4300-pribl. imaš možnosti celodnevne , enourne, dvourne...karte...

lp
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Po okt 24, 2005 8:56 pm

1997 sm bil v Visokih Tatrah, sam snega je blo ful mal. Tatranska Lomnica in to...To je še kar nekaj naprej od nizkih Tater. Cene pa do podna nizke. Pivo v trgovini 8 SIT itd. itd....Kosilu v hotelu 650 SIT. Cena smučarskih kart pa ista kot pr nas. O urejenosti smučišč nebi razpravljal, ker so ble podn, pa ne sam to, na smučiščih so se sankali, vozili s šlauhi, štamfali (ker očitno niso mel keša za žičnico). Infrastruktura sovjetskega tipa...V glavnem štala. Ampak ljudje so pa ful prijazni, vljudni...sam ko o smučanju nimajo dosti pojma. No, danes je verjetno že drugače. Pa tut policaji sam gledajo, kje bodo orubili kakega tujca. Sem imel bližnje srečanje z njimi zarad napačnega parkiranja, sam smo pol zdilal...

Tkole bom reku; kdor namerava tja, bo sigurn meu odštekan dopust, sam če bi se pa radi nasmučali, potem pa raje na zahod...
:?

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To okt 25, 2005 5:25 am

nebivedu je napisal/-a:
McLaren je napisal/-a:Ma jaz prodajam en bord, že kar star pa malo ohrdan ampak za začetk je cool. Jaz sem se na njemu naučil bordat. Je pa goltes shuttle, če te zanima pm.

Glede bordanja pa tako. Vsak vikend bom hodu na cerkno z busom pa frendi zraven. K stane prevoz in celodnevna karta 5000 tisoč, kar je ful ugodno.
Drugače pa gremo septembra s šolo za 5 dni na cerkno tako da bo verjetno hudo :D

Drugače sm pa začel bordat pred dvemi leti. Prej sm skoz smučal in lahko rečem da sm dobro smučal, ampak odkar bordam me smučanje več ne drži.

A nis ti iz črnomlja? A nimaš bliži do Čermošnjic, kot pa do Cerknega? Čermošnjice so kr nore, sploh če pol še mal noriš po unih gozdnih cestah proti bazi 20.

Sm iz črnomlja ja. Sam problem črošnnjic je da snega je lih 14 dni v zimi, prog ne znajo zrihtat, žičnočarji ne znajo delat svojega dela in tako dalje. :D
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov