bass je napisal/-a:
1. Ničemur se nisem upiral - bil sem nadvse korekten in kooperativen. Nad obnašanjem tistega posameznika sem bil šokiran, prav tako tudi par njegovih sodelavcev, kar se je očitno dalo razbrati z njihovih obrazov.
2. Ne verjamem v fizično obračunavanje razen v skrajnih primerih kot je SAMOOBRAMBA, na kar sem nakazoval prej.
3. "Grešil" nisem čisto nič, saj sem bil stacionaren - motor je bil pri miru na pumpi - polnil sem gumo - obnašanje policista je bilo neutemeljeno v vseh pogledih. Nedolžen si, dokler ni dokazano nasprotno - policaj je vzel pravico v svoje roke - ZAKON MOČNEJŠEGA.(vrnitev v pradavnino človeštva)
4. ustava je zelo pomembna za vse državljane - če nebi bilo ustave (nedotakljivost telesa), bi me lahko vseh šest policajev takrat na licu mesta zbrcalo do smti pa bi bilo legalno. Ustava med drugim ščiti naše temeljne človekove pravice (življenje, izobraževanje, itd.)
5. Veljavnost ustave ni pogojena z ispolnjevanjem dolžnosti, ki jih ima posameznik, te pravice so nam kot državljanom RS PRIROJENE!!! Pa če se gre zame, zate ali pa za Cirila Trobca - tako pač je - brez izjem
6. nedotakljiv ni nihče - vsaj v fizičnem smislu ne. V pravnem smislu mi policaj ni mogel takrat NIČ naprtiti, to pa je verjetno razlog za njegov primitivizem.
7. Zavedam se, da (še) nisem pravnik, mogoče pa se vseeno vsaj malce bolj zavedam svojih pravic TER dolžnosti kot pa povprečen državljan
8. Kaj točno sem bil jaz dolžan policaju v mojem primeru? Osebno sem mu pokazal... še kaj?
BiMMER je napisal/-a:Ne bom komentiral drugega ko rop sefov. Z varovanjem teh zadev policija nima nič, saj imamo že od leta 1991 zato varnostne službe.
O drugem pa raje nebi, da ne boste rekli da sem pristranski
Nu-NRG je napisal/-a:Lahko bi pisal kazen za brez osebnih dokumentov, brez luci, brez nalepke ceprav je fizicno bila v vozilu. PA NI! Takega peljem na pijaco .. ker je tocno tako kot je ze nekdo zgoraj rekel, poslusa, dela z srcem in ne izstavlja kazni po nepotrebnem.
LP, Klemen
bass je napisal/-a:Kolikor pa jaz vem nalepka ni več obvezna - popravte me če se motim.
nebivedu je napisal/-a:Mah jst zadnje leto nimam problemov s policaji. Jst jih ne provociram, jih ne izzivam, jim ne težim, oni pa mene na miru pustijo.
M-Fan je napisal/-a:JST PRAVM TKOLE ZA NAPAKE POLICAJEV PLAČUJEMO DAVKOPLAČEVALCI.
KO JIH JE** PA NAJ GRE ŠE POLICIJA POL U STEČAJ!!!!!!
nitro1 je napisal/-a:Tm k jih ni treba so,tm k bi pa mogl bit jih pa ni![]()
![]()
F.u.c.k police
Slide je napisal/-a:M-Fan je napisal/-a:JST PRAVM TKOLE ZA NAPAKE POLICAJEV PLAČUJEMO DAVKOPLAČEVALCI.
Ja smola no...tebi torej pri vsaki plači piše posebej še davek na napake policistov kaj? A to da pa vsi državni veljaki žrejo in afne guncajo na tvoj račun ti pa ne gre v nos?![]()
Nu-NRG je napisal/-a:Lahko bi pisal kazen za brez osebnih dokumentov, brez luci, brez nalepke ceprav je fizicno bila v vozilu. PA NI! Takega peljem na pijaco .. ker je tocno tako kot je ze nekdo zgoraj rekel, poslusa, dela z srcem in ne izstavlja kazni po nepotrebnem.
LP, Klemen
FireSTORM je napisal/-a:Slide je napisal/-a:M-Fan je napisal/-a:JST PRAVM TKOLE ZA NAPAKE POLICAJEV PLAČUJEMO DAVKOPLAČEVALCI.
Ja smola no...tebi torej pri vsaki plači piše posebej še davek na napake policistov kaj? A to da pa vsi državni veljaki žrejo in afne guncajo na tvoj račun ti pa ne gre v nos?![]()
saj ma to delno prav, policijo plačujejo/mo davkoplačevalci
saj je pa to državna ustanova
Slide je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:Slide je napisal/-a:M-Fan je napisal/-a:JST PRAVM TKOLE ZA NAPAKE POLICAJEV PLAČUJEMO DAVKOPLAČEVALCI.
saj ma to delno prav, policijo plačujejo/mo davkoplačevalci
saj je pa to državna ustanova
Saj so oni tud davkoplačevalci, hotel sem povedat da vedno majo vsi tolk za povedat čez raznorazne nesreče policije, da ONI pa tega že ne bodo plačevali, ker to je pa le davkoplačevalski denar...jafak, pa vi veste kok "našega" denarja se drugje zagoni na račun tistih ki res popolnoma nič ne delajo...z davkoplačevalskim denarjem seveda, socialno bi pa vsak vlekel pa na črno delal...a taki pa ne žrejo davkoplačevalskega denarja...o pa še kako ga, vsak pa vidi samo policaje ker jim gredo pač na živce ker dobijo edino štraf od njih...![]()
Davki so takšni kot so, dejte si že enkratu vbit to u glave, kam se denar razporedi pa je stvar države. Takšne in drugačne pizdarije policije, ki jih najbolj vlačijo po ustih so pljunek v morje v primerjavi z nekaterimi "izdatki" Upam da razumeš kaj hočem povedat...
Drugač pa mi praksa s policaji na cesti kaže da v veliki večini(ne vedno) velja pregovor, lepa beseda lepo mesto najde.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov