Fullback je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:
Ti itak da se![]()
![]()
Fullback... si zaposlen? Maš porihtane vse življenjske pogoje? Če maš... pol STFU z veliko začetnico. Eni nis(m)o zaposleni in sploh ne vemo če bomo dobili službo iz svoje smeri.... Drgač pa jokice my ass.
Še moj odgovor na ta "smeh"... to da ti nisi zaposlen in da imaš kao eno nezaposljivo smer ti pač nisem jaz kriv. Če nič drugega si zapomni vsaj to, da je potrebno v današnjih časih biti flexibilen...če čakaš doma in jokcaš da ni zaposlitve,nisi s tem naredil nič! Si mogoče pomislil na prekvalifikacijo, dodatna šolanja? Si se pripravljen čemu odreči? Si že pomislil koliko denarja si v zadnjem letu zmetal v avto? registracija, bencin, servisi...kaj hitro ugotoviš, da si dal več, kot imaš vreden avto...get point? Sicer pa je to čist tvoja stvar...
Upam da najdeš job in da vaš shod uspe-zihr boš pol fural višji standard,...![]()
Mal lepšega obnašanja pa bi tudi pričakoval od tebe...
Ni letelo tole direkt nate, zato ne bit tako hud. Kaj jst vem.... Jst sm se že preusmeru iz ekonomije... drgam.. kjer bo več kruha, tko da to smo poštimal... na stalno zaposlitev čakam.. da bo končno spelal, glede fleksibilnosti maš prav, glede vpletanja politike pa se opravičujem. Enostavno me moti, če se nekdo dela generala še preden se bitka sploh izbojuje.... :P Standarda ne bom fural višjega, oz. ga sedaj furam tko tko... delam na pošten način in služim svoj dnar, pa čeprav prek študenta. Sam skrbi me kaj bo jutri.... Ej kje si pa ti najdu avto pa moja vlaganja? O tem ne veš 0. Moj avto je stock do amena. Glede "vreče brez dna" o kateri govoriš sem na tekoćem. Vanj vlagam sam redne servise. Čemu naj se odrečem? Nečemu kar krvavo potrebujem, da lahk na šiht hodm in dnar služm? Ne prbijej. Ti maš zihr tut kako razvado in navado k bi se je lahko otresel. Men pa ni ravno treba pas zategovat. Ne me narobe razumet. Nisem na socialni podpori, in ne sedim na riti doma pa jokcam ampak sem slučajno eden iz tiste kritične mase ljudi, ki ne vejo točn kaj bo čez kak let z njimi. Trudim pa se... ni mi vseeno za prihodnost. In hvala lepa za primitivizem. Sej enkrat bom tut jst pršu na tvoje (job pa to) ... Pol bom pa lahk pamet solil drugim "primitivcem".. A velja?