Furious_G je napisal/-a:to jst tud ne morm dojet, da je folk kr gledu punce na tleh. pa da so eno še celo slačli!! mislem HALOO! upam da se ta okrepčevalnica (obratujejo samo do 11ih!!) zapre!
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Moje iskreno sožalje družinam in vsem, ki ste dekleta poznali.
Iskreno želim, da se najde ljudi, ki so jo slekli in otipavali, ter se jih strpa v zapor - naj pobirajo milo pod tušem in mislijo na to kako je bilo fino šlatat mrtvo punco in a je bilo vredno. Imbecili. Ta beseda, neuspešno mišljena kot žaljivka, ne žali teh ljudi, ampak imbecile. Ni dovolj močnega izraza za tako govedo.
Situacija v lipi in pred njo je dala predpogoje za tako tragedijo.
Nekontrolirana množica + premalo prostora + alkohol + droge = živalski stampedo.
Glave se bodo kotalile.
Šef lokala je objektivno odgovoren za vse, kar se je zgodilo.
Ljudje zakaj za vraga se greste gužvat med 500 ljudi na vratih lokala, da boste čakali 2 ali pa 3 ure med pijanimi in drogiranimi primitivci!!!
Verjamem, da je želja po zabavi močna, a noben lokal ni vreden, da bi jaz osebno 3 ure čakal, da me spustijo notr!!!
Ko vidiš tako gužvo se obrneš in greš!!! Pa če talajo zastonj šampanjec!!!
Verjamem v neke univerzalne zakone, neko karmo, nekateri od vas bi temu rekli bog.
Ta sila, energija, kakorkoli jo že imenujemo, bo tistim, ki so dekleta otipavali, slačili, jih videli v stiski in jim niso pomagali (čeprav bi lahko - na primer fizično močnejši), vsa dejanja povrnila, pa tudi če v neki drugi obliki.
Kazen jih bo udarila takrat, ko bodo verjetno že pozabili na ta tri dekleta pred lipo, ki so rabila pomoč od njih, naredili pa niso NIČ ozr. so le povečevali njihovo agonijo.
Kozmične sile skrbijo za neko ravnovesje.
Ravnovesje, ki ga človek sam ne more vzpostavljati preko pravosodja ali maščevanja.
To ravnovesje bo vzpostavljeno. Morda ne danes, morda ne jutri.
Morda se kazen ne bo izvršila na krivcih samih ampak na njihovih bližnjih, ljubljenih, ali na generaciji, ki jim bo sledila.
A IZVRŠENA BO!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov