Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So dec 24, 2005 2:44 pm

no sej upam a jo bojo zdeja končno za prl pa da bo nejdo pošteno naj**** čeprav dveh življenj ni preveč ko sm bil jest tok star sm lahko samo na matinejo u dakoto hodu

Uporabniški avatar
cury
Nov uporabnik

Napisal/-a cury So dec 24, 2005 2:52 pm

Tudi jaz sem kar obnemel ko sem slišal od bratranca kaj se je zgodilo...res ne morem verjet, da se tudi pri nas lahko zgodijo take tragedije... :roll: :cry:

In da jo poleg nezavesti ter vsega hudega nekateri še slačijo,...ma take stvari še duševno bolan človek ni zmožen no...

R.I.P. :cry:
Kdor drugemu jamo koplje, tudi slepa kura zrno najde!

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe So dec 24, 2005 3:45 pm

Bil sem tam, od samega zacetka. Torej sem videl guzvo nisem pa vedel zakaj se gre. Notri sem sel kasneje, za tragicen dogodek pa nisem vedel dokler nisem ene punce videl kako so jo dali na vozicek in v resilca. Punca ni imela barve nic. Vsa bleda brez znakov zivljenja. Baje da so bogo revco tako poteptali da ji resevalec ni mogel vstaviti respiratorja. Ozivljali so jo na tleh pol ure, a kaj ko pridejo resilci do polovice parkinga in jih tam ustavijo pijane budale Moj kolega se ga je napil djte mu pomagat. Zato se je zadeva tudi zavlekla. Moj komentar na vse to je ta da so/smo krivi vsi ki smo tam bili.
Predvsem je kriv klub sam, a tudi pijane budale ki so v guzvi porivale naprej. Bil sem tudi notri in lahko recem da notri ni bilo nic bolje. Pijane in zadrogerane budale ki nejebejo nic okoli sebe.

Zato fantje in punce prosim vas ce lahko odmislite alkohol in podobne substance. Jaz sem v zivljenju samo enkrat se ga napil in sem dojel da to ni to. Zabavas se lahko tudi brez tega!!!!

Moje sozalje starsem in svojcem mladih deklet.

Rip!!!

CST™jerko
El prezidente CST™

Kraj: Domžale

Napisal/-a CST™jerko So dec 24, 2005 4:26 pm

Jst lahko samo rečem NATALIJA rest in peace :cry:

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso So dec 24, 2005 4:32 pm

2_fast je napisal/-a:Jst lahko samo rečem NATALIJA rest in peace :cry:

Baje, je danes umrla še tista, ki je bila v kritičnem stanju.

Natalija - še v soboto sm jo vidu u Maku, vso nasmejano in veselo.....

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 So dec 24, 2005 4:38 pm

kje si pa videl, da je umrla ali prebral?

Uporabniški avatar
tomos
Nov uporabnik

Napisal/-a tomos So dec 24, 2005 4:43 pm

čare je napisal/-a:no sej upam a jo bojo zdeja končno za prl pa da bo nejdo pošteno najeba

Ampak vedno se more kj hudga zgodit, da "pametne" buče dojamejo, da bi blo pametno že prej zapret! Na žalost :cry:

† R.I.P.†
Slika
Slika

CST™jerko
El prezidente CST™

Kraj: Domžale

Napisal/-a CST™jerko So dec 24, 2005 4:58 pm

Alonso je napisal/-a:
2_fast je napisal/-a:Jst lahko samo rečem NATALIJA rest in peace :cry:

Baje, je danes umrla še tista, ki je bila v kritičnem stanju.

ja to sem tut jst slišal sam ne wem če je res...

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 So dec 24, 2005 5:00 pm

poglejte mal na druge forume!!!
Najbol me je prizadelo ko sm vidu na tleh ljudi k niso dihal, oz. se niso premikal, ker tega ne vids usak dan, sploh pa zenske ki se je zadusila. To se v filmu ne vidis, celo noc nisem mogel spat, totalno mi je spralo mozgane, sezmeraj nemorm dojet kaj se je zgodil. Ljudje so se poleg mene dusili, upili da nemorejo dihat, enim je bilo pa popolnoma useeno za hodili proti vhodu diskoteke! Zdej si pa zamislite kaken "party" je bil to. Berem na drugih forumih kaj si ljudje mislijo o lipi, prebral pa sem tudi nekaj izjav soudelezencev tragedije, tudi oni so se skoraj zadusili pod mnozico ljudi

:roll: :shock: :?

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 So dec 24, 2005 5:07 pm

Saj ne morem vrjet da se lahko to zgodi....res ni mi jasno...R.I.P. Aja pa če se ne motim sta bli stari 15 in 17...kak majo to pošlihtano? Ni nobenga varnostnika da nebi spustil noter mladino pod 18? LP

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So dec 24, 2005 5:20 pm

jeba tale droga, od alkohola se to tezi nardi, uzames pir pa zacnes okol sebe polivat. kaj ni blo nobenga vredu fanta da bi nekak dvignu punce. jao :roll:
Slika Slika

Uporabniški avatar
DORJAN RACING
Novinec

Kraj: KOMENDA

Napisal/-a DORJAN RACING So dec 24, 2005 5:27 pm

natali nikol te nbom pozabuu !!!!!!! zadne besede ki mi jih je rekla "bajsko pejd z mano " v lipo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Prodam Clio Williams 2.0 16V pripravljen za RALLY in GHD........

http://forum.rally-magazin.com/viewtopic.php?t=2496

Uporabniški avatar
Furious_G
Novinec

Kraj: Železniki

Napisal/-a Furious_G So dec 24, 2005 5:28 pm

to jst tud ne morm dojet, da je folk kr gledu punce na tleh. pa da so eno še celo slačli!! mislem HALOO! upam da se ta okrepčevalnica (obratujejo samo do 11ih!!) zapre!

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 So dec 24, 2005 6:08 pm

Furious_G je napisal/-a:to jst tud ne morm dojet, da je folk kr gledu punce na tleh. pa da so eno še celo slačli!! mislem HALOO! upam da se ta okrepčevalnica (obratujejo samo do 11ih!!) zapre!

žalostno je blo to, mi je kulega pravu kater je meu velko srečo k je tut na tleh že ležu in so ga brcal in use sam sta mu ksreč 2 pumagala... folk je govoru punca je mrtva oz. nezavestna.. so se najdle budale z izjavami: ko j**e gremo notr

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM So dec 24, 2005 7:13 pm

Alonso je napisal/-a:

Ja no, sej ne morem verjet... Pred enim tednom vsi veseli in nasmejani, danes pa tole... :sadd

R.I.P.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Ne dec 25, 2005 1:15 am

Moje iskreno sožalje družinam in vsem, ki ste dekleta poznali.

Iskreno želim, da se najde ljudi, ki so jo slekli in otipavali, ter se jih strpa v zapor - naj pobirajo milo pod tušem in mislijo na to kako je bilo fino šlatat mrtvo punco in a je bilo vredno. Imbecili. Ta beseda, neuspešno mišljena kot žaljivka, ne žali teh ljudi, ampak imbecile. Ni dovolj močnega izraza za tako govedo.

Situacija v lipi in pred njo je dala predpogoje za tako tragedijo.
Nekontrolirana množica + premalo prostora + alkohol + droge = živalski stampedo.
Glave se bodo kotalile.
Šef lokala je objektivno odgovoren za vse, kar se je zgodilo.

Ljudje zakaj za vraga se greste gužvat med 500 ljudi na vratih lokala, da boste čakali 2 ali pa 3 ure med pijanimi in drogiranimi primitivci!!!
Verjamem, da je želja po zabavi močna, a noben lokal ni vreden, da bi jaz osebno 3 ure čakal, da me spustijo notr!!!
Ko vidiš tako gužvo se obrneš in greš!!! Pa če talajo zastonj šampanjec!!!

Verjamem v neke univerzalne zakone, neko karmo, nekateri od vas bi temu rekli bog.

Ta sila, energija, kakorkoli jo že imenujemo, bo tistim, ki so dekleta otipavali, slačili, jih videli v stiski in jim niso pomagali (čeprav bi lahko - na primer fizično močnejši), vsa dejanja povrnila, pa tudi če v neki drugi obliki.
Kazen jih bo udarila takrat, ko bodo verjetno že pozabili na ta tri dekleta pred lipo, ki so rabila pomoč od njih, naredili pa niso NIČ ozr. so le povečevali njihovo agonijo.

Kozmične sile skrbijo za neko ravnovesje.
Ravnovesje, ki ga človek sam ne more vzpostavljati preko pravosodja ali maščevanja.
To ravnovesje bo vzpostavljeno. Morda ne danes, morda ne jutri.
Morda se kazen ne bo izvršila na krivcih samih ampak na njihovih bližnjih, ljubljenih, ali na generaciji, ki jim bo sledila.

A IZVRŠENA BO!
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Ne dec 25, 2005 10:10 am

Sploh ne vem kaj naj rečem...
R.I.P.
Dodge Stealth Twinturbo AWD

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne dec 25, 2005 12:58 pm

bass je napisal/-a:Moje iskreno sožalje družinam in vsem, ki ste dekleta poznali.

Iskreno želim, da se najde ljudi, ki so jo slekli in otipavali, ter se jih strpa v zapor - naj pobirajo milo pod tušem in mislijo na to kako je bilo fino šlatat mrtvo punco in a je bilo vredno. Imbecili. Ta beseda, neuspešno mišljena kot žaljivka, ne žali teh ljudi, ampak imbecile. Ni dovolj močnega izraza za tako govedo.

Situacija v lipi in pred njo je dala predpogoje za tako tragedijo.
Nekontrolirana množica + premalo prostora + alkohol + droge = živalski stampedo.
Glave se bodo kotalile.
Šef lokala je objektivno odgovoren za vse, kar se je zgodilo.

Ljudje zakaj za vraga se greste gužvat med 500 ljudi na vratih lokala, da boste čakali 2 ali pa 3 ure med pijanimi in drogiranimi primitivci!!!
Verjamem, da je želja po zabavi močna, a noben lokal ni vreden, da bi jaz osebno 3 ure čakal, da me spustijo notr!!!
Ko vidiš tako gužvo se obrneš in greš!!! Pa če talajo zastonj šampanjec!!!

Verjamem v neke univerzalne zakone, neko karmo, nekateri od vas bi temu rekli bog.

Ta sila, energija, kakorkoli jo že imenujemo, bo tistim, ki so dekleta otipavali, slačili, jih videli v stiski in jim niso pomagali (čeprav bi lahko - na primer fizično močnejši), vsa dejanja povrnila, pa tudi če v neki drugi obliki.
Kazen jih bo udarila takrat, ko bodo verjetno že pozabili na ta tri dekleta pred lipo, ki so rabila pomoč od njih, naredili pa niso NIČ ozr. so le povečevali njihovo agonijo.

Kozmične sile skrbijo za neko ravnovesje.
Ravnovesje, ki ga človek sam ne more vzpostavljati preko pravosodja ali maščevanja.
To ravnovesje bo vzpostavljeno. Morda ne danes, morda ne jutri.
Morda se kazen ne bo izvršila na krivcih samih ampak na njihovih bližnjih, ljubljenih, ali na generaciji, ki jim bo sledila.

A IZVRŠENA BO!

podpis!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne dec 25, 2005 1:45 pm

po dnevniku so rekl, da se je žurka takoj k so zvedl kaj se je zuni zgodil nehala.. ene parkat sm pa prebrau da je blo notr še naprej? drgač pa še enkat ponavlam ,da tut jst ne razumem da se grejo tko gužvat..

lp
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne dec 25, 2005 2:58 pm

Cela pizdarija z tega nastala :roll:
Lastnik bo konkretno naj**** ,sicr pa je prav tako, je odgovoren za nastalo situacijo.
lp
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov