Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider Sr feb 01, 2006 7:16 am

Tace stran od ericsonov- zadn dobr je regla
Svaki čedo svoga konja hvali!

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Sr feb 01, 2006 11:00 am

Pa menda vam ja ni samo fotoaparat važen na telefonu ali kaj? :?
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Napisal/-a ghostrider Sr feb 01, 2006 3:16 pm

fotoaparat in telefon sta dve različni stvari. Kupi nokio in fotoaparat canon eos 300d- sigurn še dolg nau tolk dobrga fotoaparata v telefonu.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr feb 01, 2006 4:46 pm

ghostrider je napisal/-a:fotoaparat in telefon sta dve različni stvari. Kupi nokio in fotoaparat canon eos 300d- sigurn še dolg nau tolk dobrga fotoaparata v telefonu.

Za tiste, ki ne potrebujejo res nevem kako dobrih slik, popolnoma zadostuje fotoaparat na telefonu, da ne omenjam tega, da je to tud velik bolj praktično, da nosiš mobitel in digitalca obenem. Sam mam Nokio N90 in sem s slikami več kot zadovoljen ker ne rabim profesionalnih slik, še to kar imam, je preveč, tko da v tem primeru res ni potrebe po nakupu digitalca. Kdor pa bi rad imel res dobre slike, pa se fotoaparati v mobitelih res zaenkrat ne morejo še primerjati z digitalci, pa se pomojem tud nikol ne bojo.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Napisal/-a ghostrider Sr feb 01, 2006 5:21 pm

Spyker je napisal/-a:
ghostrider je napisal/-a:fotoaparat in telefon sta dve različni stvari. Kupi nokio in fotoaparat canon eos 300d- sigurn še dolg nau tolk dobrga fotoaparata v telefonu.

Za tiste, ki ne potrebujejo res nevem kako dobrih slik, popolnoma zadostuje fotoaparat na telefonu, da ne omenjam tega, da je to tud velik bolj praktično, da nosiš mobitel in digitalca obenem. Sam mam Nokio N90 in sem s slikami več kot zadovoljen ker ne rabim profesionalnih slik, še to kar imam, je preveč, tko da v tem primeru res ni potrebe po nakupu digitalca. Kdor pa bi rad imel res dobre slike, pa se fotoaparati v mobitelih res zaenkrat ne morejo še primerjati z digitalci, pa se pomojem tud nikol ne bojo.

Sam imam tud kamero na telefonu sam mism da je to bzveze. Kolk slik si pa naredu s telefonom da se ti ga splača met :?: Ponavad itak slikaš samob posebnih priložnostih, razen če si japonc, je pa stvar drugačna. :lol:

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr feb 01, 2006 6:28 pm

ghostrider je napisal/-a:
Spyker je napisal/-a:

Sam imam tud kamero na telefonu sam mism da je to bzveze. Kolk slik si pa naredu s telefonom da se ti ga splača met :?: Ponavad itak slikaš samob posebnih priložnostih, razen če si japonc, je pa stvar drugačna. :lol:

P.S.: nisem Japonc

Mobitel sem kupil 18.11. in sem do sedaj naredil nekaj čez 300 slik in video posnetkov. Tko da o tem je težko govort, nekomu velik pomeni to da imaš dober fotoaparat na mobitelu, drugmu pa pač kaj drugega ;) :lol:
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Sr feb 01, 2006 8:25 pm

No včer sem bil na mobitelu in so mi rekli da nimajo več nokije n 70,ker so jo razprodal jo bodo pa še dobil. Reku mi je tud da bo kmal pršu vn telefon s 5 milijonov pix. Nokije n 90 pa nisem vzel ker jo sploh nebi znal uporabljat......... mal bom še počakal pa bom čez par tednov vzel enga...
lp

To je laž kajti poklical sem še enkrat klicni center in mi je svetovalka vse pojasnila a poslušat sem jo moral 10min-iskala po computerju........za zdej so mobiteli ki imajo 2 pix...........

Kaj pa samsung......

lp
Zadnjič spremenil sonček, dne So feb 04, 2006 1:06 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr feb 01, 2006 8:53 pm

Do 15 jurjov dobiš kar hočeš, celo v garanciji. In to v trgovin.

Sem namreč samo-ozdravljeni odvisnik od GSM mašinerije in zdej vem, da je brezveze nevem kakšne vsote dajat za te zadeve. Prej sem namreč imel vsake dva-tri mesece nov oz. drug telefon. Telefon mora imet točno tiste stvari ki jih boš rabil, raje kakšno manj kot preveč. 8)
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Napisal/-a ghostrider Če feb 02, 2006 7:20 am

Samotar je napisal/-a:Do 15 jurjov dobiš kar hočeš, celo v garanciji. In to v trgovin.

Sem namreč samo-ozdravljeni odvisnik od GSM mašinerije in zdej vem, da je brezveze nevem kakšne vsote dajat za te zadeve. Prej sem namreč imel vsake dva-tri mesece nov oz. drug telefon. Telefon mora imet točno tiste stvari ki jih boš rabil, raje kakšno manj kot preveč. 8)

to sm hotu povedat

LiXo
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LiXo Pe feb 03, 2006 11:51 am

U glavnem N70 je absolutni zmagovalec ;)

SonyEricsson gre lohk spat...

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Napisal/-a ghostrider Pe feb 03, 2006 12:36 pm

LiXo je napisal/-a:U glavnem N70 je absolutni zmagovalec ;)

SonyEricsson gre lohk spat...

:tomidelej:

Uporabniški avatar
pernat_b
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a pernat_b Pe feb 03, 2006 1:29 pm

Foter ma N70 pa je totalka kul, slike dela čist čiste prostora ogromno pa še filmčke mislim da ma 10min za snemat (se mi zdi).... vglavnem jaz sem za n70!
Timmy drift: http://www.youtube.com/watch?v=NXzNhBMdP5U
STREET RACING OR DRIFT IS NOT A CRIME!!!
www.slo-drift.com

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe feb 03, 2006 2:10 pm

6230i ma na ful kvaliteto pa 32MB kartico z 1.3mpixel ločlivostjo 1024x1240 al kako že pa je čist kul..
video pa lohka snemaš 45min s tem...

pa tut če ma telefon 5 miljonov pixlov je usen če ni objektiv velik... pol tut kvaliteta slaba..

je pa res da je 5 krat bolš kot pa 1.3 absolutno...
sam moram rečt da če je svetloba dobra taprava pa vse delaš tut s telefonom take slike kot jih z digitalcem... če nisi preveč zaheteven... ;)

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Pe feb 03, 2006 11:37 pm

Vsem hvala za odg.

Kaj pa kakšni drugi proizvajalci kot samsung,siemens.........motorola.............
lp

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So feb 04, 2006 12:21 am

Pri Motoroli se je vse nehalo pri 520ki, CD 920/930 in pri prvih Timeportih. Potem je šla kakovost strmo navzdol.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So feb 04, 2006 1:01 pm

ghostrider je napisal/-a:
Samotar je napisal/-a:Do 15 jurjov dobiš kar hočeš, celo v garanciji. In to v trgovin.

to sm hotu povedat

To sem tudi jaz mislu na začetk zakaj bi dajal velike vsote za mobi če ga lohka dobim za 15000 jurjev oz. rablenga za 5 čukov. V glavnem kopujem zaradi fotoaparata in nič drugega zato sem tok dolg časa čakal na ta mobi. Pa tud kamero.......
Bomo še vidl............drugač majo pa mulci stari po 15 let bolše mobitela kot pa kakšni poslovneži...............kr neki..........vsak telefon je po svoje dobr eni ga rabjo samo za klicat drugi za fotke,tretji za luksuz in četrti da se HVALJO................itd,.....

lp

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Pe feb 10, 2006 8:46 pm

Še zdej si ga nisem nabavil, ma bil sem na mobijo pa sploh ne vem kerga bi vzel...............tak da če mate še kakšne nasvete..................velik seveda berem po intrnetu........lp

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe feb 10, 2006 9:40 pm

Sem bil jaz lani u isti dilemi..... hotu sem met vredu telefon in pa vredu digitalec....
No pol po konkretnem premisleku sem ugotovil da to dvoje ne gre skupi.....
Tel. imaš za klicat (bolj ko ne nujne stvari ) in pa mogoč tu pa tam kak sms...... to pa zmore že stara reglja....
Fotografij pa telefon še dolg ne bo delu tko dobrih kot en digitalc srednjega razreda....
Moja odločitev je pol bla... telefon za 5 jurjo...... in digitalc za 60 jurjo.... Nad kombinacijo zelo zadovoljen in tud prav nič ne pogrešam česa.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Pe feb 10, 2006 10:05 pm

lisko je napisal/-a:Sem bil jaz lani u isti dilemi..... hotu sem met vredu telefon in pa vredu digitalec....
No pol po konkretnem premisleku sem ugotovil da to dvoje ne gre skupi.....
Tel. imaš za klicat (bolj ko ne nujne stvari ) in pa mogoč tu pa tam kak sms...... to pa zmore že stara reglja....
Fotografij pa telefon še dolg ne bo delu tko dobrih kot en digitalc srednjega razreda....
Moja odločitev je pol bla... telefon za 5 jurjo...... in digitalc za 60 jurjo.... Nad kombinacijo zelo zadovoljen in tud prav nič ne pogrešam česa.

Digitalca imamo doma sam mi je en dal slike k jih je slikal s nokio n 70 in so čiste.
Verjetno grem v torek res kupit mobitel in bom vzel SE w800 ker ma ful prostora.

lp

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW So feb 11, 2006 12:58 pm

JAZ IMAM NOKIO N90.SEM ZELO ZADOVOLJEN S TEM TELEFONOM,SPLOH S SLIKAMI IN VIDEO POSNETKI.PRIPOROCAM
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov