ghostrider je napisal/-a:fotoaparat in telefon sta dve različni stvari. Kupi nokio in fotoaparat canon eos 300d- sigurn še dolg nau tolk dobrga fotoaparata v telefonu.
Spyker je napisal/-a:ghostrider je napisal/-a:fotoaparat in telefon sta dve različni stvari. Kupi nokio in fotoaparat canon eos 300d- sigurn še dolg nau tolk dobrga fotoaparata v telefonu.
Za tiste, ki ne potrebujejo res nevem kako dobrih slik, popolnoma zadostuje fotoaparat na telefonu, da ne omenjam tega, da je to tud velik bolj praktično, da nosiš mobitel in digitalca obenem. Sam mam Nokio N90 in sem s slikami več kot zadovoljen ker ne rabim profesionalnih slik, še to kar imam, je preveč, tko da v tem primeru res ni potrebe po nakupu digitalca. Kdor pa bi rad imel res dobre slike, pa se fotoaparati v mobitelih res zaenkrat ne morejo še primerjati z digitalci, pa se pomojem tud nikol ne bojo.
ghostrider je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:ghostrider je napisal/-a:fotoaparat in telefon sta dve različni stvari. Kupi nokio in fotoaparat canon eos 300d- sigurn še dolg nau tolk dobrga fotoaparata v telefonu.
Za tiste, ki ne potrebujejo res nevem kako dobrih slik, popolnoma zadostuje fotoaparat na telefonu, da ne omenjam tega, da je to tud velik bolj praktično, da nosiš mobitel in digitalca obenem. Sam mam Nokio N90 in sem s slikami več kot zadovoljen ker ne rabim profesionalnih slik, še to kar imam, je preveč, tko da v tem primeru res ni potrebe po nakupu digitalca. Kdor pa bi rad imel res dobre slike, pa se fotoaparati v mobitelih res zaenkrat ne morejo še primerjati z digitalci, pa se pomojem tud nikol ne bojo.
Sam imam tud kamero na telefonu sam mism da je to bzveze. Kolk slik si pa naredu s telefonom da se ti ga splača metPonavad itak slikaš samob posebnih priložnostih, razen če si japonc, je pa stvar drugačna.
Samotar je napisal/-a:Do 15 jurjov dobiš kar hočeš, celo v garanciji. In to v trgovin.
Sem namreč samo-ozdravljeni odvisnik od GSM mašinerije in zdej vem, da je brezveze nevem kakšne vsote dajat za te zadeve. Prej sem namreč imel vsake dva-tri mesece nov oz. drug telefon. Telefon mora imet točno tiste stvari ki jih boš rabil, raje kakšno manj kot preveč.
ghostrider je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Do 15 jurjov dobiš kar hočeš, celo v garanciji. In to v trgovin.
Sem namreč samo-ozdravljeni odvisnik od GSM mašinerije in zdej vem, da je brezveze nevem kakšne vsote dajat za te zadeve. Prej sem namreč imel vsake dva-tri mesece nov oz. drug telefon. Telefon mora imet točno tiste stvari ki jih boš rabil, raje kakšno manj kot preveč.
to sm hotu povedat
lisko je napisal/-a:Sem bil jaz lani u isti dilemi..... hotu sem met vredu telefon in pa vredu digitalec....
No pol po konkretnem premisleku sem ugotovil da to dvoje ne gre skupi.....
Tel. imaš za klicat (bolj ko ne nujne stvari ) in pa mogoč tu pa tam kak sms...... to pa zmore že stara reglja....
Fotografij pa telefon še dolg ne bo delu tko dobrih kot en digitalc srednjega razreda....
Moja odločitev je pol bla... telefon za 5 jurjo...... in digitalc za 60 jurjo.... Nad kombinacijo zelo zadovoljen in tud prav nič ne pogrešam česa.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov