esem je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:Niste ravno hakerjiFantje in dekle, logicno razmisljanje + malo vec znanja o htmlju
Ti bom dal jaz logično razmišljanje!!![]()
![]()
Greva se en sudoku, pa bova videla, kdo to bolj obvlada?
jst jst

Jorgi je napisal/-a:esem je napisal/-a:Greva se en sudoku, pa bova videla, kdo to bolj obvlada?
jst jst
Jorgi je napisal/-a:No, kukr za koga. Nekdo, ki je specializiran na podorčju medicine, verjetno ne bo ne vem kako koristil hekerskega znanja (ali bolje programiranja), še posebej, če mu to niti hobija ne predstavlja. Je pravo izobraževanje na svojem področju, za naprimer mojo vrsto dela pa popolnoma neuporabno.
Jorgi je napisal/-a:Se strinjam, da če danes "ne znaš na računalnik", si praktično nepismen. V mojem poklicu to pomeni znanje programov kot so Autocad, Archicad, Photoshop, 3d max, Corel, Nemetcheck itn... To od mene rabijo, ne recimo programiranja in znanja html-ja. Zato tudi ne morem tebi reči, da ti manjka "pravo" izobraževanje, ker recimo ne znaš uporabljati zgoraj omenjenih programov.
Če imaš dobre kvalitete na nekem področju, le-te tam izkoristiš. In če si res dober, ti ne zamerijo, če na nekem področju nečesa ne znaš. Če nosiš biznis, jih ostalo ne zanima.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov