Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Po apr 17, 2006 11:47 am

očitno nisi prebral mojega posta zgoraj h2 da ni na tebe letelo

no, te pa bom tak reko
ne bom nič strelal na njega, ampak če mi naredi rise na avtu, bodi preprišan da jih boš imel tudi ti, če ne na avtu pa na faci, tak je, če ti meni z nekim društvom pa da me boš nazaj ustrelil zarad mačka, ga v rit bincnem pa še tebe zraven

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Po apr 17, 2006 12:01 pm

tomson vem da ni letel name!
ampak zacel se boste kregat ce bom jest tvojga macka sicnu bom jest tebe..
oz. se je ze zacel!
tako da sm prosu da zaklenete!

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po apr 17, 2006 12:49 pm

Pugi :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po apr 17, 2006 12:59 pm

Pugi, prjavjo te društvu za mučenje živali. potem pa če je recmo tm mačk k je umru k ga najdejo nardijo obdukcijo, najdejo metk, grejo pogledat k teb, ker so te prjavl pa ti najdejo iste metke pa je.. pa tm pr unmu tipu mislm ,da se je večkrat dogajal, tko da je pol blo zarat tega.. ne vem, če bi te glih sam zarat enga.. sam tok, da vm povem, da strelanje na žvali pa ljudi ni tok nedolžno ko zgleda.. pa tut nisi tok natančen strelc, da boš zmeri 100% zadeu pa če je mal razdalje maš še vetr ipd.

@tomson če ti je naredu rajse na avtu pač nes račun sosedu.. sam je spet lohk več mačk.. pr ns tle je 500 enih mačk pa ni šans da mi dokaže da je bla naša, razn če jo recmo posname.. sicer pa pokrivamo havbe avtov z dekami recimo pa prask ni več.. če žviš ke bol zuni mesta se mačkam ne boš izognu ;) če ti pač nardi škodo avto, pejt domnevnemu lastniku povedat, ne pa kr takoj z nasiljem.. jst sm sam reku, da če vidm da mi mačko ustrelš, bom tut jst teb kej naredu.. ne rečm nč, če jo spodiš, al pa mogoče clo brcneš (sam tko, da jo bo mal bolel, ne da jo boš na pol prelomu).. sicer je pa mačk prehitr, da bi ga lohk kr tko brcnu ;) drgač sm pa tut jst zato, da se zaklene ta tema, je blo že ene par odprtih..

lp
Slika

Inanna
Nov uporabnik

Napisal/-a Inanna Če apr 20, 2006 10:35 am

tista rastlinica "spelji se" res deluje, tako na mackih kot psih ... preizkuseno
pa se zdej en dan je blo o tem na tv
ampak pravega imena ne vem, v kaksni prodajalni roz in podobnega savja bodo ze vedeli...
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov