Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po jun 26, 2006 11:51 am

Slide je napisal/-a:Da ne govorimo še po vojni mesec ali dva, ko me je skoraj kap vsako soboto ob 1200, ko so sirene testirali :?

res je ko je bil ze taksen signal...
Slika

sem samo cakal da bo slo navzdol... :?
Slika

drugace sm pa od dalec spremljal tudi jaz raketiranje (oddajika) na krvavcu
nespametno... :?
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jun 26, 2006 2:57 pm

maniaxxx je napisal/-a:kok ste pa vi mladi da se ne spomnite? :P pa ne razumem zaka se vsi neki spomnite bezanja pa strahu ;) ..js se spomnim da smo igral nogomet mulci nad nami so pa leteli mig-i 8) ...tapravi frajerji smo bli mulci z mojga konca 8) ..se pa spomnim sosedov k so brezglavo kupovali zaloge, bezali po gozdovih..kot da bi bla RES vojna :P

Mogoče zato ker je kdo že kdaj doživel PRAVO vojno in mu najbrž ni bilo prijetno, poleg tega pa si ti ziher vedel da bo v 10ih dneh vsega konec...in še enkrat...povej to, da ni bila "RES vojna" nekomu oziroma svojcu nekoga, ki je pokasiral kakšen metek ali granato v tistem času...:roll:

Drugače smo pa mi tudi takrat opazovali Kum od daleč, potem ko so ga razbili...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To jun 27, 2006 2:36 pm

Danes je dan Slovenske policije. Na današnji dan pred 15 leti so se slovenski policaji prvič spopadli z vojaki JLA in pri tem sta 2 izgubila življenje! Vsa čast jima! A mogoče kdo ve imena, da se ju lohk spomnemo?

lp
Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To jun 27, 2006 2:51 pm

eclipse_R je napisal/-a:Danes je dan Slovenske policije. Na današnji dan pred 15 leti so se slovenski policaji prvič spopadli z vojaki JLA in pri tem sta 2 izgubila življenje! Vsa čast jima! A mogoče kdo ve imena, da se ju lohk spomnemo?
lp

V vojni so življenje za nas dali naslednji policisti: Željko Ernoič, Robert Hvalc, Stanko Strašek in Bojan Štumberger.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To jun 27, 2006 9:44 pm

ice je napisal/-a:
eclipse_R je napisal/-a:Danes je dan Slovenske policije. Na današnji dan pred 15 leti so se slovenski policaji prvič spopadli z vojaki JLA in pri tem sta 2 izgubila življenje! Vsa čast jima! A mogoče kdo ve imena, da se ju lohk spomnemo?
lp

V vojni so življenje za nas dali naslednji policisti: Željko Ernoič, Robert Hvalc, Stanko Strašek in Bojan Štumberger.

Mogoče je mal dramatično slišat samo zarad teh in njim podobnih ljudi smo mi danes tle kjer smo. Svaka jim čast in vsem ki so se uprli vojski JLA, ki je bila v tistem času kot že omenjeno 7. vojaška sila na svetu.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky To jun 27, 2006 11:51 pm

Slide je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:Ja je res, se spomnim kakšen slab občutek v želodcu smo imeli ko so sirene tulile, pa soteritorijalci skakali naokoli.

Da ne govorimo še po vojni mesec ali dva, ko me je skoraj kap vsako soboto ob 1200, ko so sirene testirali :?

Sj pr nas še zdej to testirajo vsako prvo soboto v mesecu...
Drgač js se pa spomnem sam tega da smo bli mi v kleti,pa čez oken gledali,sosedi pa pred hišo pa smo skp gledali k so avioni letal nad bajtam...to je edino kar se spomnem kr sm biu takrat star šele 4 leta...
U šoli se pa tudi ne spominjam da bi kaj sploh o tem govorili :roll: Zgleda da je bolj pomembno kaj se je dogajalo pred par tisoč leti,kot pa vojna ki je odločala o našem življenju... :?
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost