Uf Vuso vprašanja

Da ne bo a.com še poljub.com portal ratal :P
No če smo že na debati...ona je drgač moja bivša če kej pomaga

Pa niti pod razno nimam namena se še kdaj z njo v kaj spuščat, sva najboljša prjatla in tko bo ostal. Upam.
Kolk je stara? Mogoče je tud v tem problem ker je še zelo mlada, še otrok, sva še oba mladiča

16 in pol jih šteje, jaz bom čez 1 teden 18 (sej res, da ne pozabim, celmu a.com pivo častim :P

). Sej drgač za svoja leta je ful resna in razgledana, to ji ful folka govori sam sem ji reku da očitno pa spet ne tok da nebi mogla dat svoje mladosti čez brez tega obdobja, ne bo nič zamudila. Pa sej zarad mene nej hod na partije sam težko ti je gledat da se ti začne ena oseba k jo maš res rad spreminjat v to, kar nasplošno sovražiš - flešerka. Predvsem pa vse kar prinese zraven, beri droge. Ponavljam, potencialni flešerji ki to berete, brez zamere, sem napisal nasplošno da me ne bo kdo s kijem za vogalom čakal
Drgač prvotno vprašanje je še vedno odprto, čeprav zdej vidm da je iz te teme ratal vse prej kot tisto kar sem pričakoval
P.S.: ja poppers ti deluje tud na hormone kolikor je men znano ampak zadane za kratek čas, predvsem pa to ritopiki....pardon homoseksalci uporabljajo za sprostitev ob vdoru tujka v njihovo telo :P Tko nekak sem slišal no, ne me za besedo držat