Joie de vivre! je napisal/-a:Brezvezna je neka a priori nenaklonjenost politikom, to so predstavniki nas vseh, mi smo jih volili na položaje. Delo ministrov in poslancev ni enostavno kot misli večina nevednih Slovencev, jaz bi vsakega pametnjakoviča za en mesec postavil v parlament ali vlado, me prav zanima kaj bi rešil oz. naredil drugače. Janša, Drnovšek, Mate, kdorkoli, vsi so inteligentnejši kot vsi forumaši vkup in garajo, da bi hkrati ustrezali volilcem, hkrati pa razvijali državo.
Da bi mi volili ministre še nisem slišal.
Da bi pa oni kaj pametnega naredili tudi ne. Pa da bi se pretegnili od svojega dela tudi ne. Vse dopise jim pišejo tajnice, vse govore jim sestavijo svetovalci. Vse kar oni delajo je to da okoli hodijo, delajo incidente in zapravljajo davkoplačevalski denar, ter vlečejo bajne plače, ter zagovarjajo stališča njihovih strank, ki so jih postavile na ta delovna mesta.
Njihovi IQ-ji pa niso nad našimi, kvečjemu pod nivojem za 10 do 20 pik pod našimi, zaradi tega, ker ministri so marionetke strank, ki preko teh ministrov delujejo in zato morajo imeti ministri majhen IQ, da slučajno nebi začeli s svojo glavo mislit.
Pa še tole glede IQ-jev. Moj IQ uradno po mensinih standardih je 148. Za to imam tudi potrdilo. Pa naj gredo še politiki na ta test, pa da vidimo kok inteligentne politike imamo v sloveniji. Upam skoraj stavit, da ima najvišjega drnovšek, pa mogoče še kak jelinčič(je dost razgledan in inteligenten, samo na njegovo nesrečo na napačno stran obrnjen), potem pa daleč noben drug in da je povprečje IQ-ja v polnem parlamentu okoli 100 do 110.
Še vedno trdim, da je edino kar znajo prestopanje iz stranke v stranko in govorjenje ljudstvu, vse ostalo jim delajo svetovalci in tajnice.
Joie de vivre! je napisal/-a:Kar se tiče pa sovraštva do Hrvatov: v zgodovini so nas klali Italijani, Nemci, Madžari in Srbi, Hrvat pa v 1500-letni zgodovini ni skrivil lasa Slovencu, vedno smo bili sorodniki in prijatelji.
Povsod slišim simpatije do Srbov. OK, za žurat bi tudi jaz najraje izbral Srba, za soseda pa NIKOLI.
O tem pa nebi, ker povsod najdeš butla, ki ti pokvari dan in povsod najdeš človeka, kjer lahko debatirata cel dan in ugotovita, da imata podobna mišljenja