lp
Daemon je napisal/-a:Druga je če potuješ na hrvaško.
1.) Če te bo slo policist dobil (odvisno na koga naletiš), ima dve možnosti:
- al ti bo napisal kazen za 100.000 sit
- te bo opozoril in te napotil napotil nazaj v državo
Daemon je napisal/-a:Če pa potuješ znotraj EU-ja, te bodo tud s pretečenim dokumentom spustili, kamorkoli.
maddog je napisal/-a:Daemon je napisal/-a:Če pa potuješ znotraj EU-ja, te bodo tud s pretečenim dokumentom spustili, kamorkoli.
right... glih te bo jodlar spusto , s kolegom sma probala tak it prek, pa mu je prevero skor celo druzinsko drevo ... potem pa sma se lahko obrnila nazaj proti slo (nekak mu ni blo me pocakat da priem nazaj iz Avstrije)...
btw, ne razumem folka, ki so polnoletni in nimajo osebne izkaznice ... sam jo mam ravno zarad podobnih situacij vedno v denarnici in niti priblizno nea studiram na to al mam dokumente, al so veljavni , itd.
smesno je da je komentar takih osebkov, ki so brez osebne, da je sploh ne rabijo
maddog je napisal/-a:Daemon je napisal/-a:Če pa potuješ znotraj EU-ja, te bodo tud s pretečenim dokumentom spustili, kamorkoli.
right... glih te bo jodlar spusto , s kolegom sma probala tak it prek, pa mu je prevero skor celo druzinsko drevo ... potem pa sma se lahko obrnila nazaj proti slo (nekak mu ni blo me pocakat da priem nazaj iz Avstrije)...
btw, ne razumem folka, ki so polnoletni in nimajo osebne izkaznice ... sam jo mam ravno zarad podobnih situacij vedno v denarnici in niti priblizno nea studiram na to al mam dokumente, al so veljavni , itd.
smesno je da je komentar takih osebkov, ki so brez osebne, da je sploh ne rabijo
CockroaC je napisal/-a:maddog je napisal/-a:Daemon je napisal/-a:Če pa potuješ znotraj EU-ja, te bodo tud s pretečenim dokumentom spustili, kamorkoli.
Vem sicer da je osebna par jurjev ampak j*** ga v skrajni sili je pasus v avtu.
eclipse_R je napisal/-a:kaj pa tisto s kontrolami dokumentov na mejah? a so? če jih ni grem tvegat, če me pa ustavjo, me pa ustavjo, oz. se neumnga nardim?
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov