Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Motorist46
Nov uporabnik

Kraj: Kranj - Obala

Napisal/-a Motorist46 Če sep 07, 2006 1:07 pm

Zgleda da bo mogel Đuro poseči tudi v slovenske reality show-e :P !

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ArminLegenda Če sep 07, 2006 1:42 pm

:rofl maš prav pa mogoče še kakšen LMG al pa kej tazga.

Uporabniški avatar
spletko23
Novinec

Napisal/-a spletko23 Če sep 07, 2006 1:44 pm

Močno razočaran nad oddajo ter voditeljema. Z malce več truda pa izvirnosti bi se dalo stvar naredit veliko bolj zanimivo.

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Če sep 07, 2006 2:09 pm

Men pa voditelja sta še vredu ampak kar se pa tiče programa v oddaji je pa čisti kiks :roll:
Ne zastopim kaj ima petje in ples in to da so mogli bit čimbolj zanimivi na odru za komisijo v zveze z dirko :?: :lol:
Mogli bi dat kaj več takšnih nalog kot so ble recimo demontaža feltn z avta,al pa kakšn slalom na poligonu med količki na čas al pa kaj podobnega,tu bi se pol vidl kaj več spretnostne vožnje ki je v zvezi z oddajo ;)
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če sep 07, 2006 2:21 pm

V Dirki je dirka zgleda postranska stvar.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Če sep 07, 2006 3:59 pm

spel©a je napisal/-a:oddaja dirka je bolj mišljena kot dirka med spoloma in ne dirka z avtomobilom. sprijaznite se s tem :D

ja p!zda, po reklamah sodeč bi se moglo skus dirkat :? vse skupaj ni blo vredno nič :!:
in tekmovalci govorijo v stilu "če glasuješ zame bom pohodil-a plin do konca"......a dej dej škoda vseh besed. res sm razočaran

Uporabniški avatar
D_WoMaN
Nov uporabnik

Kraj: whatever

Napisal/-a D_WoMaN Če sep 07, 2006 4:10 pm

prvih par minut sn gledla, pol sn se pa z kolegom menla 26 minut in bežno gledala kk so pijani itd... al pa ena piška k ni naprej prišla pa je rekla da bo najbolj pogrešala druge punce, kk se oblačijo pa slačijo... hudooo
tud js sn misla, da bo prikazano eno ornk dirkanje, ne pa neko pomehkuženo verzijo. tk ko bar z avti. mislim ej res nimajo pojma. :evil:
Slika
Vozite po svoji strani ceste, ker po sredini vozim jaz!!!
nismo najboljši, smo pa najdražji :P

artman
Nov uporabnik

Napisal/-a artman Če sep 07, 2006 4:11 pm

mislm da je to neka neposrečena kombinacija osnovne ideje (dirka med spoloma ki nima nč veze z dirkanjem) in glavnega sponzorja (dunlop). In pol so to nekak povezal z dirkanjem in nardil lepe oglase na to temo in zdej je en crap. Zdi se mi da so kr neki na silo delal producenti. Pač komerciala, kjer glavni sponzorji vlečejo po svoje, in produkcijske hiše pa po svoje...fajn. drek.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če sep 07, 2006 4:49 pm

js sm pred dvemi leti fuknu tv stran. to je bla ena izmed boljsih stvari ki sem jih naredu v zivljenju :D

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Če sep 07, 2006 4:52 pm

Voith je napisal/-a:js sm pred dvemi leti fuknu tv stran. to je bla ena izmed boljsih stvari ki sem jih naredu v zivljenju :D

A sploh nimas tv doma? :shock:
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Če sep 07, 2006 4:58 pm

Tko k "naša " bivša prfoksa za psihologijo, že 6 let brez tv-ja...jst bi umru :bonk

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če sep 07, 2006 5:04 pm

Blinder je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:js sm pred dvemi leti fuknu tv stran. to je bla ena izmed boljsih stvari ki sem jih naredu v zivljenju :D

tocno tko. ce hocem brainwash dam glavo enostavno v pralni stroj ;)

Polooo je napisal/-a:Tko k "naša " bivša prfoksa za psihologijo, že 6 let brez tv-ja...jst bi umru :bonk

tv je masovno pranje mozganov. men so vsec stvari, ki so men usec in imam mnenja, ki so moja mnenja. Nemaram, da na men experimentirajo razni raziskovalni oddelki, ki se ukvarjajo z raziskovanjem nacinov na katere uplivajo na ljudi prek masovnih medijev kot je tv. sploh pa nemaram nekih wannabe eroticnih slovenskih odaj. ce se mi slucajno kdaj zdigne grem pac sexat, da me neki drazjo neke skurbano slovenske psice prek tvja mi ne pase. da ne zacnem o raznih jerry springer in oprah showih.

ze tko je premal casa v enem dnevu, zakva bi ga metu stran se za tako debilizacijo kot je tv.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če sep 07, 2006 5:14 pm

Voith je napisal/-a:
Blinder je napisal/-a:

Polooo je napisal/-a:Tko k "naša " bivša prfoksa za psihologijo, že 6 let brez tv-ja...jst bi umru :bonk

tv je masovno pranje mozganov. men so vsec stvari, ki so men usec in imam mnenja, ki so moja mnenja. Nemaram, da na men experimentirajo razni raziskovalni oddelki, ki se ukvarjajo z raziskovanjem nacinov na katere uplivajo na ljudi prek masovnih medijev kot je tv. sploh pa nemaram nekih wannabe eroticnih slovenskih odaj. ce se mi slucajno kdaj zdigne grem pac sexat, da me neki drazjo neke skurbano slovenske psice prek tvja mi ne pase. da ne zacnem o raznih jerry springer in oprah showih.

ze tko je premal casa v enem dnevu, zakva bi ga metu stran se za tako debilizacijo kot je tv.

podpis.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če sep 07, 2006 5:18 pm

kdaj je ponovitev tega?
Slika

Uporabniški avatar
sA!nT
Nov uporabnik

Napisal/-a sA!nT Če sep 07, 2006 5:22 pm

Dirka :?: Prej karaoke.. 8)

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Če sep 07, 2006 5:22 pm

Voith je napisal/-a:
Blinder je napisal/-a:

se strinjam s tabo 90%. jst še zmeri rad pogledam kak dobr prispevek na discovery-ju al pa na katerem drugem programu.
je pa res kar se tiče te dunlop-dirke------najbolj da jo kr skenslajo :!:

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Napisal/-a LudiLimun Če sep 07, 2006 6:00 pm

Voith je napisal/-a:
Blinder je napisal/-a:

Ammmm kaj pa internet :P . A to pa ni masovni medij? Nč osebnega, sam razmišlam. Je pa res da na internetu gledaš kar tebe zanima, a vendarle z veliko reklamami ob strani (o pi*kah k iščejo f*k, ...), k te tut prou nč ne brigajo.

Drgač pa dikre nism gledu :D

HyundaiPower
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a HyundaiPower Če sep 07, 2006 6:35 pm

Eh pa bol tumasto ko je tota dirka tak ne more bit, saj za bar je isto veljelo in potemtakem sklepam da bo tudi nadaljevanje bara zanič. Nevem kaj se sploh matrajo s tem. :?:

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Napisal/-a LudiLimun Če sep 07, 2006 6:41 pm

HyundaiPower je napisal/-a:Eh pa bol tumasto ko je tota dirka tak ne more bit, saj za bar je isto veljelo in potemtakem sklepam da bo tudi nadaljevanje bara zanič. Nevem kaj se sploh matrajo s tem. :?:

Matrajo se zarad zaslužka ;) Če so barovci pobasal po 100k na tedn, kolk je pobasal šele POP, al pa un gabr, pa seba ----> :idea: velik velik več!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov