M3 je napisal/-a:pa da bi blo čim več takih ljudi kot si ti na tem svetu!
... To je neki kar se mi zdi, da bi mogu vsak normaln človk narest, če organi zatajijo... Sj vemo kako je s policijo in ostalimi javnimi službami...
Pugi je napisal/-a:Lesička bo ostala v zavetišču dokler si ne opomore, potem pa nazaj v gozd. Vrjetn bo čez zimo mogla bit, ker zdle ne more lovit brez zadnih tac in bi umrla od lakote. Drgač je pa protizakonito met doma tako žival, sam sj sm reku.. Tolk k prometnih prekrškov nardim mi je pa čist faking ravno če bi me zarad tega jebal. Edin denarne kazni so precej hude... Važn da je zdj ql.
Pugi je napisal/-a:Prijavi te kak isti sosed, ki kliče policijo ker ga z nitrom prehitiš in je razočaran ker njegov Audi zgleda kot nepremičnina. :P Tale moj lisčko je mogu kr en lep kurnik pojest, ker je bil košat in luškan da ni res. Res tisto prijaznost pa žar v očeh v teh domačih psih težko najdeš. Pa žalostn je bil, prov vidl se mu je.
Zanimivo je to, da ko sm ga na njivi lovil je tko se upiral kot normaln pes, grizel in sikal, ampak potem ko sm ga mel doma, ko sm en cajt preživel ob njem, ko se je umiril, sem lahko odprl škatlo in ga božal. Res filing...
Pa še o naravi. Nek veterinar je reku da je to naravna selekcija, da preživi močnejši. Zdj nej mi pa en pove, kva ma odbijač na avtu skupnega z naravo?! Cesta naravna selekcija? Krneki mislm...
Pugi je napisal/-a:Pa še o naravi. Nek veterinar je reku da je to naravna selekcija, da preživi močnejši. Zdj nej mi pa en pove, kva ma odbijač na avtu skupnega z naravo?! Cesta naravna selekcija? Krneki mislm...
Pugi je napisal/-a:Pa še o naravi. Nek veterinar je reku da je to naravna selekcija, da preživi močnejši. Zdj nej mi pa en pove, kva ma odbijač na avtu skupnega z naravo?! Cesta naravna selekcija? Krneki mislm...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov