Tko da XP Pro zaenkrat, me pa mika Windows Vista. Bi tud mene zanimale vaše izkušnje s tem OSom če jih imate, kolk je kej zahteven itd.?
ruco555 je napisal/-a:doma mam linuxe...pa xp-je tudi...na usakem pc-u svoje...
v službi pa xp-je furamo...
me pa zanima če ma kdo izkušnje z visto??? se splača al ne???
aja pa da ne bo pomote...windowsi so kupljeni!!!
FireSTORM je napisal/-a:
P.S: nebivedu, ful dobro si napisal, plačuj za programe iz spoštovanja če že druga ne
ampak jaz nimam dnarja za plačevat in mam pa freeware OS in freeware Office oz. OOo
in vsi skupaj ki smo kdaj koli kako stvar nelegalno potegnili iz neta, smo eni mali(veliki) kradljivčki
in ni ga možaka ki se lahko pohvali da še nič ni zdownloadal ilegalno
npr. Win Vista, mi je predrag, če bi se že odločil bi ga najprej ukradel, sprobal in šele nato odločil za nakup, če bi se že
stealth je napisal/-a:Človek, to je tvoj biznis, valda maš licenčni SW. Za domačo uporabo, ga večina nima. Ko bodo začel pa inšpektorji po domovih gledat, pa koga za kako leto, dve dal na hladno, se bo pa začelo spreminjat. Sem tudi sam dosti v računalniških vodah, pa ti povem, da mamo vsi z mojimi "tovariši" doma tud "tak" SW. Služba je služba, doma je pa neki druzga
Programja, ki ga jaz uporabljam za prosti čas, ne bi nikoli kupu, razen, ce bi bla cena bolj sprejemljiva.
@nebivedu: povej mi kolko si mel strank, ki so kupile tvoj software in ga uporabljajo v privatne namene in ne sluzbene a?
nebivedu je napisal/-a:Evo prešaltal na licenčno windows visto (vau spet sem zapravljal denar za sistem) . Na mašini dual P3 xeon 550MHz in 2Gb rama zadeva deluje odlično in hitro. Celo hitreje kot na win2003 server. Neverjetno kok se je MS potrudil, pa čeprav zagotavljajo da na tej mašini viste ni mogoče laufat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov