Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Ne mar 18, 2007 9:23 pm

Za konec tedna pričakuješ kšn dobr film pol ti pa dajo tako pizdarijo kot je zdele tole!
Na poptvju majo unga pedra starga ,na a kanalu zdej tole blesarijo slo1 in 2 sta pa itak kriza že od nekdaj :roll:
Mislm za kozlat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Še dobr da imam dosti tujih dobrih programov

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar Ne mar 18, 2007 9:25 pm

nitro1 je napisal/-a:Za konec tedna pričakuješ kšn dobr film pol ti pa dajo tako pizdarijo kot je zdele tole!
Na poptvju majo unga pedra starga ,na a kanalu zdej tole blesarijo slo1 in 2 sta pa itak kriza že od nekdaj :roll:
Mislm za kozlat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Še dobr da imam dosti tujih dobrih programov

:DDD :clapclap :EE Tako je!
BMW E46

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po mar 19, 2007 12:40 am

diplomiran pravnik my ass.

Ales je gej, pred par leti se je razsel s svojim 40 letnim fantom, ki mu je takrat kupil novega Coupeja (hyundai), ko pa je sel narazen pa je hodo svoje gej nagone tesit na oddajo Bodi Idol.

90 kil stajerskega dreka.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Po mar 19, 2007 7:52 am

samo 80L tople vode je res premalo.. računaj da morjo posodo pomivat na roke!!!!
i ntu uuporabiš še nekaj tople vode...
da jim v hladilnik daš zelje in fižol... pa dajte no...

brez veze!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po mar 19, 2007 8:12 am

Dobr da ne gledam televizije, imam 8 ur monitorja na šihtu dost.
Pa kake bedarije vse vi to gledat, a res nimate svojega življenja? Namest, da bi punco, fanta peljal ven na pijačo al pa se dobr dol udarl, vi gledate TV, pa kaj je z vami?

A sploh kdo zna še živet, pa žurat in kam ven it?
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Po mar 19, 2007 8:45 am

Nebivedu, TV se lahko "gleda" tud zraven dela na compu. Pač če že delam 18 ur na dan za tem sranjem od PC-ja, mam lohk tud zravn TV pržgan, da se vsaj vem, da se svet še ni ustavil :P
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
andsuzuki
Nov uporabnik

Kraj: Goriška

Napisal/-a andsuzuki Po mar 19, 2007 9:42 am

Courage™ je napisal/-a:diplomiran pravnik my ass.

90 kil stajerskega dreka.

''Jaz se ne tepem, imam druge, ki to počnejo zame'' :bonk :nae :/:o:/ katastrofa s temi šovi. Še dobro da ne gledam, razen predstavitve

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

:)

Napisal/-a Paris Po mar 19, 2007 9:54 am

Dejte še kake slikce prpet!
A ma že kdo kartico?
To bomo gledal! :wiihuu :pop: 8]
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po mar 19, 2007 10:05 am

:pop: :jy :bonk

brezveze

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po mar 19, 2007 10:11 am

Zakaj nebi združilli teme Big Brother s temo Telički?

Saj je ena in ista stvar. 10+ bedakov v eni štali, pa kmeti, k bodo vsak dan bulil, kaj bodo delal.
Slika

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Napisal/-a Jorgi Po mar 19, 2007 10:35 am

Kot da je recimo dirkanje z avtomobili kej drgač... Ducat norcev in gruča, ki pase zijala... Ali pa gledanje poročil....Ljudje, ki se pobijajo med sabo že tako dolgo, da ne vedo pravzaprav zakaj in potem ljudje s polno ritjo zavaljeni na fotelju, ki gledajo poročila in mislijo, da bodo s svojim komentarji o pravem pogledu na dogajanja rešili svet.... Ali pa dve prsati teniški igralki, ki se ženeta za uspehom, denarjem in slavo na račun popolne izrabe vseh sklepov svojega telesa in trop rdečelasih krivozobih angležev, ki se jim dvigne, ko jih gledajo in poslušajo njihovo vzdihovanje. Ali drugače...vse lahko na koncu zbanaliziramo...Tudi gledanje art filma v Kinoteki, za katerega itak ne vemo, kakšen ima namen (širjenje obzorij tistih, ki ga imajo itak že rrazširjenega pa nimajo j**c, da bi kej naredili v življenju)... Naj nadaljujem? Če človk gleda TV, da se sprosti, why the hall not?

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Napisal/-a Paris Po mar 19, 2007 10:39 am

Jorgi je napisal/-a:Kot da je recimo dirkanje z avtomobili kej drgač... Ducat norcev in gruča, ki pase zijala... Ali pa gledanje poročil....Ljudje, ki se pobijajo med sabo že tako dolgo, da ne vedo pravzaprav zakaj in potem ljudje s polno ritjo zavaljeni na fotelju, ki gledajo poročila in mislijo, da bodo s svojim komentarji o pravem pogledu na dogajanja rešili svet.... Ali pa dve prsati teniški igralki, ki se ženeta za uspehom, denarjem in slavo na račun popolne izrabe vseh sklepov svojega telesa in trop rdečelasih krivozobih angležev, ki se jim dvigne, ko jih gledajo in poslušajo njihovo vzdihovanje. Ali drugače...vse lahko na koncu zbanaliziramo...Tudi gledanje art filma v Kinoteki, za katerega itak ne vemo, kakšen ima namen (širjenje obzorij tistih, ki ga imajo itak že rrazširjenega pa nimajo j**c, da bi kej naredili v življenju)... Naj nadaljujem? Če človk gleda TV, da se sprosti, why the hall not?

Business stari business! 8) Da maš nekoga ki bi za to plačal to je bistvo vsega!
Slika

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Napisal/-a Jorgi Po mar 19, 2007 10:53 am

Ja kot da je BB kej drgač... Vsi se prodajamo... Eni tako, da delamo petek svetek, drugi tako, da prodajajo svoje telo, tretji dostojnost... Vsi imamo en cilj pred sabo: korist. Tako ali drugačno. Mislim, da je grdo primerjati stanovalce BB-ja s teleti, kajti slednji nimajo možnosti izbire...Niso si sami izbrali, da bodo v štali vse do glavne nagrade: klavnice. Pa tudi tiste, ki gledamo ni primerno primerjati s kmetom. Slednji se preživlja z živino, mi se samo zabavamo...

BTW: stara... ne stari ;)

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Napisal/-a Paris Po mar 19, 2007 10:57 am

Jorgi je napisal/-a:
BTW: stara... ne stari ;)

Se oproščam, stara. :D
Slika

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Po mar 19, 2007 11:08 am

Škoda vsake moje minute da bi gledal ta šov. Mislim kakšno 12 - člansko ekipo so nardil :roll: Sm pogledal pa se mi zdi da vsak od njih si je sam sebi všeč. Mislim un tip k ima knjižico položenih punc bom pa samo reku naj odraste :roll: Tip ki zdravi svoje zafrustrirane želje na TV-ju. Mogoče mu to uspeva ne vem sam dost žalostno da so punce, dame kakor koli že tako naivne :roll: Mogoče se bo kaj dogajalo zanimivega sam to mene sploh ne zanima. Glede teh pa takole niso nič posebnega. Lahko bi komisije izbrala veliko boljše primerne ljudi :roll:

Lp
remember: it can always get worse!

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar Po mar 19, 2007 11:13 am

Samo res z onega tipa z knjižico o položenih dekletih sem se pol ure smejal..... :EE :har :con :EE :EE :har
BMW E46

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Napisal/-a Paris Po mar 19, 2007 11:13 am

CERES je napisal/-a:Škoda vsake moje minute da bi gledal ta šov. Mislim kakšno 12 - člansko ekipo so nardil :roll: Sm pogledal pa se mi zdi da vsak od njih si je sam sebi všeč. Mislim un tip k ima knjižico položenih punc bom pa samo reku naj odraste :roll: Tip ki zdravi svoje zafrustrirane želje na TV-ju. Mogoče mu to uspeva ne vem sam dost žalostno da so punce, dame kakor koli že tako naivne :roll: Mogoče se bo kaj dogajalo zanimivega sam to mene sploh ne zanima. Glede teh pa takole niso nič posebnega. Lahko bi komisije izbrala veliko boljše primerne ljudi :roll:

Lp

Za nalašč so izbrali take ljudi, da bo bl zanimiv!
Na takih oddajah se lepo vid kva bi ljudje vse nardil za denar in slavo al pa sam za zabavo! :woohoo :pop: 8] :wiihuu
Slika

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Po mar 19, 2007 12:45 pm

Paris je napisal/-a:
CERES je napisal/-a:Škoda vsake moje minute da bi gledal ta šov. Mislim kakšno 12 - člansko ekipo so nardil :roll: Sm pogledal pa se mi zdi da vsak od njih si je sam sebi všeč. Mislim un tip k ima knjižico položenih punc bom pa samo reku naj odraste :roll: Tip ki zdravi svoje zafrustrirane želje na TV-ju. Mogoče mu to uspeva ne vem sam dost žalostno da so punce, dame kakor koli že tako naivne :roll: Mogoče se bo kaj dogajalo zanimivega sam to mene sploh ne zanima. Glede teh pa takole niso nič posebnega. Lahko bi komisije izbrala veliko boljše primerne ljudi :roll:

Lp

Za nalašč so izbrali take ljudi, da bo bl zanimiv!
Na takih oddajah se lepo vid kva bi ljudje vse nardil za denar in slavo al pa sam za zabavo! :woohoo :pop: 8] :wiihuu

Vem kaj je point teh oddaj ;) Sam oprosti ne bi se delal sramote pred celo Slovenijo in ne če pogledamo tega tipa ki veselo govori o tej beležki o napisanem kero je položil. To je dost žalostno vsaj za mene. In tukaj se vidi da tip nima vse pošlihtan v glavi. Seveda to je voda na mlin pop tv - večji zaslužek ;) Sam upam da bojo punce bolje pazile vsaj al pa prišle k pameti. Kako bi se le on počutu k bi ena punca o njem govorila okoli in mahala o knjižici kot da je številka :roll: Bomo vidl kaj se bo dogajalo...seveda sm če tako pogledaš potencialni gledalec tega šova. In če pogledamo vsakega od nas zanimajo pikantne zgodbice kaj se dogaja, kaj se je dogajalo, itd. Sam oprosti jest osebno ne bi šel pred celo SLO in govoril moje intimne zgodbe in kazal se...Nič nimam za skrivat osebno - pošteno živim sam hvala lepa za tako slavo takoimenovano slava za 5 minut :lol:

Lp
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po mar 19, 2007 2:52 pm

hehe ko provo niso v hiši ampak v kontejnerju... men osebno se zdi to tko kt da greš v zapor...

te tupani k so not so pa tko al tko .. nevem zakaj ne zberejo folk k je nevem doktorat naredu pa da lahko v meru preštudirajo pa napišejo kako znanost itd..
najprej zato ker se taki sploh naujo prjval drugo pa ker sami sloveniji ni do tega da bi se učil al pa kar kol... - dejstvo

drugač pa me je ta model k ma beležko spomnu takoj na unga Princ From BellAir al kaj je že bil k je igral Will Smith :P
smeh uglavnem gledu nebom... ker se mi zdi škoda cajta tko kot je reku ta en za poptv da to gleda folk k nima zanimivga življenja - nima se s čem ukvarjat.

kokr kol... vsi resničnostni šovi so en velik kurbaraj :lol:

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po mar 19, 2007 2:53 pm

Courage™ je napisal/-a:diplomiran pravnik my ass.

a ni to drugo ime za tajnico :lol:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov