Na poptvju majo unga pedra starga ,na a kanalu zdej tole blesarijo slo1 in 2 sta pa itak kriza že od nekdaj

Mislm za kozlat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Še dobr da imam dosti tujih dobrih programov
nitro1 je napisal/-a:Za konec tedna pričakuješ kšn dobr film pol ti pa dajo tako pizdarijo kot je zdele tole!
Na poptvju majo unga pedra starga ,na a kanalu zdej tole blesarijo slo1 in 2 sta pa itak kriza že od nekdaj![]()
Mislm za kozlat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Še dobr da imam dosti tujih dobrih programov
Jorgi je napisal/-a:Kot da je recimo dirkanje z avtomobili kej drgač... Ducat norcev in gruča, ki pase zijala... Ali pa gledanje poročil....Ljudje, ki se pobijajo med sabo že tako dolgo, da ne vedo pravzaprav zakaj in potem ljudje s polno ritjo zavaljeni na fotelju, ki gledajo poročila in mislijo, da bodo s svojim komentarji o pravem pogledu na dogajanja rešili svet.... Ali pa dve prsati teniški igralki, ki se ženeta za uspehom, denarjem in slavo na račun popolne izrabe vseh sklepov svojega telesa in trop rdečelasih krivozobih angležev, ki se jim dvigne, ko jih gledajo in poslušajo njihovo vzdihovanje. Ali drugače...vse lahko na koncu zbanaliziramo...Tudi gledanje art filma v Kinoteki, za katerega itak ne vemo, kakšen ima namen (širjenje obzorij tistih, ki ga imajo itak že rrazširjenega pa nimajo j**c, da bi kej naredili v življenju)... Naj nadaljujem? Če človk gleda TV, da se sprosti, why the hall not?
CERES je napisal/-a:Škoda vsake moje minute da bi gledal ta šov. Mislim kakšno 12 - člansko ekipo so nardilSm pogledal pa se mi zdi da vsak od njih si je sam sebi všeč. Mislim un tip k ima knjižico položenih punc bom pa samo reku naj odraste
Tip ki zdravi svoje zafrustrirane želje na TV-ju. Mogoče mu to uspeva ne vem sam dost žalostno da so punce, dame kakor koli že tako naivne
Mogoče se bo kaj dogajalo zanimivega sam to mene sploh ne zanima. Glede teh pa takole niso nič posebnega. Lahko bi komisije izbrala veliko boljše primerne ljudi
Lp
Paris je napisal/-a:CERES je napisal/-a:Škoda vsake moje minute da bi gledal ta šov. Mislim kakšno 12 - člansko ekipo so nardilSm pogledal pa se mi zdi da vsak od njih si je sam sebi všeč. Mislim un tip k ima knjižico položenih punc bom pa samo reku naj odraste
Tip ki zdravi svoje zafrustrirane želje na TV-ju. Mogoče mu to uspeva ne vem sam dost žalostno da so punce, dame kakor koli že tako naivne
Mogoče se bo kaj dogajalo zanimivega sam to mene sploh ne zanima. Glede teh pa takole niso nič posebnega. Lahko bi komisije izbrala veliko boljše primerne ljudi
Lp
Za nalašč so izbrali take ljudi, da bo bl zanimiv!
Na takih oddajah se lepo vid kva bi ljudje vse nardil za denar in slavo al pa sam za zabavo!![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov