Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne maj 13, 2007 1:59 pm

sprašuje te po smeri za izobrazbo, ne po tem kako delo imaš :P

(nabiranje sodelavcev a? :P)

lp
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne maj 13, 2007 2:01 pm

Guli je napisal/-a:Pavziram fax letos, in delam pri agenciji Mori d.o.o. Zavarovalništvo in finančno svetovanje...

off:
Smiljan Mori - motivator je pa vas direktor?
http://www.smiljanmori.com/site/index.p ... priloznost
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Guli
Nov uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a Guli Ne maj 13, 2007 2:19 pm

- sej sm napisu da pavziram računalništvo.
- povedu sm samo kak sistem je
- Smiljan je direktor uprave. Je tud motivator, drgač je ma tim 4 glavnih ki vodi podjetje, in pa tim nekje 20 ljudi, ki pa upravlja z podjetjem. Seveda se pa te krogi vsake toliko časa širijo... (nekje približno na 2-3 mesece pride spet kak na novo noter v Manegment tim)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne maj 13, 2007 3:10 pm

to podjetje deluje na podlagi mrežnega marketinga ane? plačan si po provizijah od zavarovanj, ki jih skleneš ter od mentorskih dodatkov ljudi, ki si jih vpeljal v posel (še od njihovih provizij)?

lp
Slika

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Ne maj 13, 2007 3:51 pm

Guli je napisal/-a:- sej sm napisu da pavziram računalništvo.
- povedu sm samo kak sistem je
- Smiljan je direktor uprave. Je tud motivator, drgač je ma tim 4 glavnih ki vodi podjetje, in pa tim nekje 20 ljudi, ki pa upravlja z podjetjem. Seveda se pa te krogi vsake toliko časa širijo... (nekje približno na 2-3 mesece pride spet kak na novo noter v Manegment tim)

ja jest sem tud hotu it na računalniška samo potem ni zneslo zaardi tega, ker ne bi imel dost točk
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
Guli
Nov uporabnik

Napisal/-a Guli Ne maj 13, 2007 8:55 pm

eclipse_R je napisal/-a:to podjetje deluje na podlagi mrežnega marketinga ane? plačan si po provizijah od zavarovanj, ki jih skleneš ter od mentorskih dodatkov ljudi, ki si jih vpeljal v posel (še od njihovih provizij)?

lp

zdej smo že skor off.. ampak nej bo. Ja dela na tak sistem, ampak mentorske dodatke daje firma, tak da vsak posameznik ni nič prikrajšan. Ko pa 1x dobiš takle sms od sodelavke(poslovne partnerke): "Grega hvala... za prvo povabilo, za tvoj čas, energijo, vse tople poglede vzpodbudo, zaupanje. HVALA KER SI MI SPREMENIL ŽIVLJENJE! Izboljšaj ga še mnogim drugim" Pa tuti malo pozabiš na te dodatke, in si resnično želiš pomagati tudi drugim. Ker dela je dost.. 6 držav...

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne maj 13, 2007 10:29 pm

Tipična piramida torej. Sem že bil seznanjen s podobnimi zadevami, vse tko mikavno zgleda ko prideš na uvodne seminarje :) no, če ti laufa pol pa super. no smo res offtopic že, tako da ja, konec s tem :)

lp
Slika

fušar
Nov uporabnik

Napisal/-a fušar Po jul 02, 2007 8:44 pm

Zaključil sem šolo srednjo zdej pa ne vem vpisan sem naprej na fax. pa ne vem katerga naj izberem, Prijave sem poslal na višje in visoke, kaj se bolj splača visoko it ali višjo, jest bom izbral kar višjo, ker je to en način, da se prekvalificiraš kot pa visoka

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po jul 02, 2007 9:37 pm

kok se mi smešn sliš k pravjo da pavziraš... raj reč nism mel pogojev pa sem padu.. in zdej sem na sociali..

.... ahh.. zanimivo pa da noben nima.. čez 1000€ hehe
ja no ... slovenija pač

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po jul 02, 2007 10:34 pm

pred kratkim lih končal gimnazijo, zdj sam še na rezultate čakam, pol bomo pa vidl, kaj bo - al gradbena (kot prva varianta) al elektrotehnika (2.) ali organizacija (v KR). Bom pa tud zdele enkrt začel s počitniškim delom, pa tud še ne vem kje (neke opcije so že), upam pa tud, d mi bo urnik na faksu dovoljeval delo med študijem (je.iga, treba bo mal za benz pa podobne stvari dobit denar).
Slika

Uporabniški avatar
Guli
Nov uporabnik

Napisal/-a Guli Po jul 02, 2007 10:39 pm

dj_em je napisal/-a:kok se mi smešn sliš k pravjo da pavziraš... raj reč nism mel pogojev pa sem padu.. in zdej sem na sociali..

ja no ... slovenija pač

ja padu sem, in zato pavziram, in vsaj jaz ne vlečem socialne... zakaj, če pa mam svoj keš..

čez 1000€, pa na koga leti? :)

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po jul 02, 2007 11:59 pm

Guli je napisal/-a:
dj_em je napisal/-a:kok se mi smešn sliš k pravjo da pavziraš... raj reč nism mel pogojev pa sem padu.. in zdej sem na sociali..

ja no ... slovenija pač

ja padu sem, in zato pavziram, in vsaj jaz ne vlečem socialne... zakaj, če pa mam svoj keš..

čez 1000€, pa na koga leti? :)

sej prov da ne vlečeš sociale... čestitam..

to čez 1000€ sem pa mislu na splošno.. da je v sloveniji zelo malo takih plač..
zadnič mi je ena trgovka ponujala ene bedne superge za 350€ ( čeprov nebi nikol dal tok niti v tolarjih... ) pa se zasmejim pa ji rečem.. jah to pa je cena če maš plačo 500€ superge pa 350€ ( kar je letel na njo ) pa se je zamislila.. prej je bla dobre volje po tem ne več..

kaj hočem rečt da ljudje ne znajo cent € in to bo kriza še ene par let pomoje..

Uporabniški avatar
Guli
Nov uporabnik

Napisal/-a Guli To jul 03, 2007 12:49 pm

ja to jer pa res... večina ljudi reče.. ka pa to 1€.... me zanima če bi govoril kaj pa to 240 sit.... treba bo bol cenit €.. Jaz tut ne puščam več kovancev v trgovini al pa napitnine.... kr enostavno tut prej nebi pustu nevem 40 al pa 50 sit... kr tak... razn če mi je natakarca frendica, pol dam :)

Uporabniški avatar
napi
Novinec

Napisal/-a napi Pe jul 13, 2007 7:37 pm

strojni tehnik; manjka diploma => dipl ing. str. smer vzdrževanje
dosedanja plača :
- šlosar (vzdrževalec v podjetju); delovni čas 2 smeni; vse sobote + prazniki; plača 460-490 € (nadure se koristijo v delovnih dneh)
- monter avtomobilskih nadgradenj (tovornjaki); 1 smena občasno nadure ter sobote; plača 600-700€
-preko študenta pa tam od 300-600€ odvisno v katermu podjetju sem delo

V glavnem v smo v r*** z vsem; Evropa evo mene, evo mene celi svet!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov