Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Sr maj 16, 2007 2:30 pm

uf spomini :-P kaj vse sem doživel z njim. je bil pa podobne barve + črna barva kapljic.
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Po maj 21, 2007 8:17 pm

he he he bmx ja...to so bli cajti...cel popoldan smo rezali te kartonaste škatle za podn od mleka (12 l alpsko mleko...že takrat je blo pomembno, da je bla dodatna oprema od znamke), porabli tri role lepilnega traku, da je bil bol bmx ves v spojlrerjih in seveda auspuhom (mf-power replica). Pol smo pa šli na testno vožnjo in z veseljem dognali, da vložen trud ni bil zaman...tako v pospeških kot v končni hitrosti so bile izboljšave občutne... :D

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Po maj 21, 2007 9:38 pm

of jst sm mel ponija...kk sm se rad vozil s kolesom...pa ni minilo dneva ko nebi bil vsaj eno uro na njem.pa če je bil dež sm se v naši vlki delavnici vozil, pa kroge delal.večkrat sm kakšne fore izvajal...na zadnje kolo, zato sem večrat padel na hrbet...kmalu za tem sem mel gorca...ti so bili pravi spomini od drugega razreda ko sem naredu izpit za kolo.s sošolcem sva se vsak dan po šoli vozla, med vikendi na zelooo dolge razdalje, tud 25km v eno smer po hribih in dolinah...vam povem da poni pa gorc sta prestala vse luknje, vse gozdne ceste...crknalo mi je kakšna bremza, mogoč zračnica itd. pač potrošni material.ko sem pa za birmo dobil mal bol specialni picikl mi je od sprednjih vzmeti, zadnja pest,osi, ležaji crkovalo...kr naprej mi je neki crknal.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov