adis je napisal/-a:@mactron: kako je kej z vgrajenim firewall-om na router-ju ( hacker attack protection) je ta ok?
dj_em je napisal/-a:lisko pomoje je glih to poanta da ga ne formatiraš vsako leto... men se nebi dalo.. pa vse na novo..
jest mam .. za zaščito..
nod32
in pa spybot.. pol ko greta ta dva čez sistem.. pa še RegistryBooster 2 zalaufam.. pa vse dela k urca..
monster_d je napisal/-a:Enkrat letno ga itak mores formatirat da laufa use ok, usaj pri meni, tistih par ur na leto ni krize. Zaj mam nod32, pred tem pa enih 5let brez antivirusnega laufal, pac na tri mesece format pa je laufalo.
nebivedu je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Enkrat letno ga itak mores formatirat da laufa use ok, usaj pri meni, tistih par ur na leto ni krize. Zaj mam nod32, pred tem pa enih 5let brez antivirusnega laufal, pac na tri mesece format pa je laufalo.
Ob delu imam pogodbo z eno firmo, kjer jim računalnik dela odkar so ga kupili. In to je celeron 400 MHz z win98. Odkar so kupili računalnik dela na njem ena oseba in ta računalnik še ni bil sformatiran. Torej laufa že 9 let.
Očitno bo nekaj narobe z vašimi mašinami, če jih morate vsakih par mesecev formatirat.
adis je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Enkrat letno ga itak mores formatirat da laufa use ok, usaj pri meni, tistih par ur na leto ni krize. Zaj mam nod32, pred tem pa enih 5let brez antivirusnega laufal, pac na tri mesece format pa je laufalo.
maš pa zato hud firewall? oz. nisi nič loadal?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov