Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 To jul 10, 2007 10:32 pm

Govorila sem o tem, kaj je bolj gledano, ne pa o vsebinski kvaliteti.

Pa ne zameri, ampak se vedno dvomim, da si reden gledalec kmetijske oddaje (ne dokumentarec o zivalih - btw te so tudi na Popu). ;)
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr jul 11, 2007 8:47 am

ne pomnim kdaj je bila kaka oddaja na pop o kmetijstvu je več takih resničnih iz resničnega življenja kak dokumentarec itd......

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Napisal/-a Niva13 Sr jul 11, 2007 10:34 am

kdo pa pravi, da je bila...... dej se enkrat preberi ;)
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Sr jul 11, 2007 7:40 pm

ne me narobe razumet sam sm na splošno mislil tko da je redkost da dajo npr. kako oddajo o kmetijstvu in če je taka oddaja na sporedu je potem ob nedeljah ko ni ali F1 ali pa moto GP ali pa kaka kulinarična oddaja na voljo......sej ne pravm da je še ni blo ampak vsaj ko jaz gledam tv jo ne vidim na popu

osebno lahko rečem glede tvojega odgovora dj_em - u da rad pogledam če je na sporedu kaka kmet. oddaja, ker nekatere produkc. hiše znajo pripraviti vsebino uporabniku-gledalcu zanimivo in zakaj ne pa če tudi je v ang. jeziku

to ali je reden gledalec dj_em takih kmetij. oddaj pa počakajmo na njegov odgovor

hehe

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Napisal/-a Niva13 Sr jul 11, 2007 8:58 pm

na Popu in Kanalu vrtijo raznorazne dokumentarce in to dobre......samo jih povprecen folk ocitno ne gleda, zna pa vseeno pametovat kako nekvaliteten program ima Pop tv

iz tega sem izhajala, da vecina ljudi nazalost gleda raje dolocen tip oddaj, kjer se lahko smeje na racun nesrece nekoga, kot pa poucne (bodisi kmetijske ali pa kak dokumentarec)
da se razumemo, to je moje osebno opazanje in se ne navezuje na karkoli, da ne bo pomote
tudi naj mi dj_em ne zameri, ce sem na njega naslovila, da gleda ali pa ne gleda kmetijske oddaje itd., ni bilo osebno misljeno
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Če jul 12, 2007 6:23 am

Veliki večini gledalcev televizije le-ta pomeni zabavo,sprostitev, svet fikcije, ne pa dodatno izobraževanje. Po svoje je to razumljivo, konec koncev po 8-ih urah v šoli ali službi ostane bore malo energije za gledanje pretirano poučnih vsebin. Ni lahko naresti poučno oddajo, ki je hkrati sproščujoča in zabavna (kot npr. Myth busters ali Brainiac). Slovenski trg je le premajhen, da bi se finančno splačalo delati take oddaje, komercialna TV bo pač delala in predvajala oddaje, ki ji omogočajo preživetje. Zato pa imamo nacionalno tv, ki se deluje iz prispevkov in kjer naj bi se financiral izobraževalni vzgojni program. Mislim, da je krivično kritizirati PopTV, ker je naredil ogromen premik TV v Sloveniji od začetka svojega obstoja, četudi nima programa po okusu vseh, prevzel je vlogo posredovanja novic in vlogo dnevnega zabavljača in osebno ne vidim nič napačnega v tem. Kar malo pomislite in se vrnite v čas, ko je vse kar smo imeli nacionalka... Mlajše generacije se verjetno tega niti ne spomnite, ker ste zrasli s POP-om, jz se pa še predobro spominjam, kako malo oz nič izbire ni bilo. In ravno to je point, možnost izbire!
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Napisal/-a Niva13 Če jul 12, 2007 10:11 am

je pa zanimivo, da tisti, ki trdijo, da ne gledajo dolocenega tipa oddaj, poznajo vse podrobnosti v nulo :lol:
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček To okt 02, 2007 9:42 pm

Evo dons se je začelo....blo mi je fuullllll, coolll vredu.
lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster To okt 02, 2007 9:55 pm

haha...sm se mogu prav nasmejat uni blodinki, ko si je noht zlomila ko je bla na vrtu :lol:

vrjamem da pa bo zanimivo...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr okt 03, 2007 6:49 pm

ok odgovor koklam :lol: ja recimo kako se cepi kako drevo da pol kej od njega potegneš novi pristopi itd.. če to ni poučno pol nevem kaj je.. al pa oddaje o kuhanju kako si na hitr kej prpravt kar vam ženskam zadne čase veliko manjka.. da je že prov žalostno ko morajo moški vas učit kako kej narest.. sram nej vas bo...

drugač pa sploh nism vedu da je oddaja že na rasporedu pa me tut ne zanima.. tko da ...

verjamem pa da bolj neumn folk k je tm bl se jim režiš čeprav dejansko so taki .. in se ne delajo .. kar je pa žalostno :S

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Sr okt 03, 2007 6:56 pm

myster je napisal/-a:haha...sm se mogu prav nasmejat uni blodinki, ko si je noht zlomila ko je bla na vrtu :lol:

vrjamem da pa bo zanimivo...

ja s to blondinko bodo še problemi ,bo zanimivo :P
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Napisal/-a Jorgi Sr okt 03, 2007 7:25 pm

dj_em je napisal/-a:ok odgovor koklam :lol: ja recimo kako se cepi kako drevo da pol kej od njega potegneš novi pristopi itd.. če to ni poučno pol nevem kaj je.. al pa oddaje o kuhanju kako si na hitr kej prpravt kar vam ženskam zadne čase veliko manjka.. da je že prov žalostno ko morajo moški vas učit kako kej narest.. sram nej vas bo...

drugač pa sploh nism vedu da je oddaja že na rasporedu pa me tut ne zanima.. tko da ...

verjamem pa da bolj neumn folk k je tm bl se jim režiš čeprav dejansko so taki .. in se ne delajo .. kar je pa žalostno :S

Še en v vrstih tistih, ki je prepričan, da je z babo neki narobe, če ne zna kuhat... V 3. tisočletju... Ah ja. In zopet poln pripomb, kot pri BB in podobno, ki jih seveda ni spremljal :P

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če okt 04, 2007 7:30 am

Torej naj bo ženska tretjega tisočletja nesposobna?

Brez zamere, ampak določene stvari bi pa lahko znala. Joški se povesijo, seksat tut ne zna nobena tolk bolš da bi odtehtalo ostalo,... določene stvari enostavno moraš znat, pa vseeno al si lepa al grda al pa moški.

Ampak do tega prideš kasneje.
Slika

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Napisal/-a Jorgi Če okt 04, 2007 8:33 am

Ženska: kuhanje, joški, fuk. Ostale sposobnosti očitno zanemarljive, nepomembne. Človek bi mislil, da se primitivizem z evolucijo izkoreninja.... Mogoče pa evolucija določene osebke enostavno preskoči... kaže že tako. ;)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če okt 04, 2007 8:57 am

Najboljši kuharji so itak moški, tko da kdo se pa še sekira če ženska ne zna kuhat.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Če okt 04, 2007 8:59 am

Ajoj ste smotani... Jorgi, a zanalašč ne vidiš poante? :P ...določene stvari enostavno moraš znat, pa vseeno al si lepa al grda ženska al pa moški.

Če se že gremo enakopravnost pa naj bodo ženske enakopravne. Sam z veseljem kaj skuham, samo isto pričakujem tudi od ženske. Ali pa naj se odkupi s kakimi drugimi opravili. Vse bi imele neko enakopravnost, pa od le-te bore malo ostane.
Slika

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Napisal/-a Jorgi Če okt 04, 2007 9:10 am

Jorgi, a zanalašč ne vidiš poante? :P

Kaj misliš, Eazy-O... :P

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če okt 04, 2007 9:12 am

Jorgi je napisal/-a:Še en v vrstih tistih, ki je prepričan, da je z babo neki narobe, če ne zna kuhat... V 3. tisočletju... Ah ja. In zopet poln pripomb, kot pri BB in podobno, ki jih seveda ni spremljal :P

Tipi najbrž radi vidmo, da predraga zna tut kj skuhat, tako kot predrage rade vidjo, da njihov frajer zna včasih zamenjat kolo na njihovem avtomobilčku ali pa prebelt dnevno sobo... ;)

Še raje smo pa svetovljanski in žremo samo zunaj ali pa v mikrovalovki pogrete napol skuhane pizdarije in plačujemo za simpl usluge, ki se jih sicer da narest v minutki, ker je 3. tisočletje obdobje napol nesposobnih ljudi. :P
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Napisal/-a Jorgi Če okt 04, 2007 9:45 am

No viš, pri nama zna pa moj neznansko dobro kuhat, jz pa menjat gume in prebelt stanovanje... Sem zato kaj manj sposobna? ;) Ali drugače, imejte malo bolj odprt pogled na stvari in se ne oklepajte konzervativnih načel kot npr., da so lahko dobri dohtarji samo moški, ženske pa tajnice... ;)

Sicer pa so moje pripombe popolnoma splošne narave in se ne navezujejo na konkretne osebke v kmetiji, ker še nisem imela te časti, da si jo pogledam :P Ne branim nesposobnežev kar tako, ker gredo tudi meni na jetra. :P Pravim samo, da naj človek dela na tistih svojih kvalitetah, kjer se počuti doma in kjer lahko iz sebe naredi nekaj več, je konkurenčen. Najhuje je, da človek gnije v sebi, ker obstaja neka družbena floskula, da je njegovo/njeno mesto na nekem začrtanem področju, čeprav bi lahko svojo strokovnost ali talente veliko bolj uporabil na drugem področju in bil s tem tudi bolj efektiven.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Če okt 04, 2007 11:06 am

ker še nisem imel možnosti pogledati kmetije si bolj težko predstavljam kakšni vse osebki so notri a lahko rečem le, da sodobne ženske verjeli ali ne so enakopravne, začele so razmišljati o svojih karierah ipd....tako da se stvari obračajo na boljše pri ženskah kar je tudi prav, in kolikor jaz vem mi živimo v času kjer bi morali vsi nekaj malega vedeti in se ne oslanjati na druge naj si bo to kuhanje ipd....pač eni to znajo bolje eni pa malo manj :P eni znajo hrenovke skuhat eni pa golaž itd....mmmmm njami :P

no glede tiste blondinke pa ni za brezveze blondinka hahah joke

ne takoj v isti koš dajati vseh žensk zarad ene blondinke kot je ta iz oddaje kmetija

lp
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov