dobro zrihtaj, lepo bi bilo da bi poklical policijo ko so prišli, dokazat jim tak nebi mogo nič, mogoče pa bi kako kazen dobili za kako parkiranje pri tebi al pa kako nehomologiranost .. vzporedno pa bi lahko tut kako drugače še rešo zraven
eh saj mam velik parkplac da bi lahko parkirali pa še pivo bi lahko spili če bi se menli kot ljudje ne pa me nekaj ustraševat prišli!
Saj sem napisal da policije ne kličem ker nisem "pišuka"!
Kak pa bo v bodoče pa je odvisno od dnjih!
Povem samo to dokler smo pri besedah sem Cool Ko pa so dejanja potem bo pesem drugačna!
P.S.
Ne ta stavek obrnit spet v grožjo!!!
100 ludi 100 čudi ... vsaka stvar ma + pa - strani ..pa ni važno a ti daš xxxxxx € ko se bo en najdo pa ti neka reko da ni vredo... samo zarad tega pa res ni treba nekih pizdarij delat pa grozit .. slabo so to naredli.. drugače strinjam se stabo TUNING_BOY kij čene bom pa kr fotrovo snajperco začo v avtono vozit...
P.S zaj me je prav starh enemo napisat komentar da naj da vse v barvo vozila da me det nebo prišo lovit okolo
Zaradi tvojih komentarjev jih je 10 prislo , ce se stevilo sorazmerno z kometarji veca mislim da mam jaz rahlo premali parkplac.
Morm pa rect da si moz na mestu, ce bos kaj v mb poslji PM pa skocimo na kaki pir pa kako recemo.Magari gremo v evropark majo veliko parkirnih prostorov ce bo se kdo priso