Noka N90. Jo bom imel še cca. pol leta, potem grem pa kupit nekej druzga ker telefon res ni zame. Poleg tega da me na cajte zajebava (software), mi je zdej počil še zunanji ekranček na šihtu ker pač delam take stvari, kjer je pametno imet en mal bolj vzdržljiv telefon Sej vem...prej bi mislu...sam jebat ga telefon mi je bil totalno hud ko je pršu ven in sem ga pač omislu. Na napakah se učimo in zdej vem da bo naslednji telefon na zunej 2x oblečen v gumo pa še v dveh etuijih naenkrat :P
SE T230 in ob prvi priliki ga bom vrgel pod kolesa. Ali pa še raje pod gosenice.
Najraje bi zrihtal starega Panasonica G450, ki je fotru držal pet let, samo baterije bi mu mogel zamenjati. Sem pa imel še nagledano Nokio 6270, vendar sem tako dolgo okleval, da so ga nehali prodajati; sedaj pa gledam za 6288.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!
nokia n70...pa morn rct da je bla to moja najslabsa nalozba glede telefonov...recimo da ni bil ravno poceni, ima pa zelo slabo baterijo, zelo pocas se meni odpira itd....
dele dlih točn ne vem kere cifre je NOKIA dobu pa sem jo za 7 jurjev bivših vzel preko brata brez naročnine.
Nadvse happy, ker baterija drži skor 10 dni, če ga ne rabim oz. tam od 6-7 dni kaj pa vem, v glavnem kr dost....
Nokia 2610. Prej sm se preseraval pa kupoval telefone za 40, 50 jurjev, ko jih nisem izkoristu. za tega sm dau 20€ (nov), baterija drži 6-7 dni, ma pa vse kar rabim. kalkulator da porabo računam , budilko da se zbudim, gprs da pogledam kako bo kaj vreme in pa da lahko kličem. in to je to. mel ga bom dokler ne crkne, pol pa spet ena taka j***a kupt.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!