Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Sr okt 17, 2007 11:24 pm

Ja, nameravala sta se poročit naslednje leto. :(
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Če okt 18, 2007 1:17 pm

mislm da noben tut v sloveniji nebi mogu bolj odpet to pesem.. res se vidi kvaliteta glsu in vse.... :cry:

rip toše....

http://www.youtube.com/watch?v=1ISucs4gIL8

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če okt 18, 2007 1:29 pm

Zdej imate pa dost. sorry ampak ni bil tok pomemben kot recimo ljudje v železnikih, ki jim je vodna ujma uničila vse, pa ste jih manj objokaval. Počas se umirte s tem. Pač se je zgodila nesreča in ga ni več, konc , ende, finito.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Če okt 18, 2007 1:36 pm

Kaj a zdej boš pa ti določal ljudem za kom naj žalujejo in kok intenzivno? Pa kako lahko sploh ti pride na misel kej tako brezokusnega...
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Če okt 18, 2007 1:52 pm

Jorgi je napisal/-a:Kaj a zdej boš pa ti določal ljudem za kom naj žalujejo in kok intenzivno? Pa kako lahko sploh ti pride na misel kej tako brezokusnega...

x2 to je tko kot se ti kurčiš pa odperaš zato k so nardil racijo pa neki pizdiš v 3 dni .. mej mal spoštovanja do pokojnega

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Če okt 18, 2007 2:52 pm

Jorgi je napisal/-a:Kaj a zdej boš pa ti določal ljudem za kom naj žalujejo in kok intenzivno? Pa kako lahko sploh ti pride na misel kej tako brezokusnega...

Se tudi sam tu strinjam. Ni pogojev, da bo nekdo ukazoval za kom se bo žalovalo in koliko časa ... kam pa to pelje :roll:

Toše je v svoji karieri (ki se je žal prehitro končala) naredil marsikaj. Vsaka mu čast! RIP Toše :cry:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če okt 18, 2007 2:56 pm

Sej ne gre zato, da bi komu ukazoval, na ku*ac mi gre pa to da tuje full spoštujete, pa jih kujete v nebesa, naši so pa po stari slovenski tradiciji gnoji in tazadnji za katere bi rekli dobro besedo.

Na splošno ste slovenci ovce, za katere so vsi tujci boljši in vsi domači gnoji. To se pozna tudi v celi državi in zato nas lahko tujci kupujejo, na koncu nam pa ne bo ostalo tut tok ne da bi na svojo zemljo stopill, ker bodo od vsega lastniki tujci.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Če okt 18, 2007 2:58 pm

Jelinčič for president !!!
:con
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če okt 18, 2007 3:09 pm

croma_man je napisal/-a:Jelinčič for president !!!
:con

Ta je pa šele b****r. Z njim kot predsednikom bomo šli pa v srednji vek.

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Napisal/-a Jorgi Če okt 18, 2007 3:30 pm

nebivedu je napisal/-a:Sej ne gre zato, da bi komu ukazoval, na ku*ac mi gre pa to da tuje full spoštujete, pa jih kujete v nebesa, naši so pa po stari slovenski tradiciji gnoji in tazadnji za katere bi rekli dobro besedo.

Na splošno ste slovenci ovce, za katere so vsi tujci boljši in vsi domači gnoji. To se pozna tudi v celi državi in zato nas lahko tujci kupujejo, na koncu nam pa ne bo ostalo tut tok ne da bi na svojo zemljo stopill, ker bodo od vsega lastniki tujci.

Ma dej te svoje nacionalistične blodnje uresničuj v kaki drugi temi, kajti ta je skrajno neprimerna. In prav tako ni nobene osnove, da natolcuješ primerjavo z Železniki v smislu, da zanje nihče nič ni rekel, storil. Skrajno žaljivo in nespoštljivo do vseh nas, ki nismo samo izkazali spoštovanje umrlim, temveč tudi prispevali svoj finančni delež. Vendar tu sploh ne gre za to. Ta tema je namenja zgolj in samo temu, da se poklonimo še eni mladi žrtvi na cestah, ki ima ob sebi ime in priimek, ki ni samo še ena številka več v statistiki. Skruniš tisto malo, kar človek lahko reče ob slovesu mnogo prerane smrti mladega fanta.

Uporabniški avatar
*KAYA*
Novinec

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a *KAYA* Če okt 18, 2007 3:32 pm

dj_em je napisal/-a:

x2 to je tko kot se ti kurčiš pa odperaš zato k so nardil racijo pa neki pizdiš v 3 dni .. mej mal spoštovanja do pokojnega

x3

..nebivedu ne vem zakaj se moraš sploh vtikat v to temo..pač je ni treba brat pa je.
Rada vas ima Kaychi :)=(:

Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če okt 18, 2007 4:52 pm

Jorgi je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Sej ne gre zato, da bi komu ukazoval, na ku*ac mi gre pa to da tuje full spoštujete, pa jih kujete v nebesa, naši so pa po stari slovenski tradiciji gnoji in tazadnji za katere bi rekli dobro besedo.

Ma dej te svoje nacionalistične blodnje uresničuj v kaki drugi temi, kajti ta je skrajno neprimerna. In prav tako ni nobene osnove, da natolcuješ primerjavo z Železniki v smislu, da zanje nihče nič ni rekel, storil. Skrajno žaljivo in nespoštljivo do vseh nas, ki nismo samo izkazali spoštovanje umrlim, temveč tudi prispevali svoj finančni delež. Vendar tu sploh ne gre za to. Ta tema je namenja zgolj in samo temu, da se poklonimo še eni mladi žrtvi na cestah, ki ima ob sebi ime in priimek, ki ni samo še ena številka več v statistiki. Skruniš tisto malo, kar človek lahko reče ob slovesu mnogo prerane smrti mladega fanta.

Če bi bilo tole nacionalistično, bi zgledalo nekako drugače, se ti ne zdi? In niti niso blodnje, ampak resnica. Domači delavci v sloveniji so plačani po 400 do 500 evrov, tuji delavci, ki pa pridejo v firme kot zunanji sodelavci pa po 2000 evrov na dan. Enako je z raznimi muzičarji, ko morajo pri nas slovenci delat za 100 do 200 evrov na koncert, ko pa tujec pride, je pa vreden 5x tok.

Kar se tiče žrtev na cesti, jih imamo v sloveniji dost, pa se nobeni ne pokloniš, nekomu, ki se pa ni niti v sloveniji razbil pa. Brez hrbtenice si!!!

Pa gre tudi zato, da je pri nas ujma ubila 6 ljudi, pa na tem forumu ni bilo napisanih tok postov, kot za enega tujca, ki ni bil niti slovenski državljan.

Kar se pa tiče tvojih donosov do železnikov in podobnih - pri nas v službi smo zbrali 17.000 evrov za železnike, s tem da so poslovalnice še dodatno zbrale po partisoč evrov, ki pa so šle še drugam (posavje in celje), tko da ne pametuj o tem, kdo je kej dal za železnike.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če okt 18, 2007 4:56 pm

nebivedu: ti nis slovenc (ko si rekel: Slovenci ste gnoji)? Se pa strinjam z Jorgijem.
Slika

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Če okt 18, 2007 5:47 pm

Res si bedn nebivedu.. toše je biu največja makedonska zvezda.. če je celo dan žalovanja za njem...

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Napisal/-a Jorgi Če okt 18, 2007 6:00 pm

nebivedu, zadnjič pa zelo jasno:

1. za debatiranje o razlikah v plačah obstaja tema Balkanske plače, evropske cene
2. to, da se nobeni žrtvi slovenskih cest ne poklonim, je popolnoma neosnovana in nesramna laž, da pa ne razumeš povedanega z moje strani je pa itak jasno: če je tema odprta, da se izreče spoštovanje neki osebi, sem to storila, čeprav ne poslušam njegove glasbe, ne spremljam njegovega koncertiranja ali življenja sploh, vendar me je sama novica enostavno pretresla. Ni prvi, ki sem se poklonila na tem forumu in ne zadnji pa mi je vseeno katere narodnosti je, rase, poklica, starosti itn. Ne bom pa dovolila, da me dobesedno popluvaš in mi očitaš, da sem brez hrbtenice, zato ker sam nisi dovolj temeljit!
3. Železniki:še enkrat, rekla sem, da žališ s svojimi neosnovanimi predpostavkami, da nam je ravno za Železnike, vse tiste, ki smo prispevali in se poklonili vsem žrtvam. Tu ne mislim debatirati o tem, koliko je kdo nabral in financiral, ker je to še en aboten in primitiven poskus dokazovanja in tekmovanja s tvoje strani. Kar slabo mi je od vsega hvalisanja o denarju, še posebno v temah, kjer naj bi mir in spokoj. Hvala da si oskrunil vse skupaj in s svojo aroganco pokazal, kaj se pravi biti pravi slovenc v glavi.

Kot moderator si lepo pokazal vso nestrpnost do popolnoma nedolžne in mirne teme in vanjo vnesel kreganje in nestrpnost. Upam, da si zadovoljen sam s seboj. Jz se umikam in se grem poklonit tja, kjer ne bom zaradi tega napadena.

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Če okt 18, 2007 6:03 pm

nebivedu for president...čeprav načeloma se kar strinjam z njim.....
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Če okt 18, 2007 7:11 pm

nebivedu je napisal/-a:Na splošno ste slovenci ovce, .

a ni to proti pravilom foruma da se žali druge :roll:
pa vidm da ti gre to ful v nos... če se za nekom žaluje bol kot pa za nekim slovenskim.. men osebno noben izvajalec v sloveniji ni prov nevem kok dober da bi reku da bi ga prov poslušu .. edin plestenjak ma mogoče kak komad.. soba 102
to je pa tut vse..

pač.. vsak posluša to kar mu paše ;) a je res

edit: pa dej ne nabiji postov.. in pust tipkovnico pr mer .. ok
Zadnjič spremenil dj_em, dne Če okt 18, 2007 7:16 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Če okt 18, 2007 7:15 pm

Kot prvo. Škoda je vsake prezgodnje in nesrečne smrti.

Kot drugo, se pa začuda enkrat po dolgem času strinjam z nevednežem. Tudi meni je že patetično ratalo preberat (ok, enim pač to tolk pomen) take teme in potem organizirat tekmovanje kdo se bo bolj izverno žalil.... Je pel dober, ok, recimor da je, čeprav je daleč od neke pevske ikone... vendar je v sloveniji dost ostalih, ki si zaslužijo enako ali večjo pozornost pa se jih zavrže.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Če okt 18, 2007 7:20 pm

FBR je napisal/-a:Kot prvo. Škoda je vsake prezgodnje in nesrečne smrti.

Kot drugo, se pa začuda enkrat po dolgem času strinjam z nevednežem. Tudi meni je že patetično ratalo preberat (ok, enim pač to tolk pomen) take teme in potem organizirat tekmovanje kdo se bo bolj izverno žalil.... Je pel dober, ok, recimor da je, čeprav je daleč od neke pevske ikone... vendar je v sloveniji dost ostalih, ki si zaslužijo enako ali večjo pozornost pa se jih zavrže.

hehe.. sej sploh ni poanta v tem.. da se nočemo poklonit oz. da gre zgolj za tekmovanje.. kot se pa vidi iz vaših postov samih.. da pojma nimate o njem gdo je bil kaj je delal.. zato lepo prosim... ne pisat packarij...

tisti k so ga spoznal pa poznal.. že vejo zakaj javno to pišejo in žalujejo za to osebo... in zakaj cela makedonija žaluje za njim pa cel blakan če ne kr po celem svetu ljudje .. vsaj tisti ki so spremljali njega in njegovo kariero...

zdej pa res.. raj ne kliknt na to temo.. pa dost je teh kregarij..
če bi re radi kregal.. odprite svojo temo.. ta ni namenjena temu ..

lp

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če okt 18, 2007 7:23 pm

dj_em je napisal/-a:pa dej ne nabiji postov.. in pust tipkovnico pr mer .. ok

off:
v nimaveze koticku se posti ne stejejo :idea:

kar s tice pa tega pevca je pa tako... bog mu daj vecno luc... toda ali so v Italiji razglasili
dan zalovanja pri tako velikem Pavarotiju? itd pompozno... :idea:
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov