Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So okt 27, 2007 9:15 am

Ja meni se je zgodilo da sva se gledal iz oci v oci. Mislem WTF? Kar stala je pred avtomobilom, ko sem pa potrobil so se ji pa noge skorajda pomezlale in zviiiz v gozd.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Ne okt 28, 2007 9:41 pm

foter je pred leti nabasal srno med prehitevanjem pri cca 130 na uro :oops: :roll:

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Sr okt 31, 2007 5:19 pm

jz sem se pa predvčerajšnjem dodobra usral. zavil sem na cestico katera se priključi na AC proti kopru. malo hitreje sem pripeljal in ravno ko se je ovinek ravnal in jz da bom stisnil do konca po gasu, sred ceste srna. pa ravno v ovinku in enih 70-80 notri. Refleksi so me spasli, k čene bi jo nabasal za prav.
gassssssssssssssssss

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr okt 31, 2007 5:59 pm

in potem folk še kar podpira novo novelo zakona o lovstvu :roll: :roll: :roll:

če ne ob več lovskih družin, bodo take nesreče pomnožene s faktorjem vsaj 40.

in nebivedu: upam da veš, da se ne pregleduje zastonj jeter in ledvic vsake odstreljene divjadi. + košuta pa srna sta primerljivi ravno toliko kot moped pa 1000cc motor kar vse velikosti in teže tiče.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Kraj: ankaran

Napisal/-a ruco555 Če nov 01, 2007 2:02 pm

RED_line je napisal/-a:jz sem se pa predvčerajšnjem dodobra usral. zavil sem na cestico katera se priključi na AC proti kopru. malo hitreje sem pripeljal in ravno ko se je ovinek ravnal in jz da bom stisnil do konca po gasu, sred ceste srna. pa ravno v ovinku in enih 70-80 notri. Refleksi so me spasli, k čene bi jo nabasal za prav.

važno da ste se meni in fifty-ju smejali ko sem omenil da sem srno na tem predelu srečal in naju zmerjali z đankiji...no no no...zdej upam da verjameš da se bambi potika u naši okolici...
Never settle for a moment of mediocracy.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če nov 01, 2007 8:23 pm

maky je napisal/-a:in nebivedu: upam da veš, da se ne pregleduje zastonj jeter in ledvic vsake odstreljene divjadi. + košuta pa srna sta primerljivi ravno toliko kot moped pa 1000cc motor kar vse velikosti in teže tiče.

Če se v pečici speče nad 180 stopinj pocrkajo vse biološke bakterije. Za kemične pa itak nič ne morem. Jih imamo tukaj v črnučah že v pitni vodi (oz smo jih imeli ko so bile poplave).

Košuta ima od 80 do 100kg, tko da ni neke panike, če jo nabiješ z bullbarom. ČE jo pa nabiješ z osebnim avtom, se pa to že orenk pozna.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov