Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

CM
Novinec

Napisal/-a CM So dec 01, 2007 3:35 am

Blinder je napisal/-a:Pa naj zanosijo tiste kurbe, ce so skrte za si kupit tablete. Al pa naj naredijo splav, na lastne stroske seveda!

Kaj lahko naredim, da bi vse te tablete proti zanositvi postale placljive? Moram zbirat podpise? Al pisat pismo na kaksno ministrstvo? Al se napit in it preklinjat vse zivo v drzavnem zboru?

Nekaj je treba naredit. Ne bojo se 15 letnice gonile na moje stroske. pickomaterno

Dej ne posplošuj, tabletk verjetno še od blizu nisi videl, poleg tega je pa MacTron jasno napisal, da se krije iz obvezenga zdravstvenga zavarovanja in to pomeni, da ti ne plačuješ teh tabletk, razen če plačuješ polovici Slovenije zavarovanje. Ni mi jasno tudi, zakaj si se sploh spravil na te tabletke, konec koncov imamo ženske še zmeraj pravico načrtovati nosečnost in ravno zato obstajajo tabletke, alergija na lateks tudi ni ravno redka zadeva zadnje čase. Verjetno boš ze razumel, ko boš enkrat polnoleten in boš prvič vsaj blizu seksa :roll:

FreaK_22
Novinec

Napisal/-a FreaK_22 So dec 01, 2007 9:18 am

Tako pa zgleda po slabem dnevu ,ko ti ančko preluknajo barabe... :]
Allways tuning

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ So dec 01, 2007 9:19 am

Blinder, zgleda da se ti in tvoja draga ne posložujeta teh tabletk, da tak napadaš.

Zakaj te ne napišeš, zakaj te morem plačevat cestnino za cesto, za katero sploh nevem da obstaja, kaj šele, da bi se tam peljal. Pa sem moral plačt. :?
Čeprav je bil neumn primer zdaj to, ker ceste pa se ne financirajo iz cestnega podjetja iz njihovega žepa. Pa ok, saj vete kaj sem hoto povedat.

FreaK_22 je napisal/-a:Tako pa zgleda po slabem dnevu ,ko ti ančko preluknajo barabe... :]

:twisted: :lol:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder So dec 01, 2007 9:31 am

Ceste in zdravnika potrebujemo vsi. Tabletke pa so samo za uzitek nekaterih in od njih ostali nimamo nicesar.

Torej denar za tablete ne gre iz mojega zepa? No pol pa bom lahko spal bolj mirno.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi So dec 01, 2007 9:40 am

Vedno znova sem presenečena nad koločino primitivizma, ki ga en sam človek premore. Blinder, da boš še malo bolje spal, ti lahko povem, da veliko deklet jemlje kontracepcijske tablete za zdravljenje po operaciji ciste/cist na jajčnikih, kajti te sušijo in preprečujejo ponovni nastranek le teh. Ciste pa lahko povzročijo tako veliko škodo, da dekle lahko postane neplodna. Tako da niso samo za v užitek (verjetno prav tako nisi seznanjen z vsemi stranskimi učinki jemanja kontracepcijskih tablet, ki niso "uživalki" prav nič v veselje). Kar se pa plačevanja tiče, se dajejo tabletke na beli recept, kar pomeni, da jih je treba kar lepo plačat in so nazarensko drage.

Vse kar gre iz tvojega žepa je tista zadevca, ki jo, izgleda že tako, pri puncah ne znaš uporabljat in ti očitno povzroča hude frustracije.

Pa miren spanec ;)
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus So dec 01, 2007 9:46 am

Blinder, vzemi Apaurin, najboljše če kar dva ... lahko tudi na davkoplačevalske stroške, se ne bom sekiral. Samo da ti bo bolje!

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder So dec 01, 2007 9:52 am

f.taunus je napisal/-a:Blinder, vzemi Apaurin, najboljše če kar dva ... lahko tudi na davkoplačevalske stroške, se ne bom sekiral. Samo da ti bo bolje!

Haha, dober nasvet :D
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So dec 01, 2007 10:31 am

Bolj ko berem Blinderjeve komentarje,večji imam občutek.... da se mu ne dvigne več :lol:

Si že slišal za tisto čudežno modro tabletko - viagro.... to bi blo nekaj zate.... sam spet je pizderaj.... ni poceni :lol: :lol:
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ So dec 01, 2007 10:52 am

Že dolgo nisem tak umiral od smeha kot v tem topicu :lol: :lol:

Mogoče pa bodo na pobudo blindera uvedli modro tabletko preko davkoplačevalskega denarja :EE :con

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So dec 01, 2007 11:51 am

dej ne no, k se bo pol kdo drug pritoževal, da more drugim dajat za viagro :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ So dec 01, 2007 12:18 pm

Pol bi mogoče celo vidli tu, kolko jih je takih ki to rabijo, ko bi se začeli pritoževat :EE :twisted:

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So dec 01, 2007 1:05 pm

Blinder kaj pa je tebe pičl?

Sicer pa sistem zavarvanj gre tko, da zavarovanci vplačujejo, potem pa se iz tega denarja financira tiste, ki potrebujejo.. tako da ja, na nek način tvoj denar financira tabletke, tko kot od nekoga drugega denar financira teb kej drugega ;) ni pa to denar od davkov. Če pa se še šolaš potem pa v to ne gre nič tvojega denarja ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 So dec 01, 2007 1:22 pm

recem lahko samo moj bog... kaksni izrazi in primitivnost to je neverjetno (govorim o blindeku).

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 So dec 01, 2007 1:26 pm

@Blinder: rajši se sekiraj za koliko denarja so obnovili kongresni center Brdo, pa kolk bo šentviški predor dražji od prvih predračunov.... ;)
Slika

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= So dec 01, 2007 2:13 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Že dolgo nisem tak umiral od smeha kot v tem topicu :lol: :lol:

se strinjam že tako lep dan si mi še polepšal :lol: :har
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 So dec 01, 2007 2:23 pm

Blinder je napisal/-a:Ceste in zdravnika potrebujemo vsi. Tabletke pa so samo za uzitek nekaterih in od njih ostali nimamo nicesar.

Torej denar za tablete ne gre iz mojega zepa? No pol pa bom lahko spal bolj mirno.

Posluši pa dej se mau u red sprau no govoriš kot kakšen pohoten najstnik.Sem ti že napisal da se kontracepijske tablete ki jih predpiše ginekolog uporabljajo v precejšnji meri tudi iz zdravstvenih razlogov(pretin v maternici,zakrnela maternica). :roll:

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ So dec 01, 2007 3:03 pm

Jeremija, skoz sem mislil da si avtomehanik, zdaj pa sem malo podvomo v to. Kaj si v medicini? :lol: :P

malo heca :D

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren So dec 01, 2007 4:51 pm

Blinder je napisal/-a:Ceste in zdravnika potrebujemo vsi. Tabletke pa so samo za uzitek nekaterih in od njih ostali nimamo nicesar.

Ja sej moški ne rabijo jest tabletk. Ne morejo zanosit, zato se ne sekiraj.
ritopiki.press

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 So dec 01, 2007 9:09 pm

Pomoje je pa samo se premlad za sex. :P
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky So dec 01, 2007 9:21 pm

:har :har :har Pa ka si ja nor, s to temo si prekosil še Sončka. Čez celo temo sm se smejal, sam ko pa sm prišo do Mclarnovega komentarja, sm mislo pa da mi bo zraka zmankalo zarad preveč smeha :cry
LP Rok
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov