Kar se tiče pozabljanaja, sem za takšne stvari ekspert. Pač naneslo je, da sem dobil avto (prej nisem mel) ravno v času dveh zaj****** izpitov, hotu pa sem oba naredit zaradi višine štipendije z maximalno oceno. Pa sem se v maribor pelu z avtom, pustil avto pred vhodnimi vrati faxa, opravil izpit in potem ves zamišljen pač šel na vlak za Celje, ker sem pač bil z mislimi pri nalednjem izpitu. Nekaj podobnega je bilo, ko sem se do 2h zjutri, ob 7mih pa izpit učil neko brezvezno teorijo - izpit naredil, avto spet pred faxom, sam pa sem potem odšel na avtobusno postajo in ko se je prpelala mariborska trola, ki je za nameček iste barve, kot moj tedanji avto, sem pač vzel kluč v roke pa jo hotu odklenil - folk na postaji je scal od smeha...
... sej če sem vam dan polepšal, lahko še kakšno napišem: človek gre ves zamišljen tankat na avtocesti, punca pa na WC... in seveda človek potem na cestninski ugotovi, da pa vendarle nekdo manjka ane

ops: , potem naprimer si kupim ves ponosen notebooka. Okej, to se ne pušča v avtu, ker radi vlamljajo v avte. Prav - se peljem v celjski veliki merkator po pico, nesem notebooka seboj. Grem ven iz merkatorja, jasno oborožen s pico, notebookom ko mi zvoni telefon - se veselo uglasim, stvari pa odložim na streho. In seveda ves zagret se tudi odpeljem - pa mi folk neki žrmka od merkatorja do pumpe na mariborski, pa trobi pa si js mislim (pišuka sej sam po telefonu govorim...) pa promet gre sam 40 na uro. Jasno se prpelem na pumpo in zabremzam - rezultat: pica prileti na havbo in se odpre ter ostane v škatli, torba z notebokom pa se zahkla za voznikova vrata na ogledalo - vse ostalo celo. O tem koliko mcDonaldsov je ostalo na strehi, papirji / zapiski predavanj, o zvižaganju avta z maminim ključem, ali pozabljenih ključih od !obeh avtov v trgovini sredi Graza, trgovina za zaprta, pa kdaj drugič - recimo, samo, da od tedaj vem, kako zelo me punca ceni, saj nisem vedel da imam toliko "prisrčnih" imen... :P :P :P