Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Sr dec 05, 2007 10:38 pm

Ma mal preveč denarja in ma res rad mlajše moške. :pij:

ps.: Mujo pravi hasotu: "Pa on ni feg, nego obična pederčina."
Slika

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če dec 06, 2007 1:58 pm

simke je napisal/-a:In kdaj bo padlo bistvo te teme???

Torej ce si peder si ubistvu nula? Ko bo vas sin cez par let prisu domov iz solo in predstavu svojga fanta, se mi javite in me dobro poslusajte ko se vam smejim :? :roll:

ritopiki se ne rodijo, ritopiki ratajo. Dokler so bili fotri ta pravi dedci, je bilo malo pedrov. Danes so glavne pri vzgoji matere in je pedrov vedno več, grda freudovska resnica.

Nimam nič proti njim, ampak je bolje, da jih je čim manj. Ker bo nas Evropejce pobrala ravno ta naša mehkužnost in multi-kulti-metelkova sranje. Včasih sem bil tudi sam težki vseved-levičar, ko pa gledam kam drvi ta libertinski svet (nikamor), postajam vedno bolj zadrt in konzervativen. Samo vprašanje časa je, kdaj si bom kupil opeljna... :?

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed Če dec 06, 2007 5:17 pm

:lol: :lol: :lol:

si me nasmejal Joie! Samo imaš čisto prav!

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Če dec 06, 2007 5:19 pm

se strinjam s tabo. Vcasih je dec uzgal zeno in otroke okol kepe za vzgojno. Dandanes je mati ko nosi hlace v familiji in ko je kaj narobe s sinckom je bogi bogi in je pac rezultat tak kot ga vsi ritoutikalci poznajo.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če dec 06, 2007 10:18 pm

Iz katrega tisočletja ste pa vi ušli ?
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če dec 06, 2007 10:36 pm

Sem nekaj časa nazaj med brskanjem na netu odkril neko analizo (v ppt) na podlagi ankete, ki so jo opravljali med mladimi na avstrijskem Koroškem, natančno v občini Bilčovs (Ludmannsdorf).

Slika

...in eno izmed vprašanj v anketi je bilo:

Wer ist für dich Vorbild in der Gemeinde? ; (torej povprašali so jih po tem, kdo je njihov največji vzornik)

Slika

in med fanti se je na drugem mestu znašel deželni glavar Jörg Haider :shock:

:lol:

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Pe dec 07, 2007 1:14 am

Mam občutek, da je to moderno zadnje čase...Biti gay, toplovodar, obična pederčina ali kakorkoli že. Tud ko pogledam okrog sebe, mi gre na bruhanje, ko vidiš obnašanje teh osebkov. :roll:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Pe dec 07, 2007 9:08 am

Da ne bo hude krvi in nestrpnosti bom zaklenil temo, ker ne pelje nikamor. Pravila foruma so in teh se je treba držati. Se delno strinjam z Joijem glede freudovstva, ampak ni nujno pravilno oz. vedno potrjena teza. Vse preveč nestrpnosti se rojeva med vami, zato v premislek: Kam vas osebno to pelje? Ste zaradi vaše nestrpnosti kaj boljši ljudje od istospolnousmerjnih? Vsak ko se je rodil ima vso pravico do vsega kar obstaja tukaj na tem svetu, pa naj si bo to predsednik kake države ali istospolno usmerjen! In vi nimate nobene pravice posegati v njihovo osebnost in življenje! Sploh pa se vtikate v njihova življenja... Ali se oni v vaša? Kako bi se počutili, če bi se?
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov