207cc je napisal/-a:Tut jest sm opazu, da pri peugeotih npr. ni več coupejev in CC-jev ločenokje je poanta tega pa res nevem
ijuvan je napisal/-a:207cc je napisal/-a:Tut jest sm opazu, da pri peugeotih npr. ni več coupejev in CC-jev ločenokje je poanta tega pa res nevem
Namesto cc, coupe, karavan, limuzina imaš zgoraj slikice![]()
Da ni več generacij (npr golf I,II,III,IV....) pa tudi meni ni všeč. Meni bi bilo še najbolj OK da bi za vse avte dali možnost izbire generacije.
@fiatpowered, mora pa vse slike tudi naložit...nimajo vsi 1 mega povezave
fiatpowered je napisal/-a:ijuvan je napisal/-a:207cc je napisal/-a:Tut jest sm opazu, da pri peugeotih npr. ni več coupejev in CC-jev ločenokje je poanta tega pa res nevem
Namesto cc, coupe, karavan, limuzina imaš zgoraj slikice![]()
Da ni več generacij (npr golf I,II,III,IV....) pa tudi meni ni všeč. Meni bi bilo še najbolj OK da bi za vse avte dali možnost izbire generacije.
danes ima že pa res že skoraj vsak ki vsaj malo uporablja net en mega
berlonso je napisal/-a:a tudi vam dela danes probleme?
ijuvan je napisal/-a:fiatpowered je napisal/-a:ijuvan je napisal/-a:207cc je napisal/-a:Tut jest sm opazu, da pri peugeotih npr. ni več coupejev in CC-jev ločenokje je poanta tega pa res nevem
Namesto cc, coupe, karavan, limuzina imaš zgoraj novice slikice![]()
danes ima že pa res že skoraj vsak ki vsaj malo uporablja net en mega
Jaz lahko na kakršen koli internet po kablu pozabim (če izvzamem tist telefonski, karkoli je že). Pri nas ko smo "mal" ven iz mesta je edina opcija wireless, v mojem primeru mobitelov HSDPA, ki pa je za en drek. Če pa zraven še kak torrent dol vlečem, je pa adijo pamet.
Še komu ne pokaže vseh slik na stari uvodni strani avto.net? Zgleda da bom moral bod muss it na novo stran :S
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov