lisica je napisal/-a:Pol jas tega ne smem gledat in niti en bom,ker bi pol mela cel dan pokvarjen...preveč rada mam živali,da bi lahk pogledala.myster je napisal/-a:Prosim da občutljivi ne gledate tega.![]()
žive živali so dobesedno mučili in odrli.
target_practice je napisal/-a:Cist tko, kdo pa je odgovoren za to? Mi kupci smo. Vecje kot je povprasevanje po neki surovini vecje pizdarije se bojo pocele da se pride to te surovine.
JEREMIJA79 je napisal/-a:target_practice je napisal/-a:Cist tko, kdo pa je odgovoren za to? Mi kupci smo. Vecje kot je povprasevanje po neki surovini vecje pizdarije se bojo pocele da se pride to te surovine.
Točno tako samo poglejte si glasbeni svet,primer:Sean Combs aka Puff Daddy nosi plašč iz Činčil za 80.000 usd.Proklet smrad njegov dedek je pa še bombaž obiral.
dj_em je napisal/-a:JEREMIJA79 je napisal/-a:target_practice je napisal/-a:Cist tko, kdo pa je odgovoren za to? Mi kupci smo. Vecje kot je povprasevanje po neki surovini vecje pizdarije se bojo pocele da se pride to te surovine.
Točno tako samo poglejte si glasbeni svet,primer:Sean Combs aka Puff Daddy nosi plašč iz Činčil za 80.000 usd.Proklet smrad njegov dedek je pa še bombaž obiral.
o kruta jeramija hahaha![]()
osebno mam raj goveje usnje itd.. pač takih žvali ki jih pojemda se vse iskorist ne pa neko kožo od kače al pa kakih žvali k nimaš od nje nobene koristi..
drugo je ubijanje zarad kože .. hate that.. spet drugo je pa zaklat kravo pa jo pojest pa od tega še kožo met.. npr ne
Guli je napisal/-a:nevem, al sem čuden al kaj.. me sploh ne gane, pa imam rad živali. pač denar je svata vladar.. zdej pa mislte in govorte kaj hočete.
če si bo stara teta zaželela pravo krzno od neke že skor izumrle živali, pa je prpravlena plačat full, vrjamte, da ga bo na tak ali pa tak način dobila.
Na tem filmčku so pa tak al pa tak pokazane le une orto hude stvari.. drugih nekak mal bol "normalnih" pa ni, čeprav ni neč normalnega.
in pa ne smemo pozabit.. koj jači, taj tlači... Pač smo mi nad živalmi, edino nad nami je pa smrt.. j*** ga.
Guli je napisal/-a:nevem, al sem čuden al kaj.. me sploh ne gane, pa imam rad živali. pač denar je svata vladar.. zdej pa mislte in govorte kaj hočete.
če si bo stara teta zaželela pravo krzno od neke že skor izumrle živali, pa je prpravlena plačat full, vrjamte, da ga bo na tak ali pa tak način dobila.
Na tem filmčku so pa tak al pa tak pokazane le une orto hude stvari.. drugih nekak mal bol "normalnih" pa ni, čeprav ni neč normalnega.
in pa ne smemo pozabit.. koj jači, taj tlači... Pač smo mi nad živalmi, edino nad nami je pa smrt.. j*** ga.
Polooo je napisal/-a:Tazga človeka bi pa brez zadržkou ustrelu bmk, če je to njegov vir zasluzka!!
AVX je napisal/-a:Am ja ne pač tukaj je prikazano res tisto najhujše. Mislil sem, da ne bom zdržal do konca. Ampak sem le nekako prebolel tisto najhujše.
Lovci na živali, ne so tukaj omenjeni čist v drugi luči kot so pa v resnici namenjeni. Mislim, da tukaj veliko ljudi misli, da je to vir zabave ali pa drugače rečeno šport, kot je bilo omenjeno v posnetku. Lovci so zadolženi, da vsaj uravnavajo nekako to življensko verigo. Npr. v sloveniji je volkov, risov in teh zverin zelo malo. Če ne bi bilo lovcev, se sploh zavedate koliko divajdi bi bilo. Zdaj tisti mestni ljudje boste rekli, ja pa saj je lepa žival in to. Ja. Sej ne rečem ampak ko pa pogledaš iz druge strani se pa dela škoda, kot je npr. vršički pri smreki, ki jih je ali pa ne vem pridelki. To je za divjad. Za divje prašiče ritje zemlje, se dela škoda. Vem da veliko ljudi me ne bo zastopilo, ampak samo doma imam fotra, ki je lovec in vem kako se tem rečem streže.
Potem znanost. Ja tuki je zdj pač tako, če se tega ne bi delalo, bi bilo veliko majn ljudi na svetu, zaradi bolezni, ki so že zdaj cepiva proti temu. Ni pošteno do živali, da se to dela, človekova varuhi, pa tudi ne pustijo oz še z pomočjo zakonov, ne dopuščajo tega edino če je človek am privolil, da bo poskusni zajček.
Vsak ima svoje mnenje na to. Pač glede lovcev in znanosti je pč takšno kot je. Za vse ostale stvari bi pa res se lahko dale vsaj bolj humano naredit. Drugače jem vse, film me tudi ni zdaj tako prizadel, da bom zdj reku. Zdaj pa ne bom več jedu mesa.
Vsi tisti, ki imate dobre želodce, pa ki vas zanima to. Resno priporočam dokumentarec, res lepo narejen mislim kot režija pa to, vsebine so drugačne.
AVX je napisal/-a:Am ja ne pač tukaj je prikazano res tisto najhujše. Mislil sem, da ne bom zdržal do konca. Ampak sem le nekako prebolel tisto najhujše.
Lovci na živali, ne so tukaj omenjeni čist v drugi luči kot so pa v resnici namenjeni. Mislim, da tukaj veliko ljudi misli, da je to vir zabave ali pa drugače rečeno šport, kot je bilo omenjeno v posnetku. Lovci so zadolženi, da vsaj uravnavajo nekako to življensko verigo. Npr. v sloveniji je volkov, risov in teh zverin zelo malo. Če ne bi bilo lovcev, se sploh zavedate koliko divajdi bi bilo. Zdaj tisti mestni ljudje boste rekli, ja pa saj je lepa žival in to. Ja. Sej ne rečem ampak ko pa pogledaš iz druge strani se pa dela škoda, kot je npr. vršički pri smreki, ki jih je ali pa ne vem pridelki. To je za divjad. Za divje prašiče ritje zemlje, se dela škoda. Vem da veliko ljudi me ne bo zastopilo, ampak samo doma imam fotra, ki je lovec in vem kako se tem rečem streže.
Potem znanost. Ja tuki je zdj pač tako, če se tega ne bi delalo, bi bilo veliko majn ljudi na svetu, zaradi bolezni, ki so že zdaj cepiva proti temu. Ni pošteno do živali, da se to dela, človekova varuhi, pa tudi ne pustijo oz še z pomočjo zakonov, ne dopuščajo tega edino če je človek am privolil, da bo poskusni zajček.
Vsak ima svoje mnenje na to. Pač glede lovcev in znanosti je pč takšno kot je. Za vse ostale stvari bi pa res se lahko dale vsaj bolj humano naredit. Drugače jem vse, film me tudi ni zdaj tako prizadel, da bom zdj reku. Zdaj pa ne bom več jedu mesa.
Vsi tisti, ki imate dobre želodce, pa ki vas zanima to. Resno priporočam dokumentarec, res lepo narejen mislim kot režija pa to, vsebine so drugačne.
bam88 je napisal/-a:AVX je napisal/-a:Am ja ne pač tukaj je prikazano res tisto najhujše. Mislil sem, da ne bom zdržal do konca. Ampak sem le nekako prebolel tisto najhujše.
Tuki se pa popolnoma ne strinjam s tabo. Pravis da se zivali "redcijo" da se uravnovesi naravna tehtnica al whatever. Da zivali delajo skodo? Daj clovek mal pomisli kaksno skodo delajo zivali in kaksno delamo mi? Divjad "unicuje" vrsicke na smrekah, presici rijejo zemljo. Clovek pa unicuje planet ter vse kar je zivega na njem. Zival "unicuje" (kar sicer ni res ker rastlina se lahko normalno razvija naprej) rastline za svoje prezivetje, mi jih unicujemo za svoje prezivetje in uzitek, ter tudi komfort (primer: sekanje gozdov, iztrebljanje tropskih gozdov pljuca nase narave - pohistvo). In res je tega kar ti razlagas nebom nikoli razumel ker tudi nocem. Nobena zival ne dela take hude skode kot jo dela cloveska rasa. Slucajno katera zival kruto umori drugo zival za svoj uzitek? Ne?
Pravis znanost. Poizskusi na zivalih. Kdo je dal cloveki pravico delat poizkuse na drugem zivem bitju? Zakaj ne delajo na ljudeh? Zivali so ravno tako zivo bitje ki diha zrak, je hrano in je tudi sposobna razumno razmisljati (marsikatera zival je celo pametnejsa lahko od cloveka).
In da ne bo pomote. Jem meso ker kot tudi zivali clovek ne more normalno zivet brez mesa. So zivali ki so v prehnjevalni verigi namenjeni za hrano (zal), ampak te zivali se prej zakolje predn se iz nje naredi hrano. Se jih ne muci. Ampak se zmer zivali jejo meso za prezivetje. Mi pa poleg prezivetja zivali za hrano ubijamo tudi iz tako receno komforta (razna hrana bogatasev... polzi, zabe, itd).
Zivali imajo ravno toliko mere pravice ziveti na tem planetu kakor mi. Kdo hudica smo mi (cloveska rasa) da bi jih "redcili" za dobro uravnovesenja naravne verige, kot ti pravis.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov