Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

target_practice
Novinec

Napisal/-a target_practice Po dec 17, 2007 10:48 am

6miljard nas je, in ko pomislimo da od teh 6miljard vsi jemo, in dnevno pojemo recimo kilo hrane, spijemo najmanj 2 litre tekocine, to dnevno kar nanese lepo kolicino surovin. Kje jih pa dobimo pa vsi vemo. Da pa o odpadkih ki jih nasa rasa producira pa sploh negovorimo. Destvo je to da smo si sami jebal mater.

lisica
Novinec

Kraj: pod Jeep-om

Napisal/-a lisica Po dec 17, 2007 12:13 pm

myster je napisal/-a:Prosim da občutljivi ne gledate tega.:!: :!:
žive živali so dobesedno mučili in odrli.
Pol jas tega ne smem gledat in niti en bom,ker bi pol mela cel dan pokvarjen...preveč rada mam živali,da bi lahk pogledala.

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Po dec 17, 2007 5:05 pm

lisica je napisal/-a:
myster je napisal/-a:Prosim da občutljivi ne gledate tega.:!: :!:
žive živali so dobesedno mučili in odrli.
Pol jas tega ne smem gledat in niti en bom,ker bi pol mela cel dan pokvarjen...preveč rada mam živali,da bi lahk pogledala.

to noč nism mogu spat...skos sm študiru če bi bil na njihovem mestu, pa bi men edn to delu...upret se ne moreš, zelo te boli, na koncu pa te še pusti živet...zakaj ne morejo prej žival uspavat...nebi zgledal tako kruto...eno jeklensko bi meli za xxxx živali.pa kk lahk to sploh snemajo?

hec je, da so to taki ljudje, kot pri nas cigani ki kradejo žlebe in druge stvari, da preživijo sebe in svojo družino.
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po dec 17, 2007 5:41 pm

Jah, za takele svinjarije vem že 5 let. Tko da me sam pogled na to sploh ne gane več.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike Po dec 17, 2007 5:45 pm

niti nisem mogo do konca pogledat ker mam živali preveč rad!
Tega tipa bi jaz obesu in mu na živo kožodol vlekel pa ti čist počasi nesnaga preklemana!!!!!!!!!!! :evil:
Make my day

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po dec 17, 2007 10:32 pm

pr takih zadevah si zatisnem oči in grem naprej pa mirno spim ;)

za to naj se ubadajo ljudje ki so odgovorni za to.. če bi vse blo tko kot mora.. da vsak poskrbi za to kar mora nebi blo takih filmov ;)

target_practice
Novinec

Napisal/-a target_practice Po dec 17, 2007 10:52 pm

Cist tko, kdo pa je odgovoren za to? Mi kupci smo. Vecje kot je povprasevanje po neki surovini vecje pizdarije se bojo pocele da se pride to te surovine.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Po dec 17, 2007 11:13 pm

target_practice je napisal/-a:Cist tko, kdo pa je odgovoren za to? Mi kupci smo. Vecje kot je povprasevanje po neki surovini vecje pizdarije se bojo pocele da se pride to te surovine.

Točno tako samo poglejte si glasbeni svet,primer:Sean Combs aka Puff Daddy nosi plašč iz Činčil za 80.000 usd.Proklet smrad njegov dedek je pa še bombaž obiral. :twisted:

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po dec 17, 2007 11:35 pm

JEREMIJA79 je napisal/-a:
target_practice je napisal/-a:Cist tko, kdo pa je odgovoren za to? Mi kupci smo. Vecje kot je povprasevanje po neki surovini vecje pizdarije se bojo pocele da se pride to te surovine.

Točno tako samo poglejte si glasbeni svet,primer:Sean Combs aka Puff Daddy nosi plašč iz Činčil za 80.000 usd.Proklet smrad njegov dedek je pa še bombaž obiral. :twisted:

o kruta jeramija hahaha :lol:

osebno mam raj goveje usnje itd.. pač takih žvali ki jih pojem :roll: da se vse iskorist ne pa neko kožo od kače al pa kakih žvali k nimaš od nje nobene koristi..

drugo je ubijanje zarad kože .. hate that.. spet drugo je pa zaklat kravo pa jo pojest pa od tega še kožo met.. npr ne ;)

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Po dec 17, 2007 11:59 pm

dj_em je napisal/-a:
JEREMIJA79 je napisal/-a:

o kruta jeramija hahaha :lol:

osebno mam raj goveje usnje itd.. pač takih žvali ki jih pojem :roll: da se vse iskorist ne pa neko kožo od kače al pa kakih žvali k nimaš od nje nobene koristi..

drugo je ubijanje zarad kože .. hate that.. spet drugo je pa zaklat kravo pa jo pojest pa od tega še kožo met.. npr ne ;)

Sej to je stvar ki je problematična da jih ubijajo samo zaradi kože.Ker če pogledaš prave ameriške traperje,ki so imeli znanje staroselcev(indijancev)so sicer lovili in prodajali kože ampak so to delali predvsem zaradi hrane koža je bil samo bonus.In naprimer ko so vsemogočni američani pogruntal winchester puške so pa bizoni skor izumrli ker so jih streljali za zabavo. :clapclap

Uporabniški avatar
Guli
Nov uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a Guli To dec 18, 2007 12:09 am

nevem, al sem čuden al kaj.. me sploh ne gane, pa imam rad živali. pač denar je svata vladar.. zdej pa mislte in govorte kaj hočete.

če si bo stara teta zaželela pravo krzno od neke že skor izumrle živali, pa je prpravlena plačat full, vrjamte, da ga bo na tak ali pa tak način dobila.

Na tem filmčku so pa tak al pa tak pokazane le une orto hude stvari.. drugih nekak mal bol "normalnih" pa ni, čeprav ni neč normalnega.

in pa ne smemo pozabit.. koj jači, taj tlači... Pač smo mi nad živalmi, edino nad nami je pa smrt.. j*** ga.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To dec 18, 2007 12:15 am

Guli je napisal/-a:nevem, al sem čuden al kaj.. me sploh ne gane, pa imam rad živali. pač denar je svata vladar.. zdej pa mislte in govorte kaj hočete.

če si bo stara teta zaželela pravo krzno od neke že skor izumrle živali, pa je prpravlena plačat full, vrjamte, da ga bo na tak ali pa tak način dobila.

Na tem filmčku so pa tak al pa tak pokazane le une orto hude stvari.. drugih nekak mal bol "normalnih" pa ni, čeprav ni neč normalnega.

in pa ne smemo pozabit.. koj jači, taj tlači... Pač smo mi nad živalmi, edino nad nami je pa smrt.. j*** ga.

si čudn ja :!:

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 To dec 18, 2007 12:16 am

Guli je napisal/-a:nevem, al sem čuden al kaj.. me sploh ne gane, pa imam rad živali. pač denar je svata vladar.. zdej pa mislte in govorte kaj hočete.

To je reku tud Ted Bundy pa psa je tud mel in to z imenom Lassie kasneje pa vemo kaj je počel. :yum :8

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 To dec 18, 2007 4:51 pm

Guli je napisal/-a:in pa ne smemo pozabit.. koj jači, taj tlači... Pač smo mi nad živalmi, edino nad nami je pa smrt.. j*** ga.

Smo ja, po neumnosti. :?
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Sr dec 19, 2007 9:01 pm

Am ja ne pač tukaj je prikazano res tisto najhujše. Mislil sem, da ne bom zdržal do konca. Ampak sem le nekako prebolel tisto najhujše.

Lovci na živali, ne so tukaj omenjeni čist v drugi luči kot so pa v resnici namenjeni. Mislim, da tukaj veliko ljudi misli, da je to vir zabave ali pa drugače rečeno šport, kot je bilo omenjeno v posnetku. Lovci so zadolženi, da vsaj uravnavajo nekako to življensko verigo. Npr. v sloveniji je volkov, risov in teh zverin zelo malo. Če ne bi bilo lovcev, se sploh zavedate koliko divajdi bi bilo. Zdaj tisti mestni ljudje boste rekli, ja pa saj je lepa žival in to. Ja. Sej ne rečem ampak ko pa pogledaš iz druge strani se pa dela škoda, kot je npr. vršički pri smreki, ki jih je ali pa ne vem pridelki. To je za divjad. Za divje prašiče ritje zemlje, se dela škoda. Vem da veliko ljudi me ne bo zastopilo, ampak samo doma imam fotra, ki je lovec in vem kako se tem rečem streže.

Potem znanost. Ja tuki je zdj pač tako, če se tega ne bi delalo, bi bilo veliko majn ljudi na svetu, zaradi bolezni, ki so že zdaj cepiva proti temu. Ni pošteno do živali, da se to dela, človekova varuhi, pa tudi ne pustijo oz še z pomočjo zakonov, ne dopuščajo tega edino če je človek am privolil, da bo poskusni zajček.

Vsak ima svoje mnenje na to. Pač glede lovcev in znanosti je pč takšno kot je. Za vse ostale stvari bi pa res se lahko dale vsaj bolj humano naredit. Drugače jem vse, film me tudi ni zdaj tako prizadel, da bom zdj reku. Zdaj pa ne bom več jedu mesa.

Vsi tisti, ki imate dobre želodce, pa ki vas zanima to. Resno priporočam dokumentarec, res lepo narejen mislim kot režija pa to, vsebine so drugačne.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Re: V vednost (obcutljivo!)

Napisal/-a IcEm4n Sr dec 19, 2007 9:12 pm

Polooo je napisal/-a:Tazga človeka bi pa brez zadržkou ustrelu bmk, če je to njegov vir zasluzka!!

Se strinjam, sm pa pogledu le ene 20 sekund (ko začne rezat). Matr jih pa zabija v tla tko kot kramp v zemljo.
Slika

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Sr dec 19, 2007 9:15 pm

AVX je napisal/-a:Am ja ne pač tukaj je prikazano res tisto najhujše. Mislil sem, da ne bom zdržal do konca. Ampak sem le nekako prebolel tisto najhujše.

Lovci na živali, ne so tukaj omenjeni čist v drugi luči kot so pa v resnici namenjeni. Mislim, da tukaj veliko ljudi misli, da je to vir zabave ali pa drugače rečeno šport, kot je bilo omenjeno v posnetku. Lovci so zadolženi, da vsaj uravnavajo nekako to življensko verigo. Npr. v sloveniji je volkov, risov in teh zverin zelo malo. Če ne bi bilo lovcev, se sploh zavedate koliko divajdi bi bilo. Zdaj tisti mestni ljudje boste rekli, ja pa saj je lepa žival in to. Ja. Sej ne rečem ampak ko pa pogledaš iz druge strani se pa dela škoda, kot je npr. vršički pri smreki, ki jih je ali pa ne vem pridelki. To je za divjad. Za divje prašiče ritje zemlje, se dela škoda. Vem da veliko ljudi me ne bo zastopilo, ampak samo doma imam fotra, ki je lovec in vem kako se tem rečem streže.

Potem znanost. Ja tuki je zdj pač tako, če se tega ne bi delalo, bi bilo veliko majn ljudi na svetu, zaradi bolezni, ki so že zdaj cepiva proti temu. Ni pošteno do živali, da se to dela, človekova varuhi, pa tudi ne pustijo oz še z pomočjo zakonov, ne dopuščajo tega edino če je človek am privolil, da bo poskusni zajček.

Vsak ima svoje mnenje na to. Pač glede lovcev in znanosti je pč takšno kot je. Za vse ostale stvari bi pa res se lahko dale vsaj bolj humano naredit. Drugače jem vse, film me tudi ni zdaj tako prizadel, da bom zdj reku. Zdaj pa ne bom več jedu mesa.

Vsi tisti, ki imate dobre želodce, pa ki vas zanima to. Resno priporočam dokumentarec, res lepo narejen mislim kot režija pa to, vsebine so drugačne.

Kdo je pa te stvari nadziral dokler ni bilo nas,ker če hočeš reči da smo nujno potrebni zato da redčimo število živali se fejst motiš.Narava je poskrbela za naravno selekcijo pred 100.000 leti pa bi danes tudi(brez nas). :twisted:

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Sr dec 19, 2007 10:49 pm

Pri enem filmčku so ukrepali in so dobili tisti prasci kazni..

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Če dec 20, 2007 10:23 am

AVX je napisal/-a:Am ja ne pač tukaj je prikazano res tisto najhujše. Mislil sem, da ne bom zdržal do konca. Ampak sem le nekako prebolel tisto najhujše.

Tuki se pa popolnoma ne strinjam s tabo. Pravis da se zivali "redcijo" da se uravnovesi naravna tehtnica al whatever. Da zivali delajo skodo? Daj clovek mal pomisli kaksno skodo delajo zivali in kaksno delamo mi? Divjad "unicuje" vrsicke na smrekah, presici rijejo zemljo. Clovek pa unicuje planet ter vse kar je zivega na njem. Zival "unicuje" (kar sicer ni res ker rastlina se lahko normalno razvija naprej) rastline za svoje prezivetje, mi jih unicujemo za svoje prezivetje in uzitek, ter tudi komfort (primer: sekanje gozdov, iztrebljanje tropskih gozdov pljuca nase narave - pohistvo). In res je tega kar ti razlagas nebom nikoli razumel ker tudi nocem. Nobena zival ne dela take hude skode kot jo dela cloveska rasa. Slucajno katera zival kruto umori drugo zival za svoj uzitek? Ne?

Pravis znanost. Poizskusi na zivalih. Kdo je dal cloveki pravico delat poizkuse na drugem zivem bitju? Zakaj ne delajo na ljudeh? Zivali so ravno tako zivo bitje ki diha zrak, je hrano in je tudi sposobna razumno razmisljati (marsikatera zival je celo pametnejsa lahko od cloveka).

In da ne bo pomote. Jem meso ker kot tudi zivali clovek ne more normalno zivet brez mesa. So zivali ki so v prehnjevalni verigi namenjeni za hrano (zal), ampak te zivali se prej zakolje predn se iz nje naredi hrano. Se jih ne muci. Ampak se zmer zivali jejo meso za prezivetje. Mi pa poleg prezivetja zivali za hrano ubijamo tudi iz tako receno komforta (razna hrana bogatasev... polzi, zabe, itd).

Zivali imajo ravno toliko mere pravice ziveti na tem planetu kakor mi. Kdo hudica smo mi (cloveska rasa) da bi jih "redcili" za dobro uravnovesenja naravne verige, kot ti pravis.

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Če dec 20, 2007 3:31 pm

bam88 je napisal/-a:

Tuki se pa popolnoma ne strinjam s tabo. Pravis da se zivali "redcijo" da se uravnovesi naravna tehtnica al whatever. Da zivali delajo skodo? Daj clovek mal pomisli kaksno skodo delajo zivali in kaksno delamo mi? Divjad "unicuje" vrsicke na smrekah, presici rijejo zemljo. Clovek pa unicuje planet ter vse kar je zivega na njem. Zival "unicuje" (kar sicer ni res ker rastlina se lahko normalno razvija naprej) rastline za svoje prezivetje, mi jih unicujemo za svoje prezivetje in uzitek, ter tudi komfort (primer: sekanje gozdov, iztrebljanje tropskih gozdov pljuca nase narave - pohistvo). In res je tega kar ti razlagas nebom nikoli razumel ker tudi nocem. Nobena zival ne dela take hude skode kot jo dela cloveska rasa. Slucajno katera zival kruto umori drugo zival za svoj uzitek? Ne?

Pravis znanost. Poizskusi na zivalih. Kdo je dal cloveki pravico delat poizkuse na drugem zivem bitju? Zakaj ne delajo na ljudeh? Zivali so ravno tako zivo bitje ki diha zrak, je hrano in je tudi sposobna razumno razmisljati (marsikatera zival je celo pametnejsa lahko od cloveka).

In da ne bo pomote. Jem meso ker kot tudi zivali clovek ne more normalno zivet brez mesa. So zivali ki so v prehnjevalni verigi namenjeni za hrano (zal), ampak te zivali se prej zakolje predn se iz nje naredi hrano. Se jih ne muci. Ampak se zmer zivali jejo meso za prezivetje. Mi pa poleg prezivetja zivali za hrano ubijamo tudi iz tako receno komforta (razna hrana bogatasev... polzi, zabe, itd).

Zivali imajo ravno toliko mere pravice ziveti na tem planetu kakor mi. Kdo hudica smo mi (cloveska rasa) da bi jih "redcili" za dobro uravnovesenja naravne verige, kot ti pravis.

Se popolnoma strinjam sm pa tud tega mnenja da se ta tema zaklene ker take stvari pa res ni pametn na forum za dajat .
Lp
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov