so programi, katere lahko naložiš na drugo particijo in ti bo normalno delovala, določeni prog. pa se samodejno zapišejo na primarni disk in avtomat. temu se vse stvari zapišejo v regedit, v tem pa je problem, ker natanko ne veš kaj iskati in kje. In tu nastane problem. Program je bil brisan z namizja kolikor sem razumel in sedaj ti javi, da ne najde določenedatoteke oz. dostop zavrnjen ali nekaj podobnega. Će ne moreš ponovno naložiti, pomeni, da je določčen sektor brisan, pokvarjen(corupt) innevem točno kaj vse napiše, ponavadi je to. Veš, če bi bil poleg tvojega rač bi ti stvar morda uredil, tako pa je težko nekaj govoriti, če natančno neveva, kaj pokaže reged. Verjamem, da je jeza in ti lahko kravžlja živčke. kadar komu nameščam oz popravljam poškodovane sektorje pa mi to vzame veliko časa, se odločim za najzaneslivejšo in hitro varianto - 2 particiji, 1 je osnovna, na drugo pa naj vsak posameznik da svoje izdelke, back upe, kakšen program in ostalo, kar bi ob eventuelnem sesutju sistema bilo nedotakljivo. Praviš, da imaš Visto, ki ti požre več prostora RAMA, je zahtevnejša in mislim da je ca 8G kapacitete. Vem, da sem zakompliciral, toda, če hočeš mir : CD not/reset/delet/--formatin ponovno naloži ostalo. Nekdo ti je dejal, da je XP zakon, res ima prednosti, zakaj pa ti potrebuješ rač. pa najbolje sam veš. Vse programe, ki jih boš nalagal za odstranitev nekega prog. ti bo tako je ponavadi delal še večjo zmedo.
Odloči se sam. Rad pomagam, če lahko, toda tu ti je 1.5h dela pa boš zadovoljen.