Pobrisal sem cookije , pa ni nič

B|ind je napisal/-a:Sposojam si temo..
Zanima me zakaj mi Thunderbird javlja da je mapa Prejeto polna čeprav ni res ?
Nemorem prejemati emailov..
W3s7_S1D3 je napisal/-a:BoneS, Thunderbird je odjemalnik za pošto in ne brskalnik
B|ind, probaj Orodja -> Možnosti -> zavihek Napredno -> Omrežje in zasedenost diska. Tam spodaj probaj povečat prostor
B|ind je napisal/-a:Sem povečal na 500mb pa še vedno isti problem.
Pa ni mi jasno.. če sem že brisal in je ostalo morda cca 30 mailov. Pa probal sem namestiti thunderbird na novo pa tudi ostaja isti problem..
Zdaj celo ko poiskušam še izbrisati maile mi napiše da je mapa 'Koš' polna.. čeprav je prazna !
HPF je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Sem povečal na 500mb pa še vedno isti problem.
Pa ni mi jasno.. če sem že brisal in je ostalo morda cca 30 mailov. Pa probal sem namestiti thunderbird na novo pa tudi ostaja isti problem..
Zdaj celo ko poiskušam še izbrisati maile mi napiše da je mapa 'Koš' polna.. čeprav je prazna !
Desni klik na mapi Prejeto (in kasneje na ostalih mapah) -> Strni, oz. Datoteka -> Strni mape.
B|ind je napisal/-a:HPF je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Sem povečal na 500mb pa še vedno isti problem.
Desni klik na mapi Prejeto (in kasneje na ostalih mapah) -> Strni, oz. Datoteka -> Strni mape.
Tole je delovalo. Hvala !
V čem je pa sploh fora te fukncije 'strni' ? Ne razumem..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov