Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
-=davor=-
Novinec

Kraj: Ptuj - Slovenske Gorice

Napisal/-a -=davor=- Sr mar 26, 2008 12:15 am

Evo... kar me je pa najbolj razjezilo, pa je bilo, da se danes peljem za Renault Kangoo, ki ima vgrajeno radarsko napravo in vidim kako tip (policist) odvrže ogorek iz avtomobila :roll:

zato sem kasneje, ko sem prispel na svoj cilj, klical na prometno policijo, in jih vprašal kolikšna je kazen za takšno ravnanje. tam mi je on odgovoril, da je za to predpisana mandatna kazen (zneska ni znal povedat) in me vprašal zakaj sprašujem (kakšno naključje :D ) seveda sem mu odgovoril, da jo naj napiše enem od njegovih kolegov, ter mu podal vse informacije (vključno z mojimi podatki)...

sedaj pa čakam na posledice mojega drznega ravnanja, verjetno ima že vsako vozilo v Mariborskem okolišu moje podatke in me bodo, prvič ko me opazijo, obravnavali po črtici zakona ...not (policijskonasilje.press) ali pa že jutri pričakujem hišno preiskavo zaradi drog in orožja :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Sr mar 26, 2008 9:05 am

Jaz v avtu kadim samo kadar je kak zastoj ali gužva, tako da čik pade lepo na asfalt. Vem da bi moral končati v pepelniku ali še boljše, da ga sploh ne bi prižgal, ampak j*** ga, bolj bomo sterilni, bolj bomo tudi dolgočasni...

Uporabniški avatar
-=davor=-
Novinec

Kraj: Ptuj - Slovenske Gorice

Napisal/-a -=davor=- Sr mar 26, 2008 11:01 am

V tej temi ne poudarjam na onesnaževanje, ampak da lahko takšno nespametno ravnanje povzroči požar v naravi!

Tudi če ogorek vržeš na asfalt, bo zaradi vetra pristal v travi ob cesti! :roll:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Sr mar 26, 2008 11:22 am

-=davor=- je napisal/-a:V tej temi ne poudarjam na onesnaževanje, ampak da lahko takšno nespametno ravnanje povzroči požar v naravi!

Tudi če ogorek vržeš na asfalt, bo zaradi vetra pristal v travi ob cesti! :roll:

Tega se kot gasilec še kako dobro zavedam, vendar v nekem križišču sredi mesta ni kake hude požarne nevarnosti. Vsekakor podpiram preventivo in previdnost, vendra ravno pretiravat ni treba.

Mighi
Nov uporabnik

Kraj: KP

Napisal/-a Mighi To maj 20, 2008 9:16 am

Tudi mene razkurijo cigaretni onasneževalci...višje kazni, in dosledno izvajanje.

Pa ne se zgovarjat da so pepelniki plastični, pa delat fine, no. :lol:

Če vdihavaš ta "drek", kako ti je pol lahko odurno to (ogorke) vozit s sabo do smetnjaka? Pa da pol avto smrdi...seveda smrdi, pa še kaj druzga smrdi, pravim jst.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To maj 20, 2008 10:25 am

Jst imam za ogorke pepelnik. Pač ne mečem stvari ven skozi okno, čeprav se mi zgodi, da občasno potegne ogorek skozi okno, ker držim roko zraven odprtega okna(kadar kadim imam vedno odprto okno).
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov