Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
dr. Samo
Nov uporabnik

Kraj: Kranjstrdam

Napisal/-a dr. Samo To jun 10, 2008 12:32 pm

Mi ni cist nic vsec njegov obisk, ker so na vakem vogalu policaji, polno cest je zaprtih in skoraj vojno stanje. Ce hocem priti do Kranja moram narediti dodatnih 40km. Zakaj :?: Da potem lahko gospa Bush nakopuje v LJ :?:

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To jun 10, 2008 2:07 pm

glede na to da sem že odprl temo bom po današnjem prelepem dnevu polnem opravkov v ljubljani še jaz napisal lepo mnenje.

proklet kur :/:o:/ :-:o :g:

jebemo mu pas matr. razumem da zanj k je naj in sploh in oh, zaprejo cesto, ne vem zakaj je pa blo treba danes zapret pol ljubljane (cel center) in folk ni smel čez cesto hodit. da sem lahko šel čez zebro sem moral dobrih 10 minut čakati.

teh policajev s temi neuporabnimi loparčki je pa povsod polno. 20 minut je cesta zaprta zato da se pol eni klošarji lahko pripeljejo z a6-ko in potem spustijo 10 avtov čez in spet zaprejo cesto za en klinčev avto... rešilci naj pa v koloni čakajo.

jao kje je politika te države... razpizden sem na polno...

ne razumem zakaj je treba zapirat cesto za busha, k ga v lj sploh ni, za babo pa tut ne vem, ker včeraj se je pa prosto sprehajala po lj. razen če jo za koga drugega zapirajo...

aja, pa da ne pozabim. tale post sem sedajle šel nazaj na faks napisat, ker sem zunaj čakal pol ure na 6-ko, pa je ni od nikjer, glde na to da ponavadi na 6 minut vozi...

jebemu kje je tle politika...

prokleti šalabajzarji :x

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To jun 10, 2008 2:34 pm

Kar naj njegove bushizme odpelje domov, pa še JJ lahko seboj vzame. Mu celo plačam...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To jun 10, 2008 3:33 pm

imam občutek, da je v teh dveh dneh več policajev na/ob cesti med Brdom in Ljubljano, kot jih ponavadi ni v celem letu.
Slika

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 To jun 10, 2008 3:46 pm

splash je napisal/-a:glede na to da sem že odprl temo bom po današnjem prelepem dnevu polnem opravkov v ljubljani še jaz napisal lepo mnenje.

proklet kur :/:o:/ :-:o :g:

jebemo mu pas matr. razumem da zanj k je naj in sploh in oh, zaprejo cesto, ne vem zakaj je pa blo treba danes zapret pol ljubljane (cel center) in folk ni smel čez cesto hodit. da sem lahko šel čez zebro sem moral dobrih 10 minut čakati.

teh policajev s temi neuporabnimi loparčki je pa povsod polno. 20 minut je cesta zaprta zato da se pol eni klošarji lahko pripeljejo z a6-ko in potem spustijo 10 avtov čez in spet zaprejo cesto za en klinčev avto... rešilci naj pa v koloni čakajo.

jao kje je politika te države... razpizden sem na polno...

ne razumem zakaj je treba zapirat cesto za busha, k ga v lj sploh ni, za babo pa tut ne vem, ker včeraj se je pa prosto sprehajala po lj. razen če jo za koga drugega zapirajo...

aja, pa da ne pozabim. tale post sem sedajle šel nazaj na faks napisat, ker sem zunaj čakal pol ure na 6-ko, pa je ni od nikjer, glde na to da ponavadi na 6 minut vozi...

jebemu kje je tle politika...

prokleti šalabajzarji :x

Hja.. bush je res prišel v LJ ! Peljal po celovški in naprej.. Kam, nevem.. Ampak na celovški je bil 100% ! Je pa res, da so prasci in da niso napovedali, da bo celovška zaprta!

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 To jun 10, 2008 3:53 pm

tomson je napisal/-a:alesdrolec, vi le vidite to, kar o Bushu pišejo mediji in se takoj poistovetite z njimi.

Se opravičujem za offtopic... http://www.guardian.co.uk/world/2004/se ... ndworldwar http://ecosyn.us/Bush-Hitler/Contents/Contents.html

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To jun 10, 2008 6:10 pm

Ne morš da verjameš. Prejle mi je brat, ki tudi dela na letališču, pripovedoval, kakšne so imeli prej pri odhodu Busha. Bognedaj, da si za trenutek pogledal čez šajbo v terminalu, da skor batine dobiš od ameriških varnostnikov :roll: :roll: :roll:

Je*emti, nam je treba takih ljudi, da ga še iz enga kilometra daleč ne morš pogledat :roll: :roll:
Slika

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin To jun 10, 2008 7:48 pm

če je prišel,bo tudi odšel :P , obiski so predsednikova službena dolžnost ;)
Slika
Slika
Slika

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 To jun 10, 2008 8:50 pm

Ja res je bla cela štala na cesti zarad enga butastega grmička :evil: :roll:
Sicer pa nevem kako je folk u amerik lahko tako prfuknen da ga celo 2x izvoli glede na to da že cel svet ve da dela škodo svojim in drugim....IDIOT-i
Upam da bo čez pol leta boljš ko ga razrešjo,če nebo qurac preh zakuhal kake 3. svetovne :evil: :evil: :ppppp

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 To jun 10, 2008 9:32 pm

nitro1 je napisal/-a: Sicer pa nevem kako je folk u amerik lahko tako prfuknen da ga celo 2x izvoli glede na to da že cel svet ve da dela škodo svojim in drugim....IDIOT-i

Sej se je sam izvolil... :idea:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov