splash je napisal/-a:glede na to da sem že odprl temo bom po današnjem prelepem dnevu polnem opravkov v ljubljani še jaz napisal lepo mnenje.
proklet kur![]()
![]()
![]()
jebemo mu pas matr. razumem da zanj k je naj in sploh in oh, zaprejo cesto, ne vem zakaj je pa blo treba danes zapret pol ljubljane (cel center) in folk ni smel čez cesto hodit. da sem lahko šel čez zebro sem moral dobrih 10 minut čakati.
teh policajev s temi neuporabnimi loparčki je pa povsod polno. 20 minut je cesta zaprta zato da se pol eni klošarji lahko pripeljejo z a6-ko in potem spustijo 10 avtov čez in spet zaprejo cesto za en klinčev avto... rešilci naj pa v koloni čakajo.
jao kje je politika te države... razpizden sem na polno...
ne razumem zakaj je treba zapirat cesto za busha, k ga v lj sploh ni, za babo pa tut ne vem, ker včeraj se je pa prosto sprehajala po lj. razen če jo za koga drugega zapirajo...
aja, pa da ne pozabim. tale post sem sedajle šel nazaj na faks napisat, ker sem zunaj čakal pol ure na 6-ko, pa je ni od nikjer, glde na to da ponavadi na 6 minut vozi...
jebemu kje je tle politika...
prokleti šalabajzarji
tomson je napisal/-a:alesdrolec, vi le vidite to, kar o Bushu pišejo mediji in se takoj poistovetite z njimi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov