jay je napisal/-a:NE- ne maram tveganja, razen če bi imel milijončke pol bi se "špilal" kot Šrot pri nakupu delnic nkbm

par 10k eur gor ali dol... se ne pozna dosti.
torej kot je v naslovu napisal, da imaš vreden avto 20 tisoč evrov, prodaš in kupiš cenejšega za 5 do 10tisoč evrov. to zame ni nobeno igranje!! ker je igranje ob lastništvu avtomobila za 20 tisoč evrov tudi igranje

..
Če bi prodal avto in kupil delnice z 10 tisoč evri, imam možnost, da "NA HITRO ZASLUŽIM VELIKO VSOTO DENARJA". Seveda, če bojo svetovni državni veljaki odreagirali na to "krizo" ( v narekovajih ker je po mojem mnenju to natolcevanje prazne slame, in bodo na koncu tisti, ki so že tako bogati imeli še več pri tem pa lahko zaslužimo tudi mi mali, če bi seveda imeli neko vsoto denarja)
Po tvoji logiki, če je to igranje in imaš avto za 20 tisoč evrov. "Velika finančna kriza" postane še večja, pride do recesije, ... veliko ljudi izgubi službo (kar velika večina ker bodo potem začela podjetja propadati eno za drugo in zopet bomo tu imeli delovna taborišča (vendar ne koncentracijskega;) ) ampak takšna kot so imeli v Ameriki ob prvi veliki krizi. ) To pomeni, da ti tega tvojega avtomobila tako ali tako ne boš moral vzdrževati kaj šele voziti? ... kaj ti bo potem tak avto
Dragi moji odločitev je vaša

... avto imaš v obeh verzijah .. za 6000 evrov pa dobiš že soliden avto

seveda, če kupiš FIAT ...
Pa lp