RedBull™ je napisal/-a:imam občutek da ga muči decemberski sindrom,ki se pri njem vleče skozi celo leto...
če bi bile vsaj njegove teme primerne oz. objave,človek nebi imel nič proti,tako pa.... škoda besed
adis je napisal/-a:skrajno nespoštljivo do nas VSEH na a.com
da vidim sedaj kaj boš naredil
Drocky je napisal/-a:če pa ti nisi fukjen pa tut nič več nočem.
trust aka soncek: off
Resno razmisljam, da bi tvojemu ponudniku interneta predlozil vse dokaze kjer si sel
preveckrat cez mejo in to niso le mnenja to so vsiljena mnenja... potem se bo
pa on odlocil, ce ti se sploh da vstop na a.com (dinamicno)
MacTron je napisal/-a:off: Resno bom zacel razmisljat o temlem... kar sem ze pred casom napisaltrust aka soncek: off
Resno razmisljam, da bi tvojemu ponudniku interneta predlozil vse dokaze kjer si sel
preveckrat cez mejo in to niso le mnenja to so vsiljena mnenja... potem se bo
pa on odlocil, ce ti se sploh da vstop na a.com (dinamicno)
Zanimivo kdo je zacel podje... najprej (vsa zgodovina je shranjena) ne negiraj.
Poleg tega je se nekaj bolj zanimivega... ni samo ta forum, ki je "proti" so tudi tisti,
ki jih kujes v nebesa: alter, mobisux... le s kom je sedaj nekaj narobe.
rur js sem že par let registriran tu gor pa me še niso banali. Le zakaj?? Drugače pa berem forum od 2. letnika(ne da se mi računat od kerga leta). zdej sem pa frajerhondacivicc je napisal/-a:Drocky je napisal/-a:če pa ti nisi fukjen pa tut nič več nočem.
Jest sigurno nebi bil toliko fuknjen, če me nebi drugi tako po domače podjeb*val.
Veš sem že zelo dolgo na tem forumu in poznam dosti ljudi. VSE komentarje sem prebral na tem forumu. Registriarn sem od leta 04 še prej kako leto pa sem samo bral forum. Nekak pa je forum od leta 02
hondacivicc je napisal/-a:OK zdej mam pa tud jest dost teh mojih bednih tem. Sem že enkrat Mactronu rekel, da se bom poboljšal. Zdej delam OBLJUBO ne bom NIKOLI več pisal-odpiral bednih tem, komentiral bom še, toda vsaj kakšen pameten komentar.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov