Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Če jan 22, 2009 11:07 am

ja je zabava...se bo treba sprijaznat, da tudi tak folk obstaja...niso pa vsi isti...
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Če jan 22, 2009 3:33 pm

chevy je napisal/-a:Haha komaj zdaj vidim tole temo...svašta :roll:

kje si pa biu cela dva dni? :lol: :roll: :lol:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Če jan 22, 2009 4:34 pm

el_diablo je napisal/-a:
chevy je napisal/-a:Haha komaj zdaj vidim tole temo...svašta :roll:

kje si pa biu cela dva dni? :lol: :roll: :lol:

Pa znaš kako...maŁO furAo okoŁo, odprte šiiiipe, unutra dere MiŁe ''ožeži ovooo'', pObiraŁ pičke in imEŁ taka veŁika očaaaŁaa :lol: ...doŁče & gabana (banana) stari moj :har
Zvečer sem obŁekeŁ mojo beŁu trenirku, nabio Łančugu i išao u Inbox staari, i posŁušao METAL :twisted:
Pred tem pa sem videl ''požigaŁca'' in mu prodaŁ koŁo > http://www.youtube.com/watch?v=zdwwN6nm-V4 :rofl :har :EE

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Če jan 22, 2009 5:25 pm

to je fucking beda. sama bagra povsod. babe so pa itak iste. na LLL vse.pa to ne moreš vrjet...

zato pa sem jaz za, to da gremo raje v zidanco pa poslušamo NAŠO DOMAČO muzko (lojze slak,mladi dolenjci, beneški fantje). to je DOMAČA, ne pa tiste pofukane frulice k mi gre na kozlanje...

pa se ga v zidanci utolčemo, pa magari pod sodom ležiš. jst sem tut mlad (21), pa mi nikol ni dišal po takih zabavah, zdej pa sploh ko je teh jebenih čefurjev povsod polno...

sori, če sem zarad tega rasist, ko sovražm to golazen

Uporabniški avatar
Blink-182-
Stalni uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a Blink-182- Če jan 22, 2009 5:42 pm

splash je napisal/-a:to je fucking beda. sama bagra povsod. babe so pa itak iste. na LLL vse.pa to ne moreš vrjet...

zato pa sem jaz za, to da gremo raje v zidanco pa poslušamo NAŠO DOMAČO muzko (lojze slak,mladi dolenjci, beneški fantje). to je DOMAČA, ne pa tiste pofukane frulice k mi gre na kozlanje...

pa se ga v zidanci utolčemo, pa magari pod sodom ležiš. jst sem tut mlad (21), pa mi nikol ni dišal po takih zabavah, zdej pa sploh ko je teh jebenih čefurjev povsod polno...

Se podpišem pod to, le da je moja starost še malo nižja (19)
In po njihovih izjavah je narodna glasba v sloveniji čefurjada ? :roll: :?
Res upam da ne bo kmalu tako, vendar na žalost je tega vedno več :?

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Če jan 22, 2009 6:13 pm

splash je napisal/-a:to je fucking beda. sama bagra povsod. babe so pa itak iste. na LLL vse.pa to ne moreš vrjet...

v gorci je najboljše pa še gužvat se ni treba, da prideš do pijače :D
LP Rok

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če jan 22, 2009 6:47 pm

Se strinjam. Ga ni čez Klejt Najt Šow. 8) Stopiš do ustrezne cisterne, in si natočiš na pipici.

Na koncu pa še lojtrca domačih: (slikal sem pa jaz, zato me ni gor)
Priponke
img_2800b.jpg
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Če jan 22, 2009 8:11 pm

fak!!!!!!!! kere cisterne!!

kolk pa maš litrov? boš mogu povabt enkrat na deci... :lol:

Uporabniški avatar
Mindflash
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Mindflash Če jan 22, 2009 9:41 pm

Evo fantje, jst sm za, da nardimo eno avtomobilizem fešto v kkšni zidanci. :D

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Napisal/-a sebaveh Če jan 22, 2009 9:46 pm

Mindflash je napisal/-a:Evo fantje, jst sm za, da nardimo eno avtomobilizem fešto v kkšni zidanci. :D

Če dobro pomislim - zakaj pa ne 8) Sicer še nisem bil na nobenem A.com pikniku, ampak če je do sedaj vse bilo na asfaltu, na parkiriščih, pa tako bolj... bi se spodobilo v kakem bolj lušnem okolju.

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 Če jan 22, 2009 9:57 pm

hijoj kolk lepa slika, mi kr solza na oko priteče. :) To vidš, druženje s prijatelji ob domači kaplci in mogoče kaki salamci.

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Če jan 22, 2009 11:37 pm

sebaveh je napisal/-a:
Mindflash je napisal/-a:Evo fantje, jst sm za, da nardimo eno avtomobilizem fešto v kkšni zidanci. :D

Če dobro pomislim - zakaj pa ne 8) Sicer še nisem bil na nobenem A.com pikniku, ampak če je do sedaj vse bilo na asfaltu, na parkiriščih, pa tako bolj... bi se spodobilo v kakem bolj lušnem okolju.
se strinjam.
Je pa tale klet vrjetno kr magnet za čage :shock: kolk litrska pa je ta na sliki?
LP Rok

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Pe jan 23, 2009 1:15 pm

hladni je napisal/-a: Kaj res nimate kam it v petek kot v vinsko klet žret? Jaz ne vem od kod izvira ta kultura, ampak to presega že vse meje, tako pri

kam pa :?: v tiste zakajene luknje (iz prvega posta) seko aleksič pa ceco poslušat........hm, tuki si me presenetil, al pa še na taki "žurki" na kekem vikendu še bil nisi......

P.S ni ga boljšega, kot dobra rdeča kapljica(teran ali frankinja) ki mimogrede niti "alkič" ni, ampak hrana :P

Pa še zanimivo je, vsaj v našem koncu ob sotočju Save in Krke ker smo lahko sedaj na dolenjskem, čez pet minut pa na štajerskem(Bizeljsko recimo.....)

Probaj enkrat.......tud takšen dopust na kakem kmečkem turizmu "seka" samo družba mora bit.....

Uporabniški avatar
Mr.Tuning
Nov uporabnik

Napisal/-a Mr.Tuning Pe jan 23, 2009 2:28 pm

Hladini to je tko kt d bi uprasu zakuga se vozeš z avtom če se pa loh z busom,ulakom,motorjom,biciklom...... :lol:

Uporabniški avatar
podgurc
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a podgurc Pe jan 23, 2009 5:02 pm

Se strinjam 100%. Ni enga lokala v mest da ne bi bilo povno čefurju not. Čez zidanco je pa ni, pa domača muska ne pa cigu migu, pa domača salamca, pa taprava družba pa je fešta zagotovljena. No mi smo glih letos poleti začel gradit zidanco, letos jo bomo pa še do konca zrihtal, pol pa namesto tega da bom šel ga u mesto pit bom rajše povabu frende k men u zidanco. :pivo :pivo :pivo

Pa na falus mi gre še to da so čefurji kr povsod, naj majo eno gostilno pa naj bodo vsi not, ne pa da v druge rinejo pa izivajo slovenski folk. :x :x

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Pe jan 23, 2009 5:09 pm

podgurc je napisal/-a:Pa na falus mi gre še to da so čefurji kr povsod, naj majo eno gostilno pa naj bodo vsi not, ne pa da v druge rinejo pa izivajo slovenski folk. :x :x

Najprej treba razjasnit nekatere stvari:

Čefur je oblika subkulture, ki se je v Sloveniji izoblikovala po koncu SFRJ. Čefur je mlad človek, do kogar so Slovenci nestrpni. Čefur je lahko katerekoli narodnosti, zanje je značilno izdajanje se za pripadnika ali potomca pripadnika države članice bivše SFRJ.

Ves čas govorijo s trdim l-jem (ł). Mladci večinoma postanejo čefurji, ker se želijo počutiti močne in se dokazati ter tako dobiti občutek večvrednosti, ker jih okolje poriva na margino.

V zgodovini se že pojavlja podoben žaliv izraz in sicer Čifut, ki je v Izraelu pomenil prišleka z dežele. Izraz se je konec 60. let pojavil v Beogradu, ki je prav tako pomenil prišleka z dežele. Po naše bi ga lahko poimenovali neotesanec, kmetavz ...

Naj še dodam, da ponavadi nosijo trenirke, zlate/srebrne superge, bunde s ''puhci'', veliko nakita, velika očala...

Uporabniški avatar
podgurc
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a podgurc Pe jan 23, 2009 6:47 pm

Ja res je. Čefur je lahko katere koli narodnosti. Tisti ki so po krvi Slovenci, se mi zdijo še slabši od tistih kateri so tudi po krvi južnjaki. Je pa tudi res da niso vsi isti. Poznam tudi nekaj ljudi, ki so drugače tud od dol pa so po obnašanju in kot ljudje boljši od veliko Slovenev.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Napisal/-a sebaveh Pe jan 23, 2009 7:07 pm

@Drocky: tista na katero je prislonjena lestev, je 4000.

@Hladni: obstajajo takšni ki znamo pit, in to kulturno, in vemo kaj pijemo. In pa taki ki ne znajo nič od tega.

Jaz sem v glavnem ponosen na to, da sem tretja generacija vinogradnikov v naši družini 8) Z vsem vred kaj spada zraven - hrana, muzika, druženje... :D

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Pe jan 23, 2009 7:41 pm

hladni... chill out.

pa naj se ga pije pa malca. s tem se škoda ne dela. pa vsaj pijača je prava, ne pa tisti strup od redbull vodk pa to. cviček, teran, frankinja, refošk, potica, štruklji, kranjska klobasa, pa frajtonerca.

to je slovenija. po tem smo znani. jaz se ne sramujem da sem dolenjec, pa čeprav pravi marsikdo da samo pijemo in smo pijanski narod, iz katerega ne bo nič... pa poglej firme:

trimo, akrapovič, krka,revoz.

jaz mislim da se noben ne bi smel sramovat če spije kakšen deci. zakaj bi se mariborčan sramoval da pije laško pivo, zakaj bi se primorec da pije refošk, teran, zakaj bi se gorenjec da pije pravi gorenjski šnopec...

sem pa za da se naredi neki piknik v zidanci. pa mislim da bi blo nepozabno...

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a svizc Pe jan 23, 2009 7:53 pm

Se podpisem pod tole. Tud sam mam 20 let in poslusam da vse vec mladih hodi v manjse lokale kjer se da normalno pogovarjat, kaj spit in pa seveda glasba v mejah normale. Za kaj ostalo so seveda privat zurke in seveda kaksen petek in sobota kaksen pircek ali 2 pri kolegih. V diskotekah pa danes ne vidis drugega kot samo bele trenirke, la cost torbice in podobne dolce albana zadeve. Tistedva najbolj pametna pred kamero sta 100% najvecje budale iza kamere! Cefurji pac...

Ponosen SLOVENEC, in to vsak dan bolj!!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov