Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe apr 03, 2009 9:38 am

matej_jack je napisal/-a:Kateri evropejec da takšen/boljši zvok?

Meni osebno skoraj katerikoli Ferrari ali pa npr. V10 od BMWja. Klinc sem pač bolj pripadnik visokovrtečih strojev.
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe apr 03, 2009 3:16 pm

Pero je napisal/-a:Roke gor če...

..

Koliko vas je probalo avto s togo zadnjo premo? Kdo ve o slabostih in dobrih stvareh le te?

ITD

:wiihuu :wiihuu :wiihuu

Mam obe togi premi.....avto se v ovinku res nagne ampak kole ostanejo vedno pravokotno na podlago.....
Pri zadnjem pogonu odpadejo vsi zglobi......saj je cela os (razen difa) v celem....pri prednjem pogonu odpadejo notranji zglobi saj se kolo premika okrog navpične osi.
O udobnosti ne bi.....
Avto kot šasija in podvozje je enostavn bolj kot pasulj.....problemi se pojavijo ko se v tipičnega američana stlači evropski motor in menjalnik..... :roll:
O zvoku pa.....men osebno je najlepši zvok W12 Dizel motorja....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: smešni američani, ki izdelujejo avte

Napisal/-a cruiser1 Pe apr 03, 2009 7:41 pm

myster je napisal/-a:malo gledam te odaje iz discoverja (rides itd), pa so mi res smešni ker skos nabijajo o neki visoki tehnologiji.šlo je namreč za predelane mustanege, kjer so zarjavele mustange spreminjali v "star izgled z visoko napredno tehnologijo". in kaj je bilo mišljeno visoka napredna tehnologija: hidravlična sklopka, servo volan, 5 stopenjski avtomatski menjalnik (navajeni so na 3 stopenjsega) in klima, ter nekako zaščitno ogrodje za kardansko gred (če slučajn crkne, da ne pade na tla in prevrže avta...).mi je šlo kr na smeh.

noben ni omenil o kakmu abs-u ali esp-ju, asr-ju in podobnega (kjer se vsaj za moja ušesa malo lažje sliši kot: visoko napredna tehnologija).
meni se vsaj zdi to bolj pomembno, še posebi, če vgrajujejo 725hp mašino (seveda V8).

Parkrat sem gledal te oddaje in lahko rečem, da so totalno butaste in dolgočasne! Glede visoke tehnologije, ki jo omenjaš (klima, servo volan in zavore) ti lahko povem, da je vse to že bilo v prvi generaciji mustanga, je bilo pa mustanga možno dobiti tudi brez tega in zato so avtu v oddaji to dodali. To je "oldskool" predelava in razni ABSi, ESPji v takem avtomobilu bi bil kretenizem :roll: Nevem ker d**** bi hotel imeti v kakšnem hudem klasiku sodobno elektroniko?

Aja še to: Men je toga prema KOOL!!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov