Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Sr okt 07, 2009 8:41 pm

kurent je napisal/-a:Meni je en na hitri cesti iz jeze ker se mu nisem umaknil iz levega pasu (na desnega bi se kmalu vključevala vozila) poškropil s šamponom za steklo ko me je prehitel in mi tako celo vetrobransko steklo zalil da sem moral hitro vključiti brisalce ker nisem nič videl.

Vse je posnela kamera, tablica se jasno vidi. Razmišljam da pošljem posnetek na policijo, samo dvomim koliko bo efekta. :twisted:

Sploh ne razumem ljudi, ki imajo tako velika j***a. Tale bi me lahko potencialno ubil, vem da malce pretiravam ampak nikoli ne veš koga bo zajela panika in bo napačno reagiral) Jaz nebi nikomur nikdar nič naredil za še tako veliko bedarijo, nikoli ne veš kdo to je oz. koliko je na koncu z živci ... ali kdo ima kamero hehe.
možno da je šipo mel vsrano, pa ma tak slabo anstavljene šobe, ker dvomim, da bi kdo zanalašč mel šobe tak nastavljene, da onemu vzadi na šipo nese.
Drugače pa tudi jaz skoraj nikoli, da bi šel komu vračat, razen če se vidi, da to dela zanalašč. Razlog pa je zato, ker vsak se lahko kdaj zajebe. Zadnjič sem se tudi jaz in sem nardil hudo bedarijo, pa ni blo zanalašč. Vbistvu sploh nevem kaj je bil vzrok, vem da se nisem najboljše počutil, zarad mene pa je mogo bremzat kombi. Na AC pred polnim izvozim na katerega sploh nisem mel namen it še nekaj 100 metrov prej
LP Rok

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster Pe okt 09, 2009 11:14 pm

Da ne bom nove teme odpiru...bi eno izkušnjo napisu...

Kakšen teden nazaj na križišču na križišču na Poljanski cesti v Lj...čakam v gužvi pa gledam skoz okn od trole...
Zraven nas pa 1 fante z eno staro belo petko...pridejo trije čefurčki z bemflom po desni strani, zavijejo na levo tako, da so bili vzporedno z uno petko...odprejo okna, vzamejo par 100€, začnejo preštevat keš in se režijo unmu vozniku v petki...

Nato odpeljejo...

Sedaj se pa sprašujem...kam gre ta svet?

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Pe okt 09, 2009 11:29 pm

Kam gre svet, nevem. Vem pa, kje se bo ustavil: Tam in takrat, ko bo takšnim sinčkom denar izpuhtel. :D
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO Pe okt 09, 2009 11:50 pm

@ gold hamster - zelo verjetno si videl prevzem droge...
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov