Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man So feb 20, 2010 3:08 pm

marsikaj s trdnim delom...vsaj js...sicer na drugih področjih športa, pa tudi poslovnega sveta ;) in ne, js svojega posta nisem mislil kot pluvanje, se strinjam da je 3. mesto kr lep dosežek, ampak glede na situacijo je pa zasenčen....
lancia hf poznam smučke, vem da je zadeva drugačna...sam to tu nima veze, ker je profesionalka ;) lepa zbirka trofej ;)
gigi hotel sem samo povedati, da se zadnje čase zadovoljimo že s "povprečnimi" rezultati v športu, to pa je meni malo zgrešeno...ne vem kako je lahko nekdo odličen deseti, kvečjemu je deseti, pa če je to posameznikov top rezultat, je zame še vedno le deseti...sicer pa, vsak ima pravico do svojega mnenja in pogleda na stvar, mene pač ne fascinira padec in poveličevanje le tega v povezavi s samim uspehom...saj se ja oglasuje padec bolj kot pa 3. mesto
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 So feb 20, 2010 3:19 pm

Tisti, ki so v športu dosegli kaj več od rekreacije enkrat tedensko, vedo kaj je treba vložit da prideš tako daleš kot je prišla Petra. Zato ostali ne bluzit, ker nimate pojma!
Slika

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 So feb 20, 2010 3:29 pm

@the-man
moj post si vzel preveč osebno, ni letel nate. Me pač zelo moti, da se veliko ljudi spotakne ob njen padec, ""junaki" bi seveda pri 2x višji hitrosti zvozili ovinek. ;) Dejstvo je, da je Majdičeva dobra, drugače ne bi sploh prišla do OI, kaj šele da bi kakšno medaljo nesla domov, tukaj ni debate. In na OI niso amaterji, ampak vrhunski športniki iz vsega sveta, ki trenirajo leta samo za tistih nekaj nastopov. In te športnike zastopajo države in sponzorji, ki so v posameznika vložili toliko denarja, kot ga Slovenija nima za celotna športna dogajanja.....
Se strinjam s teboj, da tisto poudarjanje 7+ mest je malo mimo, ampak končno imamo vsaj eno boljšo tekačico ki se bori tudi z polomljenimi rebri :)
So pa časi Križaja, Koširja in Peterke žal mimo. ;)
Freude am Fahren

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Kraj: Domžale

Napisal/-a WMB So feb 20, 2010 3:30 pm

GiGi1985 je napisal/-a:Me zanima kaj ste vi, ki tako pljuvate dosegli v življenju na športni ravni? Pa koliko od vas bi šlo laufat z zlomljenimi rebri? Jaz pravim vsaka ji čast! Če je pa padla, je pač padla,se zgodi. Verjamem pa, da vam junakom se kaj takega ne more zgodit, edini padec ki ga lahko doživite, je iz stola, ko visite naa PCju. :roll:

Mi imamo službo in delamo za svoj denar.
Ona je pa združila šport in službo...zato je profesionalka.

Eni nismo imeli možnosti združiti službo in lastne interese...žal....

Kaj smo dosegl v življenju? Druge stvari ( SEVEDA NE ŠPORT) ...kupiš stanovanje, poročiš se, dobiš otroka, kupiš dober avto...definitivno pa nismo na računalniku skoz... :)

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So feb 20, 2010 3:47 pm

WMB je napisal/-a:
Kaj smo dosegl v življenju? Druge stvari ( SEVEDA NE ŠPORT) ...kupiš stanovanje, poročiš se, dobiš otroka, kupiš dober avto...definitivno pa nismo na računalniku skoz... :)

Pač nekateri pa živimo pod javno rasvetljavo, posvojimo dva otroka, in hodimo peš po svetu ;) :lol: :lol:
Tole si pa dobro mimo vsekal :D
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man So feb 20, 2010 4:52 pm

gigi nisem vzel osebno ;) samo poizkusal sem obrazloziti svoj pogled ;)
to da je vrhunska športnica, da so njeni rezultati, vsaj nekateri, spektakularni, in da pride na OI samo svetovna elita, se strinjam ja ;) da je za kaj takega potreben nepopisen trud, odrekanje, volja,... se tudi strinjam, tega ne bom nikoli probal zanikat ;) me pa moti kot sem ze napisal, oglasevanje padca...poskodbe v športu (amatersko, profesionalno) so del le tega, vedno bil, verjetno vedno bodo...in mi ni jasno zakaj bi le te oglasevali ;) sicer pa, sem svoje povedal, tak da, se vidimo v drugi temi ;)
Lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Napisal/-a WMB So feb 20, 2010 4:56 pm

the_man je napisal/-a:gigi nisem vzel osebno ;) samo poizkusal sem obrazloziti svoj pogled ;)
to da je vrhunska športnica, da so njeni rezultati, vsaj nekateri, spektakularni, in da pride na OI samo svetovna elita, se strinjam ja ;) da je za kaj takega potreben nepopisen trud, odrekanje, volja,... se tudi strinjam, tega ne bom nikoli probal zanikat ;) me pa moti kot sem ze napisal, oglasevanje padca...poskodbe v športu (amatersko, profesionalno) so del le tega, vedno bil, verjetno vedno bodo...in mi ni jasno zakaj bi le te oglasevali ;) sicer pa, sem svoje povedal, tak da, se vidimo v drugi temi ;)
Lp

Odrekanje itd....to je totalen bluz...ja odrekala se je zase ne pa za slovenijo...dela pač ta delo za denar...ne pa za slovenijo.
A ti se pa ne odrekaš? Vsak dan na šiht od 8h do 16h za pofukanih 600€ ali pa še manj????Koliko je tu odrekanja...najlepši čas in dneve daš za državo in ne zase...ker to kar zaslužiš je le preživetje!!!!!!

lancia hf je napisal/-a:
WMB je napisal/-a:

Pač nekateri pa živimo pod javno rasvetljavo, posvojimo dva otroka, in hodimo peš po svetu ;) :lol: :lol:
Tole si pa dobro mimo vsekal :D

Nisi doumel kaj sem hotel povedati!!!...leetelo na prejšni post....zakaj bi kdo dosegel kaj na športnem področju!!!
Če bi se v državi samo s športom ukvarjal bi že pocrkal....

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered So feb 20, 2010 9:25 pm

WMB je napisal/-a:Odrekanje itd....to je totalen bluz...ja odrekala se je zase ne pa za slovenijo...dela pač ta delo za denar...ne pa za slovenijo.
A ti se pa ne odrekaš? Vsak dan na šiht od 8h do 16h za pofukanih 600€ ali pa še manj????Koliko je tu odrekanja...najlepši čas in dneve daš za državo in ne zase...ker to kar zaslužiš je le preživetje!!!!!!

S 600€ plače, pri nas ne moreš kupit stanovanja in dobrega avta, kot si zgoraj napisal.

Sicer pa ja ti dam prav, ampak podjetja so tista ki sponzorirajo šport. Seveda pa ga sponzorirajo predvsem iz razloga, ker imajo potem od države neke ugodnosti, medrugim nižje davke. Na naslednjih volitvah voli takšne, kateri bodo te ugodnosti ukinili in potem raje tisti denar od večjih davkov dali recimo v razvoj gospodarstva, odpiranje delovnih mest. Mene sami vrhunski športniki niti ne motijo, motijo me pa priveski ki stojijo za njimi, en kup direktorjev in trenerjev in ljudi ki so tam pač zato, da imajo službo.

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Napisal/-a WMB So feb 20, 2010 10:28 pm

fiatpowered je napisal/-a:
WMB je napisal/-a:Odrekanje itd....to je totalen bluz...ja odrekala se je zase ne pa za slovenijo...dela pač ta delo za denar...ne pa za slovenijo.

S 600€ plače, pri nas ne moreš kupit stanovanja in dobrega avta, kot si zgoraj napisal.

Sicer pa ja ti dam prav, ampak podjetja so tista ki sponzorirajo šport. Seveda pa ga sponzorirajo predvsem iz razloga, ker imajo potem od države neke ugodnosti, medrugim nižje davke. Na naslednjih volitvah voli takšne, kateri bodo te ugodnosti ukinili in potem raje tisti denar od večjih davkov dali recimo v razvoj gospodarstva, odpiranje delovnih mest. Mene sami vrhunski športniki niti ne motijo, motijo me pa priveski ki stojijo za njimi, en kup direktorjev in trenerjev in ljudi ki so tam pač zato, da imajo službo.

O plači sem na splošno govoril...imaš 80% ljudi k delajo za 500€ in manj...10% k delajo za 1000€ in 10% ki delajo za 3000€ +.
....
Definitivno ti dam prav...preveč je raznoraznih priveskov ki "delujejo" poleg delavca....

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So feb 20, 2010 10:37 pm

fiatpowered je napisal/-a: motijo me pa priveski ki stojijo za njimi, en kup direktorjev in trenerjev in ljudi ki so tam pač zato, da imajo službo.

In brez skrbi oni dobro kasirajo, zato je tudi ženi klub ogromna € dolžan, ker se najprej oni zapodijo v "vrečo" če pa slučajno kaj ostane, pa med športnike razdelijo. Res pa da se to dogaja pri vseh športih. :?

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Napisal/-a WMB So feb 20, 2010 10:44 pm

Pa je to res tvoja žena???? :shock:

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So feb 20, 2010 11:11 pm

Petra res ne, da nebo gdo mislil. Ostalo pa naj bo tako kot je ;)

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Ne feb 21, 2010 1:01 am

kak ste eni nori tu gor

idealen komentar sem danes zasledil,super paše tukaj

Slovenija je edina država na svetu, v kateri več kot 90% prebivalcev pljuva po lastnem narodu
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Ne feb 21, 2010 2:50 am

the_man je napisal/-a:marsikaj s trdnim delom...vsaj js...sicer na drugih področjih športa, pa tudi poslovnega sveta ;) in ne, js svojega posta nisem mislil kot pluvanje, se strinjam da je 3. mesto kr lep dosežek, ampak glede na situacijo je pa zasenčen....
lancia hf poznam smučke, vem da je zadeva drugačna...sam to tu nima veze, ker je profesionalka ;) lepa zbirka trofej ;)
gigi hotel sem samo povedati, da se zadnje čase zadovoljimo že s "povprečnimi" rezultati v športu, to pa je meni malo zgrešeno...ne vem kako je lahko nekdo odličen deseti, kvečjemu je deseti, pa če je to posameznikov top rezultat, je zame še vedno le deseti...sicer pa, vsak ima pravico do svojega mnenja in pogleda na stvar, mene pač ne fascinira padec in poveličevanje le tega v povezavi s samim uspehom...saj se ja oglasuje padec bolj kot pa 3. mesto

3. mesto na OI zame ni povprečen rezultat sploh pa z polomljenimi rebti (ni kot ti praviš reklama ampak dejstvo)
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Ne feb 21, 2010 4:42 am

Zois je napisal/-a:kak ste eni nori tu gor

idealen komentar sem danes zasledil,super paše tukaj

Slovenija je edina država na svetu, v kateri več kot 90% prebivalcev pljuva po lastnem narodu

Točno tako! Zato pa je v sloveniji tako kot je ... :?

Koliko ostalih državljanov RS je sposobno razen vrhunskih športnikov, ki osvojijo kakšno vrhunsko mesto na tako velike tekmovanju spromovirat državo v takem merilu?

Petri Majdič pa kapo dol!

Slovenija je tok u k***u glede samopromocije da je brezveze zgubljat besed.

Imamo pa ogromno talentov na marsikaterem področju pa je državi teško dati nekakšno posojilo oz. jamstvo in potem tisti žal ne morjo kaj veliko dosti jih tudi propade ŽAL. :roll:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov