Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po feb 22, 2010 7:47 pm

Mad je napisal/-a:Če je rakav bolnik lahko največ zase etori sam ... bolezen izhaja iz življenja kateremu se človek predaja in z odklanjanjem škodljivih vplivov okolja marsikaj lahko sam spremeni - tako navade kakor opuščanje stresnega dela čeprav dobičkonosnega in škodljivih razvad itd.

Obstaja več načinov samozdravljenja rakavih obolenj eden uspešnejših je tudi zdravljenje po : Dr. Breuss-ovi metodi.
Ta metoda propagira presno prehrano, ker rak organizem izčrpava in če ga ti z skopo prehrano ne hraniš več - tudi odmre .
Seveda to pomeni življenje podrediti svojemu stanju in enemu cilju ( to terja precej odrekanja - hrana je pičla, ne smeš uporabljati precej tega kar sedaj uporabljaš - deodoranti dišave itd.) ter odkloniti vse škodljive vire v njem - če se vrne kasneje človek na stara pota se rak lahko ponovi !
Če je dovolj zgodaj pričeto zdravljenje ( ne bom trdil z gotovostjo tega ker nisem siguren - naj pove še kdo, ki ve več kot jaz ) je primer uspešnosti takega zdravljenja 90 % !

http://www.cangura.com/knjigarna/zdravj ... kemije.php

Tudi knjige kakor so Zelenjavni in sveži sadni sokovi od Dr. Normana Walkerja pomagajo pri marsičemu - razlaga nam kaj je škodljivo pri prehranjevanju in način kako z prehrano ozdraviti organizem ...

http://www.lovecnacene.si/zdrava-prehra ... /m/516202/

LP M.

Tole bo še najbolša metoda.....in tud (delno) preverjena s prve roke. Prav sam sem šokiran kako lahko bolnikovo razmišljanje in vstrajanje reši težave, katere včasih niti medicina.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
(Ales)
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a (Ales) Po feb 22, 2010 8:15 pm

Sem tudi sam mnenja da je "vse v glavi". Tudi Armstrong je na to foro premagal raka.

No sedaj se je gospa odločila za tega Ljubiča. Za moje pojme nateg da ni večjega. Zdravil naj bi 3-6 mesecev na mesec pa zaračunal 12k€. S tem da doma nimajo viška denarja ampak bodo vzeli kredit da nebo kdo mislil da so polne riti.

Sem pomagal kolikor sem lahko, predlagal vaše predloge, samo ko je človek za nekaj trdno odločen to izpelje.

Tako bi se vam vsem rad res najlepše zahvalil za pomoč. Ko bo kaj novega vam sporočim.
Imam občutek, da se tole nebo dobro končalo in močno upam da se motim. Realno gledano če jo pozdravi naj ima tudi 50k€.

Lep pozdrav, Aleš
avto pa pes morata imeti nemške starše, baba je pa lah tud eksotična
got k-jet? Slika

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Po feb 22, 2010 8:40 pm

Ti samo glej to, da nas boš sproti obveščal o (ne)uspehu ;) Če imajo denar, zakaj pa ne. :EE
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po feb 22, 2010 8:49 pm

sebaveh je napisal/-a:Ti samo glej to, da nas boš sproti obveščal o (ne)uspehu ;) Če imajo denar, zakaj pa ne. :EE

Prosim brez takih komentarjev, ker so že na meji žaljivega.....Prosim tud ostale da se vzdržijo takih in podobnih. Iz lastnih izkušenj pa lahko rečem, da bi za ozdravitev (v tistem trenutko) dal vse kar je možno.....tudi če bi se moral zakreditirat za 100 let....
Ravno iz takih in drugačnih razlogov se je ustavla obnova petke....generalka jeepa je šla bliskovito počasi....Verjam da ni lahko. Ampak kaj več kot svetovat pa ne mormo in dajmo ji možnost oz. jo vspodbujajmo ne pa že v štartu omenjamo neuspeh in denar....denar ni vreden nič....žal se včasih tega zavemo ko je že prepozno....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Po feb 22, 2010 8:58 pm

BBS je napisal/-a:
ALIEn3001 je napisal/-a:
Sedaj ne vem, če je pomaga tudi pri tvojem problemu, ampak njemu se je stanje popravilo po 1 tednu, približno. Cene pa ne vem.

Odlično, sedaj pa potrebujemo samo še dokaz, da se ni stanje izboljšalo samo po sebi, oziroma dokaz, da je res pomagal ta človek.
RES pa upam, da ni vzemal kakršnih koli zdravil ali pa, bog ne daj, celo šel k zdravniku.

OFF:
Šel je naprej do zdravnika, na urgenco, ker se mu je to pojavilo v nedeljo.
Zdravnik ga je pogledal in rekel:''U pi*** mat***!'' (resno)
Rekel je, da bo dal nek recept ali nekaj takega in da bo hodil na fizioterapijo z nekimi elktro šoki. Ne vem kako se reče. Naj bi se pozdravil v 14 dneh.

Potem je šel pa do tega Razingerja in se je videlo, da človek ve, kaj govori.
Ni nek indijski dolgolasec z brado, sanjač, ampak normalen človek pri 40 letih.
Rekel je, da je imel že veliko takih primerov in da se bo vse uredilo v 7 dneh, približno.

Potem je pa hodil vsak dan na akupunkturo, ki je trajala uro in pol. Najprej mu je zapičil nekje 20 igel po glavi, nogi in podplatu. Tam je ležal in potem šel domov. Že po 2 dneh se je poznal napredek. O ceni pa nažalost ne vem nič.
To vem, ker sem ga jaz vozil gor, sam ni mogel.
Prehlad je dobil pa tako, da se je vozil par minut pri odprtem oknu nekje februarja. Samo tako, da se boste znali izogniti taki situaciji.

Sem bil dolg, se opravičujem. Ampak mogoče bo komu koristilo.

Ko to berem si lahko samo mislim koliko ljudi je naivnih... in ko so v stiski kaj vse naredijo... :lol:
Kolega je mel identično stvar Citiram:
Prehlad je dobil pa tako, da se je vozil par minut pri odprtem oknu nekje februarja.

In ne boste verjeli NI šel k nobenemu alternativnemu zdravniku nevemkakšnemšenategatorskemnazivu ampak se je pazil in hodil k doktorju pa se je pozdravilo popolnoma brez kakršnihkoli posledic.

Ko to berem in ko slišim take in podobne zgodbice zgleda se bo treba tudi s tem začel ukvarjat (zelo dober denar je v igri) :D

In kot so nekateri že rekli VSE JE V GLAVI !!! Če boš ti sam pri sebi pošlihtal zadeve boš imel veliko več možnosti za preživetje oz. ozdravitev, kot pa poslušal nasvete alternativcev, ki za svoje "svetovanje" oz. čajčke z zelišči :lol: pozdravijo rakasta oboljenja ali kakršna druga oboljena.

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Po feb 22, 2010 10:26 pm

OFF:Mislim, da so mu rekli na urgenci, da če se ne zdravi pravilno, da lahko ostanejo kakšne posledice. Tako kot ima naprimer Silvester Stallone.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To feb 23, 2010 3:20 pm

Verjamem in podpiram, da ko so ljudje v taki stiski (rak in podobno), da začnejo verjeti v alternativne stvari, kar je tudi prav, ker človek, ki vsaj v nekaj verjame (verjam,e da je še upanje zanj) je na dosti boljšem, kot tisti, ki je obupal.

Tako da glavna stvar pri kateri koli vrsti terapije je ta, da verjame v to. Sedaj za tega, ki računa 12.000 € za en mesec se tudi jaz najbrž ne bi odločil (pa čeprav bi vedel, da gre za to moj zadnji denar, ker drugače umrem), ker najbrž le izkorišča to kar sem malo prej napisal. H kakemu drugemu pa le naj gre (te, ki so ti predlagali) in računajo dosti manj. Razen če ima ogromno denarja in ji 12k € ne predstavlja praktično nič, potem naj gre tudi k njemu, če vanj verjame. (če maš npr. plačo 12k € na mesec, ti pač ne bo problem dat tut za takega zdravilca)

Naj še dodam, da jaz kakršno mišljenje imam sedaj, ne bi iskal pomoči alternativcev, čeprav nikoli pa ne veš, ko ti zdravniki rečejo da zate ni več pomoči. Najbrž bi šel probat tudi najbolj nore ideje, saj škodit ti praktično ne more ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Foto Jovo To feb 23, 2010 5:31 pm

In potem vsi povprek jamrajo kok je uno drago kok je to drago aja to pa ni drago? Da se nekdo s tabo pogovarja te tolaži ve kaj ti povedati da ti bo lažje in te prepriča v njegovo prov? Dj prosim vas... :roll:

@eclipse_R se pa strinjam s tabo da je tudi to boljša izbira kakor da nekdo sam nad sabo obupa!

Moje osebno mnenje (naj tudi pri tem ostane): Med psihologi in njimi ni velike razlike. Res pa je da se bolje sliši alternativni zdravilec kot pa naziv psiholog!

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 To feb 23, 2010 5:55 pm

Mad je napisal/-a:Če je rakav bolnik lahko največ zase etori sam ... bolezen izhaja iz življenja kateremu se človek predaja in z odklanjanjem škodljivih vplivov okolja marsikaj lahko sam spremeni - tako navade kakor opuščanje stresnega dela čeprav dobičkonosnega in škodljivih razvad itd.

Obstaja več načinov samozdravljenja rakavih obolenj eden uspešnejših je tudi zdravljenje po : Dr. Breuss-ovi metodi.
Ta metoda propagira presno prehrano, ker rak organizem izčrpava in če ga ti z skopo prehrano ne hraniš več - tudi odmre .
Seveda to pomeni življenje podrediti svojemu stanju in enemu cilju ( to terja precej odrekanja - hrana je pičla, ne smeš uporabljati precej tega kar sedaj uporabljaš - deodoranti dišave itd.) ter odkloniti vse škodljive vire v njem - če se vrne kasneje človek na stara pota se rak lahko ponovi !
Če je dovolj zgodaj pričeto zdravljenje ( ne bom trdil z gotovostjo tega ker nisem siguren - naj pove še kdo, ki ve več kot jaz ) je primer uspešnosti takega zdravljenja 90 % !

http://www.cangura.com/knjigarna/zdravj ... kemije.php

Tudi knjige kakor so Zelenjavni in sveži sadni sokovi od Dr. Normana Walkerja pomagajo pri marsičemu - razlaga nam kaj je škodljivo pri prehranjevanju in način kako z prehrano ozdraviti organizem ...

http://www.lovecnacene.si/zdrava-prehra ... /m/516202/

LP M.

Točno to mad. Na mojem prejšnjem postu je link človeka katerega dobro poznam. Zato koga zanima naj si prebere s čem in kako se ukvarjajo. Poznam nekaj primerov, ki so si s presno hrano v sodelovanju z g.Videnškom pozdravili svoje tegobe.
Hvala lastniku, ker skrbi za mojo kondicijo!
VW

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko To feb 23, 2010 6:13 pm

Foto Jovo je napisal/-a:In potem vsi povprek jamrajo kok je uno drago kok je to drago aja to pa ni drago? Da se nekdo s tabo pogovarja te tolaži ve kaj ti povedati da ti bo lažje in te prepriča v njegovo prov? Dj prosim vas... :roll:

@eclipse_R se pa strinjam s tabo da je tudi to boljša izbira kakor da nekdo sam nad sabo obupa!

Moje osebno mnenje (naj tudi pri tem ostane): Med psihologi in njimi ni velike razlike. Res pa je da se bolje sliši alternativni zdravilec kot pa naziv psiholog!

Če gre za življenje verjam da več nič ni drago.....Je pa res da znajo to taki ali drugačni to izkoristit. Kot je že blo omenjeno....škodit ti ne more. Pač odločitev posameznika kaj in kako.
Slika

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf To feb 23, 2010 6:17 pm

Mogoče malo OFF:
V sorodu imamo izučenega avtomehanika, ki je imel kar lep čas S.P.
Nato je "zavohal" zaslužek, naredil par tečajev, in sedaj je kar "dobro" znan bioenergetik. Zdravi in svetuje tudi preko telefona. Tako da :?
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Foto Jovo To feb 23, 2010 9:42 pm

lancia hf je napisal/-a:Mogoče malo OFF:
V sorodu imamo izučenega avtomehanika, ki je imel kar lep čas S.P.
Nato je "zavohal" zaslužek, naredil par tečajev, in sedaj je kar "dobro" znan bioenergetik. Zdravi in svetuje tudi preko telefona. Tako da :?

Če smo še malo off... kolega nima srednje končane in namerava se izučiti za bioenergetika ali nekaj podobnega tako da določen folk takoj nekaj novega poskusi ko zavoha da je možno dobro zaslužiti. Podobno je tudi s temi majstri... vprašanje je pa koliko je takšnih, ki res stvari obvladajo...

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad To feb 23, 2010 10:54 pm

Medicina je dobra tržna niša - kolega je bil medicinski tehnik in delal v bolnišnici pol pa so ga vzeli za trgovskega potnika za Novartis ... delam 10 let več kakor on in vedno sem imel visoke dohodke ... tip si je v par letih kupil hišo, jo prenovil in me šišnil z standardom v pm.

Če se da toliko zaslužiti z zdravili pol tudi klasični medicini več ne zaupam ...
kinkyllama & Yoni fun club ...
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov